Revista de disseny
Revista de disseny
Disseny D’Oficines

Puls

Disseny D’Oficines L’empresa d’enginyeria alemanya Puls es va traslladar a nous locals i va aprofitar aquesta oportunitat per visualitzar i estimular una nova cultura de col·laboració dins l’empresa. El nou disseny d’oficines està impulsant un canvi cultural, amb equips que registren un augment significatiu de la comunicació interna, especialment entre investigació i desenvolupament i altres departaments. La companyia també ha experimentat un augment de les reunions informals espontànies, conegudes com un dels principals indicadors d’èxit en la innovació en la investigació i el desenvolupament.

L’Edifici Residencial

Flexhouse

L’Edifici Residencial Flexhouse és una casa unifamiliar al llac de Zuric a Suïssa. Construït sobre un terreny triangular desafiant, comprimit entre la línia de ferrocarril i la carretera d’accés local, Flexhouse és el resultat de superar molts reptes arquitectònics: distàncies de límit restrictives i volum d’edificació, forma triangular de la parcel·la, restriccions respecte a la vernacle local. L’edifici resultant, amb les seves amples parets de vidre i una façana blanca semblant a la cinta, és tan lleuger i mòbil en aparença que s’assembla a un vaixell futurista que ha navegat des del llac i s’ha trobat com un lloc natural on atracar.

6280.ch El Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch El Coworking Hub Situat entre muntanyes i llacs a la pintoresca Suïssa Central, 6280.ch coworking hub és una resposta a la creixent necessitat d’espais de treball flexibles i accessibles a les zones rurals de Suïssa. Ofereix als autònoms locals i a les petites empreses un espai de treball contemporani amb interiors que s’inspiren en l’entorn bucòlic dels llocs i retre homenatge al seu passat industrial alhora que abasta la naturalesa de la vida laboral del segle XXI.

Disseny D’Oficines

Sberbank

Disseny D’Oficines La complexitat d’aquest projecte va ser dissenyar un àgil lloc de treball d’enorme mida en un termini de temps molt limitat i mantenir les necessitats físiques i emocionals dels usuaris d’oficines sempre al centre del disseny. Amb el nou disseny d’oficines, Sberbank ha donat els primers passos cap a la modernització del seu concepte de lloc de treball. El nou disseny d’oficines permet al personal desenvolupar les seves tasques en l’entorn de treball més adequat i estableix una identitat arquitectònica totalment nova per a la institució financera líder a Rússia i Europa de l’Est.

Oficina

HB Reavis London

Oficina Dissenyat segons l'estàndard WELL Building Standard de la IWBI, la seu central de HB Reavis UK té com a objectiu promoure un treball basat en projectes, que fomenti la descomposició de les sitges departamentals i fa que el treball en diferents equips sigui més senzill i accessible. Seguint l'estàndard de construcció WELL, el disseny del lloc de treball també té com a objectiu abordar els problemes de salut associats a les oficines modernes, com la falta de mobilitat, la mala il·luminació, la mala qualitat de l'aire, les opcions d'aliments limitades i l'estrès.

Casa De Vacances

Chapel on the Hill

Casa De Vacances Després de deixar-se abandonar durant més de 40 anys, una dilapidada capella metodista al nord d'Anglaterra s'ha transformat en una casa de vacances per a 7 persones. Els arquitectes han conservat les característiques originals -els alts finestrals gòtics i la sala principal de la congregació- convertint la capella en un espai harmoniós i còmode inundat de llum del dia. Aquest edifici del segle XIX es troba en un camp rural anglès que ofereix vistes panoràmiques als turons i les boniques zones rurals.