Revista de disseny
Revista de disseny
Butaca

Osker

Butaca Osker us convida immediatament a seure i relaxar-vos. Aquesta butaca té un disseny molt pronunciat i corbat que proporciona característiques distintives com ara fusteries de fusta perfectament elaborades, reposabraços de cuir i amortiment. Els detalls i l'ús de materials d'alta qualitat: cuir i fusta massissa garanteixen un disseny contemporani i atemporal.

Casa

Zen Mood

Casa Zen Mood és un projecte conceptual centrat en 3 motors clau: Minimalisme, adaptabilitat i estètica. S'hi adjunten segments individuals creant diverses formes i usos: es poden generar cases, oficines o sales d’exposició amb dos formats. Cada mòdul ha estat dissenyat amb 3,20 x 6,00m disposats en 19m² dins dels pisos 01 o 02. El transport es realitza principalment amb camions, també es pot lliurar i instal·lar en un sol dia. És un disseny únic i contemporani que crea espais senzills, vius i creatius possibles a través d’un mètode constructiu net i industrialitzat.

Sistema De Connexió De Rodes

Airport Bremen

Sistema De Connexió De Rodes Un disseny modern d’alt contrast i una clara informació Hirarchie distingeixen el nou sistema. El sistema d’orientació funciona ràpidament i contribuirà positivament a la qualitat del servei que permet l’aeroport. El més important significa al costat de l'ús d'un tipus de lletra nou, un element de fletxa distintiu per a la introducció de diferents colors amb alt contrast. Va ser particularment relacionat amb aspectes funcionals i psicològics, com la bona visibilitat, la llegibilitat i el registre d’informació sense barreres. S'utilitzen nous estoigs d'alumini amb una il·luminació LED optimitzada i moderna. Es van afegir torres de senyalització.

Els Mobles De Lavabo

Eva

Els Mobles De Lavabo La inspiració del dissenyador va venir del disseny mínim i d’utilitzar-lo com a característica tranquil·la però refrescant a l’espai del bany. Va sorgir de la investigació de formes arquitectòniques i del volum geomètric senzill. La conca podria ser un element que defineixi diferents espais al voltant i, alhora, un punt central a l'espai. És molt fàcil d’utilitzar, net i durador també. Hi ha diverses variacions, entre les quals es pot muntar un paquet independent, un banc de paret o una paret, i un lavabo simple o doble. Les variacions de color (colors RAL) ajudaran a integrar el disseny a l’espai.

El Concepte D’Embalatge

Faberlic Supplements

El Concepte D’Embalatge Al món modern, la gent està constantment exposada als efectes agressius dels factors negatius externs. La mala ecologia, el ritme de vida ocupat en megalopolis o tensions condueix a un augment de càrregues al cos. Per normalitzar i millorar l’estat funcional del cos, s’utilitzen suplements. La metàfora principal d’aquest projecte s’ha convertit en el diagrama de la millora del benestar d’una persona amb l’ús de suplements. A més, l'element gràfic principal repeteix la forma de la lletra F: la primera lletra del nom de la marca.

Casa

Dezanove

Casa La inspiració de l’arquitecte va venir de la recuperada fusta d’eucaliptus de les “bateas”. Es tracta de les plataformes de producció de musclos de l'estuari i que constitueixen la important indústria local de "Ria da Arousa", Espanya. La fusta d’eucaliptus s’utilitza en aquestes plataformes i hi ha extensions d’aquest arbre a la regió. L’edat de la fusta no s’amaga i s’utilitzen les diferents cares exteriors i interiors de la fusta per crear sensacions diferents. La casa intenta agafar en préstec la tradició dels voltants i revelar-los a través de la història explicada en el disseny i el detall.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.