Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny De Llibres

Josef Koudelka Gypsies

El Disseny De Llibres Josef Kudelka, fotògraf de renom mundial, ha realitzat exposicions fotogràfiques a molts països del món. Després d'una llarga espera, finalment es va celebrar a Corea una exposició de temes gitanos Kudelka i es va fer el seu llibre fotogràfic. Com que va ser la primera exposició a Corea, hi va haver una sol·licitud de l’autor que volia fer un llibre perquè pogués sentir Corea. Hangeul i Hanok són lletres i arquitectura coreanes que representen Corea. El text fa referència a la ment i a l'arquitectura significa la forma. Inspirat en aquests dos elements, va voler dissenyar una manera d’expressar les característiques de Corea.

Nom del projecte : Josef Koudelka Gypsies, Nom del dissenyador : Sunghoon Kim, Nom del client : The Museum of Photography, Seoul.

Josef Koudelka Gypsies El Disseny De Llibres

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.