Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Interiors De Cafè

Quaint and Quirky

El Disseny D’Interiors De Cafè Quaint & Quirky Dessert House és un projecte que mostra un ambient modern i modern amb un toc de natura que reflecteix amb precisió les delicioses delícies. L’equip vol crear un recinte realment únic i van mirar al niu de l’ocell per inspirar-se. El concepte es va convertir en vida mitjançant una col·lecció de beines per a seients que serveixen de la característica central de l’espai. L’estructura i els colors vibrants de totes les beines comparteixen l’ajuda a crear una sensació d’uniformitat que uneix el sòl i l’entresòl fins i tot donen a l’ambient un toc atractiu.

Nom del projecte : Quaint and Quirky, Nom del dissenyador : Chaos Design Studio, Nom del client : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky El Disseny D’Interiors De Cafè

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.