Revista de disseny
Revista de disseny
Etiqueta De Cervesa

Carnetel

Etiqueta De Cervesa Disseny d'una etiqueta de cervesa en estil Art Nouveau. L’etiqueta de cervesa també conté molts detalls sobre el procés de fabricació cervesera. El disseny també s’adapta a dues ampolles diferents. Això es pot fer simplement imprimint el disseny a la pantalla del 100 per cent i la mida del 70 per cent. L’etiqueta està connectada a una base de dades, que garanteix que cada ampolla rep un número d’ompliment únic.

Identitat De Marca

BlackDrop

Identitat De Marca Aquest és un projecte personal d’estratègia i identitat de marca. BlackDrop és una cadena de botigues i marca que ven i distribueix cafè. BlackDrop és un projecte personal inicialment desenvolupat per definir el to i la direcció creativa per a empreses creatives autònomes personals. Aquesta identitat de marca s’ha creat per tal de posicionar Aleks com a consultor de marca de confiança a la comunitat d’inici. BlackDrop és una marca d'arrencada transparent, contemporània i transparent que pretén convertir-se en una marca atemporal, reconeixible, líder a la indústria.

La Sèrie Fotogràfica

U15

La Sèrie Fotogràfica El projecte dels artistes aprofita les característiques de l’edifici U15 per crear una associació amb elements naturals presents en l’imaginari col·lectiu. Aprofitant l'estructura de l'edifici i les seves parts, com els seus colors i formes, intenten evocar llocs més específics com el Bosc de Pedres Xineses, la Torre del Diable americà, com a icones naturals genèriques com cascades, rius i vessants rocoses. Per obtenir una interpretació diferent en cada quadre, els artistes exploren l'edifici mitjançant un enfocament minimalista, mitjançant diferents angles i perspectives.

Rellotge

Argo

Rellotge Argo de Gravithin és un rellotge rellotge que el seu disseny està inspirat en un sextant. Compta amb un dial doble gravat, disponible en dues tonalitats, Deep Blue i Black Sea, en honor a les mítiques aventures del vaixell Argo. El seu cor batega gràcies a un moviment suau de quars Ronda 705, mentre que el vidre safir i el fort acer al raspallat 316L asseguren encara més resistència. També és resistent a l'aigua 5ATM. El rellotge està disponible en tres colors diferents estoigs (or, plata i negre), dos tons quadrats (Blau Profund i Mar Negre) i sis models de corretges, en dos materials diferents.

El Disseny D’Interiors

Eataly

El Disseny D’Interiors Eataly Toronto està adaptada als matisos de la nostra ciutat en creixement i està dissenyada per millorar i augmentar els intercanvis socials mitjançant el catalitzador universal de la gran cuina italiana. Només convé que la tradicional i perdurable passeggiata sigui la inspiració del disseny per a Eataly Toronto. Aquest ritual atemporal veu que els italians es porten cada vespre al carrer i a la plaça principal, per passejar i socialitzar-se i, a vegades, aturar-se en bars i botigues del camí. Aquesta sèrie d’experiències demana una nova escala de carrer íntima a Bloor and Bay.

Suculenta Caixa Dedicada Al Cultiu

Bloom

Suculenta Caixa Dedicada Al Cultiu Bloom és una suculenta caixa dedicada al cultiu que actua com un mobiliari casolà elegant. Proporciona unes condicions perfectes de cultiu per a les suculentes. L’objectiu principal del producte és omplir el desig i la criança per a qui visqui en zones urbanes amb menys accés al medi verd. La vida urbana presenta molts reptes en la vida diària. Això porta a la gent a ignorar la seva naturalesa. Bloom pretén ser el pont entre els consumidors i els seus desitjos naturals. El producte no està automatitzat, pretén ajudar el consumidor. El suport de l'aplicació permetrà als usuaris prendre mesures amb les seves plantes, cosa que els permetrà nodrir-se.