Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Residencial

Casa Lupita

Casa Residencial Casa Lupita ret un homenatge a l'arquitectura colonial clàssica de Mèrida, Mèxic i els seus barris històrics. Aquest projecte va suposar la restauració de la casona, que es considera un patrimoni, així com arquitectònica, interior, mobiliari i paisatgisme. La premissa conceptual del projecte és la juxtaposició de l’arquitectura colonial i contemporània.

El Jardí D'infants Cifi Donut

CIFI Donut

El Jardí D'infants Cifi Donut El CIFI Donut Kindergarten està adscrit a una comunitat residencial. Per tal de crear un lloc d’activitat d’educació infantil que integri practicabilitat i bellesa, intenta combinar l’espai de venda amb l’espai d’educació. A través de l’estructura d’anells que uneix els espais tridimensionals, l’edifici i el paisatge s’integren harmònicament, formant un lloc d’activitat ple de diversió i importància educativa.

El Licor

GuJingGong

El Licor Les històries culturals que va lliurar la gent es presenten als envasos i es dibuixen minuciosament els patrons del beure al drac. El drac és respectat a la Xina i simbolitza l’auspici. A la il·lustració, el Drac surt a beure. Com que se sent atret pel vi, es desplaça al voltant de l’ampolla de vi, afegint elements tradicionals com Xiangyun, palau, muntanya i riu, cosa que confirma la llegenda del vi d’homenatge a Gujing. Després d’obrir la caixa, hi haurà una capa de paper de cartolina amb il·lustracions per fer que la caixa tingui l’efecte de visualització general després d’obrir-la.

Restaurant

Thankusir Neverland

Restaurant L’àrea de tot el projecte és bastant gran, el cost de l’electricitat i la transformació d’aigua i la climatització central és elevat, a més d’altres equips i equips de cuina de cuina, de manera que el pressupost disponible per a la decoració d’espais interiors és bastant limitat, per la qual cosa els dissenyadors assumeixen el “ la bellesa natural de l’edifici en si mateix, que ens sorprèn. El sostre s’ha modificat mitjançant la instal·lació de llums de cel diferents dimensions a la part superior. Durant el dia, el sol brilla a través de les llums del cel, crea la naturalesa i efectes de llum harmonitzats.

Anell

Ohgi

Anell Mimaya Dale, el dissenyador de l’anell Ohgi ha enviat un missatge simbòlic amb aquest anell. La seva inspiració de l’anell va venir pels significats positius que tenen els fanàtics plegables japonesos i per la quantitat d’estimats de la cultura japonesa. Utilitza or groc de 18 K i un safir per al material i en broten una aura luxosa. A més, el ventilador plegable s’assenta sobre un anell en un angle que li proporciona una bellesa única. El seu disseny és la unitat entre Orient i Occident.

L’Obrador De Cartes

Memento

L’Obrador De Cartes Tot comença amb agraïment. Una sèrie d’obertors de cartes que reflecteixen les ocupacions: Memento no és només un conjunt d’eines, sinó també una sèrie d’objectes que expressen l’agraïment i els sentiments de l’usuari. Mitjançant la semàntica del producte i les imatges senzilles de diferents professions, els dissenys i les maneres úniques que s’utilitza cada peça Memento ofereixen a l’usuari diverses experiències sinceres.