Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat Corporativa

Predictive Solutions

La Identitat Corporativa Predictive Solutions és un proveïdor de productes de programari per a analítica pronòstica. Els productes de l’empresa s’utilitzen per fer prediccions analitzant dades existents. La marca de l'empresa (sectors d'un cercle) s'assembla a gràfics a taula i també a una imatge molt estilitzada i simplificada d'un ull de perfil. La plataforma de marca "shedding light" és un conductor per a tots els gràfics de marca. Tant les formes fluides que es canvien, com les il·lustracions temàtiques simplificades s'utilitzen com a gràfics addicionals en diverses aplicacions.

La Identitat Corporativa

Glazov

La Identitat Corporativa Glazov és una fàbrica de mobles d’una ciutat amb el mateix nom. La fàbrica produeix mobles poc costosos. Com que el disseny d'aquest moble és més aviat genèric, es va decidir basar el concepte de comunicació en les lletres 3D "de fusta" originals, les paraules compostes per aquestes lletres simbolitzen els conjunts de mobles. Les lletres formen paraules "mobles", "dormitori", etc o noms de col·lecció, que es posicionen per semblar els mobles. Les cartes 3D descrites són semblants als esquemes de mobles i es poden utilitzar en papereries o sobre fons fotogràfics per a la identificació de la marca.

Tipus De Lletra

Red Script Pro typeface

Tipus De Lletra Red Script Pro és un tipus de lletra únic inspirat en les noves tecnologies i gadgets per a formes de comunicació alternatives, que ens connecta harmònicament amb els seus formularis de lletres gratuïts. Inspirat en l’iPad i dissenyat en Pinzells, s’expressa amb un estil d’escriptura únic. Conté alfabet anglès, grec i ciríl·lic i admet més de 70 idiomes.

L'art Visual

Loving Nature

L'art Visual Estimar la natura és un projecte d’obres d’art que fan al·lusió a l’amor i al respecte per la natura, a tot ésser viu. A cada quadre, Gabriela Delgado posa un especial èmfasi en el color, escollint acuradament elements que es combinen amb l'harmonia per aconseguir un acabat exuberant però senzill. La investigació i el seu veritable amor pel disseny li confereixen una capacitat intuïtiva de crear peces de colors vibrants amb elements puntuals que van des del fantàstic fins a l’ingenu. La seva cultura i experiències personals configuren les composicions en narracions visuals úniques, que sens dubte embelleixen qualsevol ambient amb natura i alegria.

La Novel·la

180º North East

La Novel·la "180º nord-est" és una narració d'aventura de 90.000 paraules. Narra la història real del viatge que va fer Daniel Kutcher a través d’Austràlia, Àsia, Canadà i Escandinàvia a la tardor del 2009, quan tenia 24 anys. S'integra dins del cos principal de text que explica la història del que va viure i va aprendre durant el viatge. , fotografies, mapes, text expressiu i vídeo ajuden a submergir el lector en l’aventura i donar una millor sensació de la pròpia experiència personal de l’autor.

La Fotoinstal·lació

Decor

La Fotoinstal·lació En un edifici de models vull donar reflexions al voltant de la realitat, que considerem la nostra i que la considerem com una escenografia a un escenari imaginat. Un escenari per naturalesa ocasional i perible. Què hi ha al darrere o què passarà quan els motlles de decoració no siguin una apocalipsi que ve, sinó la creació d’un nou procés. Una altra imatge del que podria passar quan finalitzi el programa.