Revista de disseny
Revista de disseny
Escultura Pública

Bubble Forest

Escultura Pública Bubble Forest és una escultura pública d’acer inoxidable resistent a l’àcid. Està il·luminada amb làmpades LED RGB programables que permeten que l'escultura pateixi una metamorfosi espectacular quan es pon el sol. Es va crear com a reflexió sobre la capacitat de les plantes per produir oxigen. El bosc del títol consta de 18 tiges / troncs d’acer que acaben amb corones en forma de construccions esfèriques que representen una sola bombolla d’aire. Bubble Forest fa referència a la flora terrestre i a la coneguda des del fons de llacs, mars i oceans

La Identitat De Marca

Pride

La Identitat De Marca Per crear el disseny de la marca Pride, l'equip va utilitzar l'estudi del públic objectiu de diverses maneres. Quan l'equip va dissenyar el logotip i la identitat corporativa, va tenir en compte les regles de la psico-geometria: la influència de les formes geomètriques en determinats tipus de psico-tipus i la seva elecció. A més, el disseny hauria d’haver provocat certes emocions entre el públic. Per aconseguir el resultat desitjat, l'equip va utilitzar les regles de l'efecte del color sobre una persona. en general, el resultat ha influït en el disseny de tots els productes de l'empresa.

El Disseny De Ui

Moulin Rouge

El Disseny De Ui Aquest projecte està dissenyat per a persones que vulguin decorar el seu propi telèfon mòbil amb el tema de Moulin Rouge, tot i que mai no van visitar al Moulin Rouge de París. El propòsit principal és oferir una experiència digital millorada i tots els factors de disseny són visualitzar l’estat d’ànim de Moulin Rouge. Els consumidors poden personalitzar les icones preestablertes i les de disseny en els seus favorits amb un simple toc a la pantalla.

Envasos Cosmètics

Clive

Envasos Cosmètics El concepte d'envasos cosmètics Clive va néixer per ser diferent. Jonathan no volia simplement crear una altra marca de cosmètics amb productes comuns. Decidit a explorar més sensibilitat i una mica més del que creu en termes de cura personal, aborda un objectiu principal. L’equilibri entre cos i ment. Amb un disseny d’inspiració hawaiana, la combinació de fulles tropicals, la tonalitat del mar i l’experiència tàctil dels paquets proporcionen la sensació de relaxació i pau. Aquesta combinació fa possible aportar l’experiència d’aquest lloc al disseny.

Concept Book I Poster

PLANTS TRADE

Concept Book I Poster El comerç de plantes és una sèrie d'una forma innovadora i artística d'exemplars botànics, que va ser desenvolupat per construir una millor relació entre humans i natura en lloc de materials educatius. El Llibre de conceptes de comerç de plantes es va preparar per ajudar-vos a comprendre aquest producte creatiu. El llibre, dissenyat exactament a la mateixa mida que el producte, no només inclou fotografies de la natura, sinó gràfics únics inspirats en la saviesa de la natura. Més interessant, els gràfics s'imprimeixen acuradament mitjançant impressió de lletres perquè cada imatge variï en color o textura, igual que les plantes naturals.

El Pòster

Cells

El Pòster El 19 de juliol de 2017, PIY va construir un petit edifici a Melbourne, Austràlia. Es tracta d'un petit castell reunit amb 761 components, que el van anomenar "Cèl·lules". Els nodes estan dissenyats com a tenó de fil girat a mà i tendó recte, que es resumeix en "Tenó de l'East & amp; Mortífera occidental & quot ;. Hi trobareu els seus productes, inclosos prestatges variables, estands i sabates, etc., tots ells desglossats i rearmats en un organisme. I llavors, sentiràs el seu desig de créixer lliurement.