Revista de disseny
Revista de disseny
El Mesclador De Lavabo De L’Aixeta

Straw

El Mesclador De Lavabo De L’Aixeta El disseny de la batedora de l’aixeta de l’aixeta de palla s’inspira en les formes tubulars d’unes joves i divertides palles de beure que vénen amb una beguda refrescant a l’estiu o una beguda calenta a l’hivern. Amb aquest projecte hem volgut crear simultàniament un objecte de disseny contemporani, dash i divertit. Si assumim la conca com a recipient, la idea inicial tenia com a objectiu emfasitzar l’aixeta com a element de contacte amb l’usuari, de la mateixa manera que les palles de consum són el punt de contacte amb una beguda.

Mesclador De Conca De L’Aixeta

Smooth

Mesclador De Conca De L’Aixeta El disseny del mesclador de conca de l’aixeta Smooth s’inspira en la forma més pura d’un cilindre, fent un corolari natural de la canonada per on flueix fins arribar a l’usuari. Volíem desconstruir les formes complexes habituals que té aquest tipus de producte, donant lloc a una forma cilíndrica llisa i força minimalista. L'aspecte elegant causat per les línies resulta sorprenent quan aquest objecte assumeix la seva funció d'interfície d'usuari, ja que es tracta d'un model que combina un disseny dinàmic amb la funcionalitat perfecta d'un mesclador de conca.

La Funda Portàtil De La Bateria

Parallel

La Funda Portàtil De La Bateria Igual que l'iPhone 5, Parallel està dissenyat per atreure els consumidors amb un banc de bateries super de 2.500mAh, que és una vida útil de 1.7X més. Això és extremadament convenient per als consumidors que sempre estan en marxa i aprofiten al màxim la capacitat de l'iPhone. Paral·lel és una bateria desmuntable amb una funda de policarbonat resistent complementària. Aprofiteu quan calgui més energia. Retireu per alleugerir el pes. Està dissenyat ergonòmicament per adaptar-se bé a les mans. Amb un cable llamp integrat i funda protectora que coincideix amb 5 colors, comparteix la mateixa longitud que l'iPhone 5.

Taula Amb Taula Ajustable

Dining table and beyond

Taula Amb Taula Ajustable Aquesta taula pot ajustar la seva superfície a diferents formes, materials, textures i colors. Al contrari que una taula convencional, la taula del qual serveix de superfície fixa per als accessoris de servei (plaques, plats per servir, etc.), els components d'aquesta taula actuen tant com la superfície com els accessoris de servei. Aquests accessoris es poden composar en diferents formes i dimensions, segons les necessitats de menjador necessàries. Aquest disseny únic i innovador transforma una taula de menjador tradicional en un element central dinàmic mitjançant la seva reordenació contínua d’accessoris corbats.

L'hipercar

Shayton Equilibrium

L'hipercar L’equilibri de Shayton representa un hedonisme pur, la perversió sobre quatre rodes, un concepte abstracte per a la majoria de la gent i la realització de somnis per a pocs afortunats. Representa el plaer final, una nova percepció d’arribar d’un punt a un altre, on l’objectiu no és tan important com l’experiència. Shayton està dissenyat per descobrir els límits de les capacitats dels materials, per provar noves propulcions i materials verds alternatius que puguin millorar el rendiment conservant el pedigrí de l’hipermercat. La fase que segueix és trobar els inversors i fer que Shayton Equilibrium sigui una realitat.

El Dispositiu D’Accés Biomètric Per Desbloquejar Portes

Biometric Facilities Access Camera

El Dispositiu D’Accés Biomètric Per Desbloquejar Portes Un dispositiu biomètric integrat a parets o quioscs que capta l'iris i la cara sencera, a continuació, fa referència a una base de dades per determinar els privilegis de l'usuari. Permet accedir desbloquejant portes o registrant usuaris. Les funcions de resposta dels usuaris estan integrades per a una fàcil alineació automàtica. Els llums il·luminen de manera invisible l’ull, i hi ha un flaix per a poca llum. El frontal té 2 peces de plàstic que permeten tenir colors duo. La part més petita dibuixa l'ull amb detalls fins. La forma simplifica 13 components enfrontats en un producte més estètic. És per a mercats corporatius, industrials i domèstics.