Revista de disseny
Revista de disseny
Oficina

White Paper

Oficina L'interior en forma de tela materialitza un espai per a la contribució creativa dels dissenyadors i crea oportunitats per a una gran exposició del procés de disseny. A mesura que cada projecte avança, les parets i els taulers es cobreixen amb recerques, esbossos de disseny i presentacions, registrant l'evolució de cada disseny i esdevenint el diari dels dissenyadors. Els pisos blancs i la porta de llautó, que s’utilitzen de manera única i agosarada per a un ús diari robust, recullen les empremtes i les empremtes dactilars del personal i clients, testimoni del creixement de l’empresa.

Cafè

Aix Arome Cafe

Cafè El Cafè és on els visitants senten la convivència amb els oceans. L'enorme estructura en forma d'ou situat al mig de l'espai funciona alhora com caixer i subministrament de cafè. L’aspecte icònic de la caseta s’inspira en un cafè de cafè obscur i fosc. Dues grans obertures situades a la part superior frontal de les dues cares del “gran de faves” serveixen de bona font de ventilació i de llum natural. El cafè proporcionava una taula llarga com un munt de pulpets i bombolles. Els llums aparentment penjants a l’atzar s’assemblen a la vista dels peixos a la superfície de l’aigua, les ondulacions brillants absorbeixen l’acollida llum del sol del cel blanc.

L'exposició A La Carretera

Boom

L'exposició A La Carretera Aquest és un projecte de disseny d’exposicions per a un xou de moda d’una marca de moda a la Xina. El tema d'aquest espectacle de carreteres posa de manifest el potencial dels joves per estilitzar la seva pròpia imatge i simbolitza el soroll explosiu que es va mostrar en públic. La forma Zigzag s'utilitzava com a element visual principal, però amb diferents configuracions quan s'aplica a les cabines de diferents ciutats. L'estructura de les casetes de l'exposició eren totes preferents a la fàbrica i instal·lades al lloc. Algunes parts es poden reutilitzar o reconfigurar per formar un nou disseny de la caseta per a la propera parada del camí.

L’Avanç Del Disseny Gràfic

The Graphic Design in Media Conception

L’Avanç Del Disseny Gràfic Aquest llibre tracta sobre disseny gràfic; proporciona explícitament, la mirada detallada de l'estructura del disseny com a procés que s'utilitza per comunicar-se amb el públic amb diferents cultures a través de mètodes de disseny inclou el significat del disseny gràfic com a rol, els processos de disseny com a tècniques, el disseny de marca com a context de mercat, el disseny d'embalatges amb plantilles preparades i conté treballs creatius molt imaginatius que s’utilitzen per indicar els principis de disseny.

Oficina De Vendes

Chongqing Mountain and City Sales Office

Oficina De Vendes “Mountain” és el tema principal d’aquesta oficina de vendes, que s’inspira en el rerefons geogràfic de Chongqing. El patró de marbres grisos al terra està formant forma triangular; i hi ha molts angles i cantonats estranys i aguts a les parets dels elements i als taulells de recepció amb forma irregular, per demostrar el concepte de “muntanya”. A més, les escales que uneixen els pisos estan dissenyades per ser un pas per la cova. Mentrestant, els llums LED es pengen del sostre, imitant l'escena de pluja a la vall i presenten sensació natural, per suavitzar tota la impressió.

Els Gràfics Per A La Casa De Vacances

SAKÀ

Els Gràfics Per A La Casa De Vacances L’estudi PRIM PRIM va crear identitat visual per a la casa d’hostes SAKÀ que inclou: nom i logotip, gràfics per a cada habitació (disseny de símbols, patrons de fons de pantalla, dissenys per a parets, aplicacions de coixí, etc.), disseny de llocs web, postals, insígnies, targetes de nom i invitacions Cada habitació de la casa d’hostes SAKÀ presenta una llegenda diferent associada a Druskininkai (una ciutat turística de Lituània a la qual es troba la casa) i els voltants. Cada habitació té el seu propi símbol com a paraula clau de la llegenda. Aquestes icones apareixen en gràfics interiors i altres objectes que formen la seva identitat visual.