Revista de disseny
Revista de disseny
La Serra Elèctrica

Rotation Saw

La Serra Elèctrica Una serra de cadena elèctrica amb un mànec giratori. Aquesta cadena té un mànec que gira a 360 º i s’atura en angles predefinits. En general, les persones tallen els arbres horitzontalment o verticalment girant les serres a certs angles o inclinant-se o inclinant-ne les parts del cos. Malauradament, la serra sovint es desprèn de l’abast de l’usuari o l’usuari ha de funcionar en una posició incòmoda, cosa que pot provocar lesions. Per compensar aquests inconvenients, la serra proposada està equipada amb un mànec giratori perquè l'usuari pugui ajustar els angles de tall.

La Decoració De L’Ampolla

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

La Decoració De L’Ampolla L’or brillant “vodka lituà. Black Edition ”va heretar la seva mirada exclusiva de l’art popular lituà. El rombe i l’arengada, combinats a partir de quadrats petits, són patrons molt habituals en l’art popular lituà. Tot i que la referència a aquests motius nacionals va adquirir formes més modernes, les misterioses reflexions passades es van transformar en art modern. Els colors daurats i negres predominen destaquen l'excepcional procés de filtració del vodka a través de filtres de carbó i daurat. Això és el que converteix el “Gold vodka lituà. Black Edition ”tan delicada i cristal·lina.

Calendari

Calendar 2014 “Flowers”

Calendari Dissenya una habitació, combina les estacions. El calendari de Flors inclou un disseny de gerro amb 12 flors diferents. Lluminar la vida cada mes amb una flor de temporada. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

La Joieria

Angels OR Demons

La Joieria Assistim a la constant batalla entre el bé i el dolent, la foscor i la llum, dia i nit, el caos i l’ordre, la guerra i la pau, l’heroi i el vilà cada dia. Independentment de la nostra religió o nacionalitat, se'ns ha explicat la història dels nostres companys constants: un àngel assegut a la nostra espatlla dreta i un dimoni a l'esquerra, l'àngel ens persuadeix per fer el bé i registrar les nostres bones accions. El diable ens persuadeix fer mal i fer constar les nostres males accions. L’àngel és una metàfora del nostre “superego” i el dimoni significa “Id” i la batalla constant entre la consciència i l’inconscient.

Etiquetes

Propeller

Etiquetes Hèlix és una col·lecció de licors de diverses parts del món, associada per temes de viatges aeris i un viatger pilot com a personatge de marca. Les característiques de cada tipus de beguda s’exposen a través de nombroses il·lustracions, inscripcions que s’assemblen a insígnies d’aviació i esbossos que serveixen de receptes de còctels. El disseny polifacètic es complementa amb diversos tons de làmina de colors, diferents laques, estampats i gravats.

Calendari

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Calendari El calendari promocional del lloc del portal, goo (http://www.goo.ne.jp) és un calendari funcional amb el full de cada mes transformat en una butxaca que permet guardar i gestionar les seves targetes de visita, notes i rebuts. . El tema és Cadena vermella per mostrar el vincle entre goo i els seus usuaris. Els dos extrems de la butxaca estan sostinguts de puntets vermells que es converteixen en el punt culminant del disseny. Un calendari amb una forma expressivament agradable, és just per al 2014.