Revista de disseny
Revista de disseny
Fermall

The Sunshine

Fermall Una de les característiques d'aquesta joieria és que aquí s'utilitzava una gran forma complexa de pedra que està configurada com a marc invisible (d'aire). La vista de disseny de joies només obre la tecnologia del muntatge que amaga les pedres. La pedra en si és sostinguda per dos accessoris discrets i una placa fina arrebossada de diamants. Aquest plat és la base de tots els fermalls d’estructura de suport. S’aguanta i la segona pedra. Tota la composició va ser possible després de l'elaboració de la pedra principal.

Biplaça

Mowraj

Biplaça El Mowraj és un biplaça dissenyat per encarnar l’esperit d’estils egipcis i gòtics ètnics. La seva forma derivava del Nowrag, la versió egípcia del trineu de trinxera modificada per encarnar el to gòtic sense comprometre la seva essència antediluviana ètnica. El disseny és lacat negre amb gravats artesanals ètnics egipcis tant a braços com a cames, així com una rústica tapisseria de vellut accessoritzada amb cargols i anelles de traça que li donen un aspecte medieval gòtic.

Casa Residencial

Tempo House

Casa Residencial Aquest projecte és una reforma completa d'una casa d'estil colonial en un dels barris amb més encant de Rio de Janeiro. Situat en un lloc extraordinari, ple d’arbres i plantes exòtiques (pla original del famós arquitecte paisatgístic Burle Marx), l’objectiu principal era integrar el jardí exterior amb els espais interiors obrint grans finestres i portes. La decoració té importants marques italianes i brasileres, i el seu concepte és tenir-ne com a tela perquè el client (un col·leccionista d'art) pugui mostrar les seves peces preferides.

El Kit De Construcció Multifuncional

JIX

El Kit De Construcció Multifuncional JIX és un kit de construcció creat per l’artista visual i dissenyador de productes Patrick Martinez de Nova York. Està format per petits elements modulars dissenyats específicament per permetre la connexió de palletes estàndard per a crear una gran varietat de construccions. Els connectors JIX incorporen quadrícules planes que es poden separar, entrellaçar i bloquejar fàcilment. Amb JIX, podeu crear tot, des d’ambients estructures de mida d’habitació fins a complexes escultures de taula, tot utilitzant connectors JIX i papes per beure.

La Recollida De Banys

CATINO

La Recollida De Banys CATINO neix del desig de donar forma a un pensament. Aquesta col·lecció evoca la poesia de la vida quotidiana mitjançant elements senzills, que reinterpreten arquetips de la nostra imaginació de manera contemporània. Suggereix un retorn a un entorn de calidesa i solidesa, mitjançant l’ús de fustes naturals, mecanitzades a partir de massissos i muntades per mantenir-se eternes.

La Identitat Corporativa

Predictive Solutions

La Identitat Corporativa Predictive Solutions és un proveïdor de productes de programari per a analítica pronòstica. Els productes de l’empresa s’utilitzen per fer prediccions analitzant dades existents. La marca de l'empresa (sectors d'un cercle) s'assembla a gràfics a taula i també a una imatge molt estilitzada i simplificada d'un ull de perfil. La plataforma de marca "shedding light" és un conductor per a tots els gràfics de marca. Tant les formes fluides que es canvien, com les il·lustracions temàtiques simplificades s'utilitzen com a gràfics addicionals en diverses aplicacions.