Revista de disseny
Revista de disseny
El Cinturó De Safareig Interior

Brooklyn Laundreel

El Cinturó De Safareig Interior Es tracta d’un cinturó de roba d’ús interior. El cos compacte que és més petit que el paper de paper japonès sembla una cinta mètrica, un acabat suau sense cargol a la superfície. El cinturó de 4 m de longitud té 29 forats totals; cada forat pot guardar i penjar el penjador sense cap màniga de roba; funciona a sec ràpid. El cinturó de poliuretà antibacterià i anti-motlle, segur, net i fort. La càrrega màxima és de 15 kg. 2 peces de ganxo i cos rotatiu permeten utilitzar múltiples maneres. Petit i senzill, però això és molt útil a l’interior de la roba interior. Un funcionament fàcil i una instal·lació intel·ligent s’adaptaran a qualsevol tipus d’habitació.

Hospital

Warm Transparency

Hospital Convencionalment, un hospital acostuma a ser un espai amb un color o material natural deficient a causa del material d’estructura artificial per millorar funcionalment i l’eficiència. Per tant, els pacients senten que estan apartats de la seva vida diària. Cal tenir en compte un entorn confortable on els pacients puguin passar i lliures d’estrès. Els arquitectes TSC proporcionen un espai obert i còmode establint un espai de sostre obert en forma de L i el gran ràfec mitjançant una gran quantitat de material de fusta. La transparència càlida d’aquesta arquitectura connecta persones i serveis mèdics.

Arracades

Van Gogh

Arracades Arracades inspirades en l’ametller en flor pintat per Van Gogh. La delicadesa de les branques es reprodueix per delicades cadenes del tipus Cartier que, com les branques, es balancegen amb el vent. Les diferents tonalitats de les diferents pedres precioses, des de gairebé el blanc fins a un rosat més intens, representen les tonalitats de les flors. El cúmul de flors en flor es representa amb diferents làpides. Fet amb or 18k, diamants rosats, morganites, safirs rosats i turmalines rosades. Acabat polit i texturat. Extremadament lleuger i amb un ajust perfecte. Es tracta de l’arribada de la primavera en forma de joia.

Casa Residencial

Slabs House

Casa Residencial El Slab House va ser dissenyat per a juxtaposar materials de construcció, combinant fusta, formigó i acer. El disseny és alhora modern i alhora discret. Les enormes finestres són un punt focal immediat, però estan protegides de la intempèrie i de la vista del carrer per les lloses de formigó. Els jardins presenten una gran quantitat a la propietat, tant al nivell del sòl com al primer pis, permetent als residents sentir-se connectats amb la natura en interactuar amb la propietat, creant un flux únic a mesura que es mou des de l’entrada a les zones d’estar.

Casa

VH Green

Casa La casa s’estén de color verd, tant planer com estereoscòpic, que creen un bon ambient tant per als residents com per a la ciutat. A la assolellada regió asiàtica, Breeze Soleil que utilitza aquest verd és una forma de pensar molt eficaç. No només es pot obtenir la funció de la protecció solar a l’estiu, sinó també la protecció de la intimitat, l’evitació del soroll del carrer i l’efecte refredat per un reg automàtic.

Església

Mary Help of Christian Church

Església Atesa l'extensió de la comunitat catòlica i l'augment del turisme a l'illa de Samui, Suratthani. Maria Help de l'exterior de l'església cristiana va ser dissenyada en una forma combinada de mans orant, ales angulars i els raigs de l'Esperit Sant. Espai intern, seguretat com a l’úter matern. Amb l'ús del llarg i estret buit de llum i un gran aïllament lleuger de l'ala de formigó que travessa el buit lleuger es va crear per crear una ombra que continuï canviant amb el temps però conserva la comoditat interior. Minimitzeu la decoració simbòlica i l’ús del material natural com a tranquil·litat humilment mentre pregueu.