Revista de disseny
Revista de disseny
Collier

Eves Weapon

Collier L’arma de Eve està feta de rosa de 750 quilats i or blanc. Conté 110 diamants (20,2 cms) i consta de 62 segments. Tots ells tenen dues aparences completament diferents: a la vista lateral els segments tenen forma de poma, a la vista superior es poden veure línies en forma de V. Cada segment es divideix de costat per crear l'efecte de càrrega de molla que sosté els diamants; els diamants només es mantenen per tensió. Això posa èmfasi en la brillantor, la brillantor i maximitza la brillantor visible del diamant. Permet un disseny molt lleuger i clar, tot i la mida del collaret.

Anell

Wishing Well

Anell En visitar els seus somnis un jardí de roses, Tippy va trobar un desig amb un pou envoltat de roses. Allà, va mirar el pou i va veure el reflex de les estrelles nocturnes i va fer un desig. Les estrelles nocturnes estan representades pels diamants, i el rubí simbolitza la seva més profunda passió, els seus somnis i les seves esperances que ella va fer al desig. Aquest disseny compta amb un tall de rosa hexàgon, esmerilat de rubí en or massiu 14K. Es tallen petites fulles per mostrar la textura de les fulles naturals. La banda d’anells suporta la part superior plana i es corba lleugerament cap a l’interior. Les mides dels anells s’han de calcular matemàticament.

La Bossa De Tote

Totepographic

La Bossa De Tote Bossa de disseny amb inspiració topogràfica, que serveix de fàcil transport, especialment en aquells dies ocupats de compres o de recorreguts. La capacitat de la bossa Tote és com una muntanya i pot contenir o portar moltes coses. L’os oracle és la forma de l’estructura general de la bossa, el mapa topogràfic forma material de superfície igual que una superfície desigual de muntanya.

Penjoll

Taq Kasra

Penjoll Taq Kasra, que significa arc kasra, és el record del Regne Sasani que ara es troba a l'Iraq. Aquest penjoll inspirat en la geometria de Taq kasra i la grandesa d’antigues sobiranies que es trobava en la seva estructura i subjectivisme, s’ha utilitzat en aquest mètode arquitectònic per confeccionar aquest ethos. L’atribut més important és el seu disseny modern que l’ha convertit en una peça amb una vista diferent de manera que la vista lateral sembla un túnel i aporta subjectivisme i forma la visió frontal que ha convertit en un espai arquejat.

La Col·lecció De Roba De Dona

Utopia

La Col·lecció De Roba De Dona En aquesta col·lecció, Yina Hwang es va inspirar principalment en formes simètriques i asimètriques amb un toc de cultura de la música underground. Va comissariar aquesta col·lecció basant-se en el seu moment fonamental d’autocomplecció per crear una col·lecció de peces i accessoris funcionals però abstractes per encarnar la història de la seva experiència. Tots els estampats i teles del projecte són originals i utilitzava principalment cuir PU, setinat, Power Mash i Spandex per a la base dels teixits.

Collaret I Arracades

Ocean Waves

Collaret I Arracades El collaret d’ones oceàniques és una bella peça de joieria contemporània. La inspiració fonamental del disseny és l’oceà. La seva immensitat, vitalitat i puresa són els elements clau projectats al collaret. El dissenyador ha utilitzat un bon equilibri de blau i blanc per presentar una visió de les onades de l'oceà. Està fet a mà en or blanc de 18 K i amb diamants i safir blau. El collaret és força gran però delicat. Està dissenyat per adaptar-se a totes les formes de vestir, però és més adequat per combinar-se amb un escot que no se superposarà.