Revista de disseny
Revista de disseny
Calendari

Calendar 2014 “Town”

Calendari Town és un kit d’artesania de paper amb peces que es poden muntar lliurement en un calendari. Agrupa edificis de diferents formes i gaudeix de la creació del teu poble. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

El Qipao Contemporani

The Remains

El Qipao Contemporani La inspiració és de les relíquies xineses, "Ceràmica" és la representació més popular, independentment de la gent i de la gent. En el meu estudi, encara avui en dia els canvis en els estàndards estètics xinesos de moda i Feng Shui (disseny d’interiors i ambientals). Els agrada veure, posar capes i desitjar. Voldria dissenyar un Qipao per portar la implicació i la característica de la ceràmica de l’antiga dinastia a la moda contemporània. I provoca persones que s’obliden de la seva cultura i de la seva ètnia sempre que estiguem en generació i.

Restaurant

Osaka

Restaurant Situat al veí d'Itaim Bibi (São Paulo, Brasil), Osaka mostra amb orgull la seva arquitectura, oferint un ambient íntim i acollidor en els seus diferents espais. La terrassa exterior al costat del carrer és l’entrada a un pati verd i modern, que enllaça entre l’interior, l’exterior i la natura. L’estètica privada i sofisticada es va materialitzar amb l’ús d’elements naturals com la fusta, les pedres, el ferro i els tèxtils. Es va estudiar detingudament el sistema de sostre de làmpada amb una il·luminació tènue i la gelosia de fusta per completar el disseny interior harmonitzant i generar diferents ambients.

La Prova De Vins

Grapevine House

La Prova De Vins Casa de la vinya en forma de raïm abstracte, gairebé pendent de la vinya. El seu principal element de suport generat per una columna digital fabricada representa un homenatge a una antiga arrel de vinya. El continu continu davant de la casa Grapevine és obert en totes les direccions i permet l'experiència paisatgística immediata de la vinya. D’aquesta manera s’ha de concedir una millora visual del gust de tots els vins de prova.

Calendari

Calendar 2014 “Farm”

Calendari El kit de manualitats de paper Farm és fàcil de muntar. No cal cola ni tisores. Muntar junts junts amb la mateixa marca. Cada animal serà un calendari de dos mesos. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

El Sistema De Paret Cortina Multiaxial

GLASSWAVE

El Sistema De Paret Cortina Multiaxial El sistema de paret cortina multiasse GLASSWAVE obre la porta a una major flexibilitat en el disseny de parets de vidre per a la producció massiva. Aquest nou concepte sobre parets cortines es basa en el principi de mulls verticals amb perfils cilíndrics que no pas rectangulars. Aquest enfocament definitivament innovador significa que es poden crear estructures amb connexions multidireccionals, augmentant per deu vegades les possibles combinacions geomètriques en un muntatge de paret de vidre. GLASSWAVE és un sistema de poca alçada destinat al mercat d’edificis distintius de tres plantes o menys (sales majestuoses, sales d’exposicions, atrius, etc.)