Revista de disseny
Revista de disseny
Suculenta Caixa Dedicada Al Cultiu

Bloom

Suculenta Caixa Dedicada Al Cultiu Bloom és una suculenta caixa dedicada al cultiu que actua com un mobiliari casolà elegant. Proporciona unes condicions perfectes de cultiu per a les suculentes. L’objectiu principal del producte és omplir el desig i la criança per a qui visqui en zones urbanes amb menys accés al medi verd. La vida urbana presenta molts reptes en la vida diària. Això porta a la gent a ignorar la seva naturalesa. Bloom pretén ser el pont entre els consumidors i els seus desitjos naturals. El producte no està automatitzat, pretén ajudar el consumidor. El suport de l'aplicació permetrà als usuaris prendre mesures amb les seves plantes, cosa que els permetrà nodrir-se.

Capella

Coast Whale

Capella La forma biònica de la balena es va convertir en el llenguatge d'aquesta capella. Una balena encallada a la costa d’Islàndia. Una persona pot entrar al seu cos a través d’una peça baixa i experimentar la perspectiva d’una balena mirant l’oceà on és més fàcil per als humans reflexionar sobre l’abandonament de la degradació ambiental. L’estructura de suport cau a la platja per assegurar un dany mínim al medi natural. Els materials naturals i respectuosos amb el medi ambient converteixen aquest projecte en una destinació turística que demana protecció ambiental.

El Pneumàtic Transformador

T Razr

El Pneumàtic Transformador En un futur proper, l’auge del desenvolupament del transport elèctric està a la porta. Com a fabricant de peces d'automòbil, Maxxis continua pensant com pot dissenyar un sistema intel·ligent factible que pugui participar en aquesta tendència i fins i tot ajudar a accelerar-lo. T Razr és un pneumàtic intel·ligent desenvolupat per a les necessitats. Els seus sensors integrats detecten activament diferents condicions de conducció i proporcionen senyals actius per transformar el pneumàtic. Els trets magnificats s’estenen i canvien l’àrea de contacte en resposta al senyal, per tant milloren el rendiment de tracció.

La Tetera

Grundig Serenity

La Tetera Serenity és un fabricant de te contemporani que se centra en una alegre experiència dels usuaris. El projecte es centra principalment en elements estètics i en l’experiència dels usuaris, ja que l’objectiu principal suggereix que el producte sigui diferent dels productes existents. El moll de la màquina de preparar te és més petit que el cos, cosa que permet que el producte mire per terra que aporti identitat única. El cos lleugerament corbat i combinat amb superfícies tallades també és compatible amb la identitat única del producte.

El Candelabre

Lory Duck

El Candelabre El Lory Duck està dissenyat com un sistema de suspensió muntat a partir de mòduls de llautó i vidre epoxi, cadascun semblant a un ànec que llisca sense esforç per aigües fredes. Els mòduls també ofereixen configuració; amb un toc, cadascuna es pot ajustar per afrontar qualsevol direcció i penjar a qualsevol alçada. La forma bàsica de la làmpada va néixer relativament ràpidament. Tot i això, van necessitar mesos d’investigació i desenvolupament amb infinitat de prototips per crear el seu equilibri perfecte i la millor mirada des de tots els angles possibles.

La Col·lecció De Roba De Dona

Hybrid Beauty

La Col·lecció De Roba De Dona El disseny de la col·lecció Hybrid Beauty consisteix en utilitzar la prudència com a mecanisme de supervivència. Les funcions boniques fundades són cintes, volants i flors, i es remodelen mitjançant les tècniques tradicionals de la fàbrica i la costura. Això recrea antigues tècniques de couture a l’híbrid modern, que és romàntic, fosc, però també etern. Tot el procés de disseny de Hybrid Beauty promou la sostenibilitat per crear dissenys atemporals.