Revista de disseny
Revista de disseny
Ampolla

Herbal Drink

Ampolla La base del seu concepte és un element emocional. El concepte de denominació i disseny desenvolupat s’orienta als sentiments i emocions del client, que serveixen per aturar la persona just al costat de la prestatgeria necessària i fer-la escollir entre la multitud d’altres marques. El seu paquet expressa els efectes dels extractes de plànols, els patrons de colors directament impresos en ampolla de porcellana blanca que s’assembla a la forma de flors. Destaca visualment la imatge del producte natural.

La Llauna De Vi

Essenzza

La Llauna De Vi El disseny del vi, és el país d'origen i la ciutat ha cridat molt l'atenció. Cerca en pintures miniatures i tradicionals. Els motius valuosos van descobrir que per assolir l'objectiu, això significa que, mentre que el disseny tradicional d'ampolles de vi de luxe era molt eficaç. Motiu que es va utilitzar en el disseny, arabesques. Aquests motius extrets de la pintura envernissada iraniana. El disseny intenta crear dissenys originals i creatius i s’esforça per crear disseny amb un significat intrínsec i per portar un missatge important.

Envasos De Suc

Pure

Envasos De Suc La base del concepte de Suc pur és un element emocional. El concepte de denominació i disseny desenvolupat s’orienta als sentiments i emocions del client, que serveixen per aturar la persona just al costat de la prestatgeria necessària i fer-la escollir entre la multitud d’altres marques. El paquet expressa els efectes dels extractes de fruites, els patrons de colors impresos directament en una ampolla de vidre que s’assembla a la forma de fruites. Destaca visualment la imatge dels productes naturals.

La Taula De Cafè

Cube

La Taula De Cafè El disseny es va inspirar en les escultures geomètriques de Golden Ratio i Mangiarotti. El formulari és interactiu, oferint a l'usuari diferents combinacions. El disseny consta de quatre taules de diferents mides i un pouf alineat al voltant de la forma del cub, que és un element d'il·luminació. Els elements del disseny són multifuncionals per satisfer les necessitats de l’usuari. El producte està elaborat amb material Corian i contraplacat.

La Instal·lació Artística

Pretty Little Things

La Instal·lació Artística Pretty Little Things explora el món de la investigació mèdica i la complexa imatgeria que es veu al microscopi, reinterpretant-les en patrons abstractes moderns mitjançant les explosions d’una vibrant paleta de colors fluro. Amb més de 250 metres de llarg, amb més de 40 obres d’art individuals, és una instal·lació a gran escala que presenta la bellesa de la investigació a la vista del públic.

La Instal·lació

The Reflection Room

La Instal·lació Inspirada en el color vermell, que simbolitza la bona fortuna de la cultura xinesa, The Reflection Room és una experiència espacial que s’ha creat completament amb miralls vermells per crear un espai infinit. A dins, la tipografia té un paper que connecta l'audiència a cadascun dels valors principals de l'Any Nou xinès i incita la gent a reflexionar sobre l'any que ha estat i l'any que ve.