Revista de disseny
Revista de disseny
Escala

UVine

Escala L’escala de caragol UVine està formada entrellaçant els perfils de caixa en forma d’U i V de manera alternativa. D’aquesta manera, l’escala esdevé autoportant ja que no necessita un pal central ni suport perimetral. Gràcies a la seva estructura modular i versàtil, el disseny aporta facilitat en tota la fabricació, envasat, transport i instal·lació.

Vestidors

Sopron Basket

Vestidors Sopron Basket és un equip professional de bàsquet femení amb seu a Sopron, Hongria. Com que són un dels equips hongaresos amb més èxit amb 12 copes de campionat nacional i aconseguint el segon lloc a l’Eurolliga, la direcció del club va decidir invertir en un nou complex de vestidors per tenir una instal·lació bastant prestigiosa al nom del club, en funció de les necessitats del jugador. millor, motivar-los i promoure la seva unitat.

Bicicleta Electrònica De Fusta

wooden ebike

Bicicleta Electrònica De Fusta L’empresa berlinesa Aceteam va crear la primera bicicleta electrònica de fusta, la tasca era construir-la de manera respectuosa amb el medi ambient. La recerca d’un soci de cooperació competent va tenir èxit amb la Facultat de Ciències i Tecnologia de la Fusta de la Universitat Eberswalde per al Desenvolupament Sostenible. La idea de Matthias Broda es va fer realitat, combinant la tecnologia CNC i el coneixement del material de fusta, va néixer la fusta E-Bike de fusta.

Instal·lació D’Escriptori

Wood Storm

Instal·lació D’Escriptori The Wood Storm és una instal·lació d’escriptori per gaudir de visual. La turbulència del flux d'aire es realitza mitjançant una cortina de fusta, realçada per les llums emeses des de baix per a un món sense gravetat. La instal·lació es comporta com un bucle dinàmic interminable. Guia la línia de visió al seu voltant per buscar el punt d’inici o final, ja que els públics ballen amb la tempesta.

Instal·lacions Interactives

Falling Water

Instal·lacions Interactives The Falling Water és un conjunt d’instal·lacions interactives que permeten als usuaris canviar el camí d’execució al voltant d’un cub o cubs. La combinació de cubs i corrent de perles presenten un contrast d'objectes estàtics i el flux d'aigua dinàmic. Es pot tirar el corrent per veure les corrents corrent o simplement posar-se sobre una taula com a escena d’aigua gelada. Les gotes també es consideren els desitjos que la gent fa cada dia. Els desitjos han de ser encadenats i funcionar per sempre com una cascada.

La Instal·lació De Fotogrames

Missing Julie

La Instal·lació De Fotogrames Aquest disseny presenta una instal·lació de bastidors i una interfície entre interiors i exteriors, o llums i ombres. Ofereix una expressió mentre la gent busca fora d’un marc per esperar que torni algú. S'utilitzen diversos tipus i mides d'esferes de vidre com a símbol de desitjos i llàgrimes per implicar l'emoció que es pot amagar al seu interior. El marc i les caixes d’acer defineixen el límit de l’emoció. L’emoció que dóna una persona pot ser diferent de la manera en què es percep, de la mateixa manera que les imatges de les esferes estan cap per avall.