Revista de disseny
Revista de disseny
La Prova De Vins

Grapevine House

La Prova De Vins Casa de la vinya en forma de raïm abstracte, gairebé pendent de la vinya. El seu principal element de suport generat per una columna digital fabricada representa un homenatge a una antiga arrel de vinya. El continu continu davant de la casa Grapevine és obert en totes les direccions i permet l'experiència paisatgística immediata de la vinya. D’aquesta manera s’ha de concedir una millora visual del gust de tots els vins de prova.

Calendari

Calendar 2014 “Farm”

Calendari El kit de manualitats de paper Farm és fàcil de muntar. No cal cola ni tisores. Muntar junts junts amb la mateixa marca. Cada animal serà un calendari de dos mesos. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.

El Sistema De Paret Cortina Multiaxial

GLASSWAVE

El Sistema De Paret Cortina Multiaxial El sistema de paret cortina multiasse GLASSWAVE obre la porta a una major flexibilitat en el disseny de parets de vidre per a la producció massiva. Aquest nou concepte sobre parets cortines es basa en el principi de mulls verticals amb perfils cilíndrics que no pas rectangulars. Aquest enfocament definitivament innovador significa que es poden crear estructures amb connexions multidireccionals, augmentant per deu vegades les possibles combinacions geomètriques en un muntatge de paret de vidre. GLASSWAVE és un sistema de poca alçada destinat al mercat d’edificis distintius de tres plantes o menys (sales majestuoses, sales d’exposicions, atrius, etc.)

L’Interiorisme Al Detall

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

L’Interiorisme Al Detall El client busca un disseny creatiu que representi bé la marca. El nom "Hiveometric" està format per dues paraules "rusc" i "geomètric", que simplement indica el concepte principal i visualitza el disseny. El disseny s’inspira en el producte heroi de la marca, un fogó elèctric en forma de bresca. Es preveu com un cúmul de bresques, parets i sostres amb acabats nets que permeten connectar i interactuar perfectament formes geomètriques complexes. Les línies són delicades i netes, i es tradueix en un aspecte contemporani i elegant que simbolitza imaginació i creativitat infinites.

El Concepte D’Arquitectura Corporativa

Pharmacy Gate 4D

El Concepte D’Arquitectura Corporativa El concepte creatiu es basa en la combinació de components materials i immaterials, que junts creen una plataforma de mitjans. El punt central d’aquesta plataforma es caracteritza per un bol gran com a símbol d’un gotet d’alquímia abstracta sobre el qual es projecta un esquema hologràfic d’una cadena flotant d’ADN. Aquest holograma d’ADN, que de fet representa l’eslògan “A Promise for Life”, gira lentament i suggereix la facilitat de vida d’un organisme humà lliure de símptomes. L’holograma d’ADN rotatiu no només representa el flux de vida sinó també la relació entre la llum i la vida mateixa.

Calendari

Calendar 2014 “Botanical Life”

Calendari La vida botànica és un calendari que destaca la vida vegetal de les plantes en un sol full. Obre el full i posa a la base per gaudir d'una varietat de finestres emergents de plantes. Els dissenys de qualitat tenen el poder de modificar l’espai i transformar la ment dels seus usuaris. Ofereixen comoditat per veure, aguantar i utilitzar. Estan impregnats de lleugeresa i un element de sorpresa, un espai enriquidor. Els nostres productes originals estan dissenyats amb el concepte de Life with Design.