Revista de disseny
Revista de disseny
Restaurant

George

Restaurant El concepte de George és "un restaurant dissenyat juntament amb els records del client." És un lloc on es pot gaudir casualment d’esdeveniments quotidians, com ara sopes i festes, beure la cultura nord-americana i la història de l’arquitectura moderna quan el client vivia a Nova York. Per tant, el restaurant, en conjunt, està construït a imatge de restaurant del patrimoni de Nova York, edificis addicionals realitzats a poc a poc, mostrant un sentit històric. Es tracta d’incorporar el concepte esmentat anteriorment i hem aconseguit maximitzar el potencial d’aquest edifici.

El Disseny D’Interiors

CRONUS

El Disseny D’Interiors El bar saló d'aquest membre s'adreça als executius que vulguin passar nits elegants a la ciutat. Val a dir que sentiràs alguna cosa especial i extraordinari per a aquells que vulguin fer-se soci i que estan disposats a utilitzar aquest bar. És més, una vegada que comenceu a utilitzar-ho, la usabilitat i la comoditat tindran una gran importància en el formulari d’operació. Podríeu trobar aquests dos aspectes esmentats anteriorment força estranys i, per donar-los el toc correcte, va ser el nostre repte. De fet, aquests “dos aspectes” eren la paraula clau per dissenyar aquest saló de bar.

El Restaurant De La Cutlet Japonesa

Saboten Beijing the 1st

El Restaurant De La Cutlet Japonesa Es tracta d'una cadena de restaurants japonesa cutlet anomenada "Saboten", el primer restaurant insígnia a la Xina. La deformació de la nostra tradició i la bona localització són essencials per fer que la cultura japonesa sigui més fàcil de ser acceptada per països estrangers. Aquí, tenint en compte les futures visions de la cadena de restaurants, vam elaborar dissenys que es convertiran en manuals útils per a l'expansió a la Xina i també a l'estranger. Aleshores, un dels nostres reptes era comprendre la correcta comprensió de les “imatges japoneses” que prefereixen els estrangers. Ens vam centrar principalment en el “Japó tradicional”. Posem un esforç sobre com incorporar-lo.

L’Interiorisme Universitari

TED University

L’Interiorisme Universitari Els espais de la universitat TED dissenyats amb un concepte de disseny modern reflecteixen la direcció progressiva i contemporània de la institució TED. Les matèries modernes i primeres es combinen amb la infraestructura tecnològica i la il·luminació. En aquest punt, s’estableixen convencions espacials que no s’havien experimentat abans. Es crea un nou tipus de visió per als espais universitaris.

El Disseny D’Interiors D’Oficines

Infibond

El Disseny D’Interiors D’Oficines Shirli Zamir Design Studio va dissenyar la nova oficina d’Infibond a Tel Aviv. Després de la investigació sobre el producte de la companyia, la idea va ser crear un espai de treball que planteja preguntes sobre la delgada frontera que difereix la realitat de la imaginació, el cervell humà i la tecnologia i trobar com es connecten tots aquests. L’estudi va cercar les dosis correctes de l’ús tant de volum, de línia i de buit que definiran l’espai. El pla d'oficines consta de sales de gestió, sales de reunions, salons formals, cafeteria i gabinet obert, sales de cabines tancades i espais oberts.

El Disseny D’Arquitectura D’Hostes

Barn by a River

El Disseny D’Arquitectura D’Hostes El projecte “Graner per un riu” respon al repte de crear l’espai habitat basant-se en la participació ecològica i suggereix una solució local específica del problema d’interpenetració de l’arquitectura i el paisatge. L’arquetip tradicional de la casa s’acosta a l’ascetisme de les seves formes. El teulat de cedre de la teulada i les parets de l’esquista verda dissimulen l’edifici a l’herba i als arbustos del paisatge artificial. Al darrere de la paret de vidre es veu la ribera rocosa.