Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Residencial

Abstract House

Casa Residencial La residència utilitza una estètica moderna i conserva un pati central, que evoca la pràctica tradicional de Kuwaiti en l'edifici de cases. Aquí la residència és capaç de reconèixer tant el passat com el present, sense xocar. La característica d’aigua dels esglaons de la porta principal s’escorre cap a fora, els vidres de terra a sostre ajuden a mantenir els espais més oberts, permetent als usuaris anar entre fora i dins, passat i present, sense esforç.

Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant La cuina de Chuan II, que té com a mitjà tant les terres negres de Sichuan Yingjing com els materials extraïts de la construcció de metro com a mitjà, és un restaurant experimental basat en l'experiment contemporani d'art tradicional tradicional. Inpassant el límit dels materials i explorant la forma moderna de l'art tradicional tradicional, Infinity Mind va extreure les juntes rebutjades després de disparar la ceràmica negra de Yingjing i les va utilitzar com a element decoratiu principal a la cuina de Chuan II.

Cafè

Hunters Roots

Cafè Es va crear un interior inspirat en una estètica moderna i neta i es va crear un interior inspirat en caixes de fruites de fusta usades de forma abstracta. Les caixes omplen els espais, creant una forma escultòrica immersiva, gairebé cova, però que es produeix a partir de formes geomètriques simples i rectes. El resultat és una experiència espacial neta i controlada. El disseny intel·ligent també maximitza l'espai limitat convertint els accessoris pràctics en funcions decoratives. Les llums, els armaris i les prestatgeries contribueixen al concepte de disseny i d’escultura visual.

L’Oficina De Serveis

Miyajima Insurance

L’Oficina De Serveis El concepte del projecte és "connectar l'oficina amb la ciutat" aprofitant l'entorn. El lloc està situat al lloc on es visualitza la ciutat. Per assolir-lo s’adopten l’espai en forma de túnel, que passa des de la porta d’entrada fins al final de l’espai d’oficines. La línia del sostre de la fusta i el buit negre on s’instal·len llums i accessoris d’aire condicionat emfatitzen la direcció cap a la ciutat.

Els Panells Acústics Entapissats

University of Melbourne - Arts West

Els Panells Acústics Entapissats El nostre escrit consistia en subministrar i instal·lar multitud de panells acústics embolcallats amb teles amb diverses mides, angles i formes. Els primers prototips van veure canvis tant en el disseny com en els mitjans físics d’instal·lar i suspendre aquests panells de les parets, els sostres i la part inferior de les escales. En aquest moment ens vam adonar que els sistemes de penjament propietaris actuals dels panells de sostre no eren adequats a les nostres necessitats i en dissenyem els nostres.

Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Actualment, a la Xina hi ha al mercat molts dissenys contemporanis barrejats, generalment basats en dissenys tradicionals, però amb materials moderns o amb expressions noves. Yuyuyu és un restaurant xinès, els dissenyadors han creat una nova manera d’expressar el disseny oriental, una nova instal·lació composta per línies i punts, que s’estenen des de la porta fins a l’interior del restaurant. Amb el canvi d’hora, l’apreciació estètica de les persones també canvia. Per al disseny oriental contemporani, la innovació és molt necessària.