Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Interiors

Gray and Gold

El Disseny D’Interiors El color gris és avorrit. Però avui, aquest color és un dels principals capes en estils com el golf, el minimalisme i l’alta tecnologia. El gris és un color preferit per a la privadesa, tranquil·litat i descans. Convé principalment aquells que treballen amb persones o es dediquen a exigències cognitives, com a color general general. Les parets, el sostre, els mobles, les cortines i els sòls són de color gris. Les tonalitats i la saturació del gris només són diferents. Es van afegir or amb detalls i accessoris addicionals. S’accentua amb el marc.

Casa

Santos

Casa Utilitzant la fusta com a element constructiu principal, la casa desplaça els seus dos nivells en secció, generant una coberta vidriada per integrar-se amb el context i permetre la llum natural. L’espai de doble alçada articula aquesta relació entre la planta baixa, la planta superior i el paisatge. Un terrat de metall sobre la claraboia vola, protegint-lo de la incidència del sol occidental i reconstruint formalment el volum, emmarcant la visió del medi natural. El programa s’articula ubicant usos públics a la planta baixa i usos privats a la planta superior.

L’Interiorisme Comercial

KitKat

L’Interiorisme Comercial Representar el concepte i la marca global de forma innovadora mitjançant el disseny de la botiga, específicament per al mercat canadenc i la clientela de Yorkdale. Utilitzant l’experiència d’un pop-up anterior i ubicacions internacionals per innovar i repensar tota l’experiència. Creeu una botiga ultra-funcional, que funcioni bé per a un trànsit molt elevat i un espai complex.

El Disseny D’Interiors

Arthurs

El Disseny D’Interiors Una parrilla nord-americana contemporània, un saló de còctels i una terrassa al terrat situat a Midtown Toronto, que celebra un refinat menú clàssic i begudes d'autor. El Arthur's Restaurant disposa de tres espais diferenciats per gaudir (zona de menjador, bar i pati al terrat) que es senten alhora íntims i espaiosos. El sostre és únic pel seu disseny de panells de fusta facetats amb xapa de fusta, construïts per millorar la forma octogonal de la sala, i imiten l’aspecte de cristall tallat penjat a sobre.

Casa Divertida Per A Nens

Fun house

Casa Divertida Per A Nens Aquest disseny d’edifici és que els nens aprenguin i juguin, que és una casa totalment divertida d’un super pare. Dissenyador va combinar materials saludables i formes de seguretat per convertir un espai meravellós i interessant. Van intentar fer una casa de jocs infantils còmoda i càlida i van intentar intensificar la relació pare-fill. El client va dir al dissenyador que assolís 3 objectius, que eren: (1) materials naturals i de seguretat, (2) fer feliços als fills i pares i (3) suficient espai d’emmagatzematge. El dissenyador va trobar un mètode senzill i clar per assolir l’objectiu, que és la llar, l’inici mateix de l’espai infantil.

La Casa Interior

Spirit concentration

La Casa Interior Què és un espai per a una casa? El dissenyador creu que el disseny prové dels requisits del propietari, assolint l’ànima a l’espai. Per tant, el dissenyador va navegar per la seva encantadora parella. Ambdós propietaris encanten els materials i la solució de disseny relativa a la cultura japonesa. Per representar els records entre les seves ments, van decidir utilitzar diverses textures de fusta per crear una casa amb ànima. En conseqüència, van aconseguir tres objectius consensuats per a aquesta casa ideal, que eren (1) atmosfera tranquil·la, (2) espais públics flexibles i amb encant i (3) espais privats còmodes i invisibles.