Revista de disseny
Revista de disseny
Joies Reciclades

Clairely Upcycled Jewellery

Joies Reciclades Belles joies clares i enciclopètiques, dissenyades per la necessitat de fer servir els residus de la producció de Claire de Lune Chandelier. Aquesta línia s'ha convertit en un nombre considerable de col·leccions, totes explicant històries, totes representant visites molt personals sobre les filosofies del dissenyador. La transparència és una part vital de la pròpia filosofia dels dissenyadors, i això es reflecteix en l'elecció de l'acrílic utilitzat. A part de l’acrílic del mirall utilitzat, que reflecteix la llum, el material sempre és transparent, color o clar. El packaging de CD reforça els conceptes de repòs.

L’Anell

The Empress

L’Anell La pedra de bellesa fantàstica, piròpia, aporta la grandiositat i la solemnitat. Aquesta és la bellesa i la singularitat de la pedra identificada per la imatge, la qual cosa tindrà com a objectiu la futura decoració. Hi havia la necessitat de crear un marc únic per a la pedra, que el portés a l’aire. La pedra es va treure més enllà del seu metall subjectant. Aquesta fórmula passió sensual i força atractiva. Era important mantenir el concepte clàssic, donant suport a la percepció moderna de les joies.

Fermall

The Sunshine

Fermall Una de les característiques d'aquesta joieria és que aquí s'utilitzava una gran forma complexa de pedra que està configurada com a marc invisible (d'aire). La vista de disseny de joies només obre la tecnologia del muntatge que amaga les pedres. La pedra en si és sostinguda per dos accessoris discrets i una placa fina arrebossada de diamants. Aquest plat és la base de tots els fermalls d’estructura de suport. S’aguanta i la segona pedra. Tota la composició va ser possible després de l'elaboració de la pedra principal.

L’Anell

Pollen

L’Anell Cada peça és una interpretació d’un fragment de la natura. La Natura es converteix en un pretext per donar vida a les joies, jugant amb textures de llums i ombres. L’objectiu és proporcionar una joia amb formes interpretades ja que la naturalesa les dissenyaria amb la seva sensibilitat i sensualitat. Totes les peces estan fetes a mà per millorar les textures i particularitats de la joia. L’estil és pur per arribar a la substància vegetal. El resultat dóna una peça única i atemporal profundament relacionada amb la natura.

Joies Adaptables

Gravity

Joies Adaptables Mentre que al segle XXI, l’ús d’alta tecnologia contemporània, de nous materials o de formes noves extremadament sovint és imprescindible per fer innovacions, Gravity demostra el contrari. La gravetat és una col·lecció de joies adaptables que utilitza només el filet, una tècnica molt antiga i la gravetat, un recurs inesgotable. La col·lecció està formada per un gran nombre d’elements d’argent o d’or, amb diversos dissenys. Cadascun d'ells es pot associar amb filades i penjolls de perles o pedres. La col·lecció suposa una infinitat de joies diferents.

La Col·lecció De Roba De Dona

The Hostess

La Col·lecció De Roba De Dona La col·lecció de graduats de Daria Zhiliaeva tracta sobre feminitat i masculinitat, força i fragilitat. La inspiració de la col·lecció prové d’un antic conte de fades de la literatura russa. L’hostessa de la muntanya del coure és un patró màgic dels miners d’un antic conte de fades rus. En aquesta col·lecció es pot veure el bonic matrimoni de línies rectes, inspirat en els uniformes de la mineria, i els graciosos volums de vestit nacional rus. Membres de l’equip: Daria Zhiliaeva (dissenyadora), Anastasiia Zhiliaeva (assistent del dissenyador), Ekaterina Anzylova (fotògrafa)