Revista de disseny
Revista de disseny
La Joieria

Poseidon

La Joieria La joieria que dissenyo expressa els meus sentiments. Em representa com a artista, dissenyador i també com a persona. El detonant per crear Poseidó es va posar en les hores més fosques de la meva vida quan em vaig sentir espantat, vulnerable i amb necessitat de protecció. Principalment he dissenyat aquesta col·lecció per a ser utilitzada en autodefensa. Tot i que aquesta idea s'ha esvaït durant tot aquest projecte, encara existeix. Poseidó (el déu del mar i "Earth-Shaker", dels terratrèmols de la mitologia grega) és la meva primera col·lecció oficial i està dirigida a dones fortes, destinades a donar a la persona que porta la sensació de poder i confiança.

Les Joies

odyssey

Les Joies La idea bàsica de l’odissea per monòmer consisteix a cobrir formes geomètriques voluminoses amb una pell modelada. A partir d’aquí evoluciona una interacció de claredat i distorsió, transparència i ocultació. Totes les formes i patrons geomètrics es poden combinar a voluntat, variar-los i complementar-los amb addicions. Aquesta fascinant i senzilla idea permet crear una gamma gairebé inesgotable de dissenys, perfectament en consonància amb les oportunitats que ofereix el prototipat ràpid (impressió 3D), ja que cada client pot tenir un producte totalment individual i únic (visiteu: www.monomer. eu-shop).

El Teixit Tàctil

Textile Braille

El Teixit Tàctil El textil industrial jacquard industrial és un traductor per a cecs. Aquest teixit pot ser llegit per persones amb bona vista i està pensat per ajudar les persones cegues que comencen a perdre la vista o tenen problemes de visió; per aprendre el sistema braille amb un material amable i comú: el teixit. Conté l’alfabet, els números i els signes de puntuació. No s’afegeixen colors. És un producte a escala de grisos com a principi de no percepció de la llum. És un projecte amb sentit social i va més enllà dels tèxtils comercials.

Espectacles

Mykita Mylon, Basky

Espectacles La col·lecció MYKITA MYLON està fabricada en un material lleuger de poliamida que ofereix una excel·lent ajustabilitat individual. Aquest material especial es crea capa per capa gràcies a la tècnica de selectivització làser selectiva (SLS). Reinterpretant la forma tradicional d'espectacles de panto rodó i ovalat que estava de moda a la dècada de 1930, el model BASKY afegeix una nova cara a aquesta col·lecció d'espectacles que originalment va ser dissenyada per utilitzar-se en esports.

El Rellotge

Ring Watch

El Rellotge El Ring Watch representa la màxima simplificació d’un rellotge de polsera tradicional mitjançant la seva eliminació de números i mans a favor dels dos anells. Aquest disseny minimalista proporciona un aspecte net i senzill que es combina perfectament amb l'estètica atractiva del rellotge. La corona de la firma continua proporcionant un mitjà eficaç per canviar l'hora, mentre que la seva pantalla de tinta electrònica oculta mostra les bandes de colors vius amb una definició excepcional, mantenint en última instància un aspecte analògic, alhora que proporciona una vida més llarga de la bateria.

La Polsera

Fred

La Polsera Hi ha molts tipus diferents de polseres i polseres: dissenyadors, daurats, plàstics, barats i cars ... però tan bonics com són, tots sempre són simplement i només polseres. Fred és alguna cosa més. Aquests punys, per la seva senzillesa, reviuen la noblesa dels temps antics, però són moderns. També es poden portar amb les mans nues amb una brusa de seda o un jersei negre, i sempre aportaran un toc de classe a la persona que el porta. Aquestes polseres són úniques perquè venen en parella. Són molt lleugers, cosa que fa que els vagi sentin dolents. Al vestir-los, es notarà de forma òptima!