Revista de disseny
Revista de disseny
Butaca

Osker

Butaca Osker us convida immediatament a seure i relaxar-vos. Aquesta butaca té un disseny molt pronunciat i corbat que proporciona característiques distintives com ara fusteries de fusta perfectament elaborades, reposabraços de cuir i amortiment. Els detalls i l'ús de materials d'alta qualitat: cuir i fusta massissa garanteixen un disseny contemporani i atemporal.

Els Mobles De Lavabo

Eva

Els Mobles De Lavabo La inspiració del dissenyador va venir del disseny mínim i d’utilitzar-lo com a característica tranquil·la però refrescant a l’espai del bany. Va sorgir de la investigació de formes arquitectòniques i del volum geomètric senzill. La conca podria ser un element que defineixi diferents espais al voltant i, alhora, un punt central a l'espai. És molt fàcil d’utilitzar, net i durador també. Hi ha diverses variacions, entre les quals es pot muntar un paquet independent, un banc de paret o una paret, i un lavabo simple o doble. Les variacions de color (colors RAL) ajudaran a integrar el disseny a l’espai.

El Llum De Taula

Oplamp

El Llum De Taula Oplamp comprèn un cos de ceràmica i una base de fusta massissa sobre la qual es col·loca una font de llum led. Gràcies a la seva forma, obtinguda mitjançant la fusió de tres cons, el cos d'Oplamp es pot girar a tres posicions distintives que creen diferents tipus de llum: llum alta de taula amb llum ambiental, llum baixa de taula amb llum ambiental o dues llums ambientals. Cada configuració dels cons de la làmpada permet que com a mínim un dels raigs de llum interactuïn de manera natural amb els entorns arquitectònics circumdants. Oplamp està dissenyat i fabricat totalment a mà a Itàlia.

El Llum De Taula Ajustable

Poise

El Llum De Taula Ajustable L’aparença acrobàtica de Poise, una làmpada de taula dissenyada per Robert Dabi d’Unform.Studio es desplaça entre estàtica i dinàmica i una postura gran o petita. Depenent de la proporció entre el seu anell il·luminat i el braç que el sosté, es produeix una línia tangent o transversal al cercle. Quan es col·loca en un prestatge superior, l’anell podria sobrecostar la prestatgeria; o inclinant l'anell, podria tocar una paret circumdant. La intenció d’aquesta capacitat d’ajust és que el propietari s’impliqui de manera creativa i jugui amb la font de llum proporcionalment a la resta d’objectes que l’envolten.

L'orquestra D'altaveus

Sestetto

L'orquestra D'altaveus Un conjunt orquestral de ponents que toquen junts com autèntics músics. Sestetto és un sistema d’àudio multicanal per reproduir pistes d’instruments individuals en altaveus separats de diferents tecnologies i materials dedicats a la caixa de so específica, entre formigó pur, taules de ressonància de fusta ressonants i trompes de ceràmica. La barreja de temes i parts torna a estar físicament en el lloc de l’escolta, com en un concert real. Sestetto és l’orquestra de cambra de la música gravada. Sestetto és auto-produït directament pels seus dissenyadors Stefano Ivan Scarascia i Francesco Shyam Zonca.

La Cadira Pública De Jardí Exterior

Para

La Cadira Pública De Jardí Exterior Para és un conjunt de cadires exteriors públiques dissenyades per proporcionar una flexibilitat moderada en entorns exteriors. Un conjunt de cadires que té una forma simètrica única i que s’allunya totalment de l’equilibri visual inherent al disseny de cadires convencionals. Inspirat en una forma simple de balancí, aquest conjunt de cadires exteriors és atrevit, modern i acull la interacció. Tots dos amb un fons pesat, Para A admet la rotació de 360 al voltant de la seva base i Para B admet capgirament bidireccional.