Revista de disseny
Revista de disseny
La Recollida De Banys

CATINO

La Recollida De Banys CATINO neix del desig de donar forma a un pensament. Aquesta col·lecció evoca la poesia de la vida quotidiana mitjançant elements senzills, que reinterpreten arquetips de la nostra imaginació de manera contemporània. Suggereix un retorn a un entorn de calidesa i solidesa, mitjançant l’ús de fustes naturals, mecanitzades a partir de massissos i muntades per mantenir-se eternes.

El Lavabo

Angle

El Lavabo Hi ha molts lavabos amb un disseny excel·lent al món. Però ens oferim veure aquesta cosa des d'un nou angle. Volem donar l’oportunitat de gaudir del procés d’ús de l’aigüera i amagar detalls tan necessaris però no estètics com el forat de desguàs. El "Angle" és el disseny lacònic, en el qual es van pensar tots els detalls per a un còmode ús i un sistema de neteja. Durant el seu ús no observeu el forat de desguàs, tot sembla que l’aigua simplement desaparegués. Aquest efecte, associat a una il·lusió òptica, s’aconsegueix mitjançant una ubicació especial de les superfícies de l’aigüera.

Altaveu Portàtil

Ballo

Altaveu Portàtil L'estudi de disseny suís BERNHARD | BURKARD va dissenyar un altaveu únic per a OYO. La forma del locutor és una esfera perfecta sense suport real. L’altaveu BALLO es posa, enrotlla o es penja per obtenir una experiència musical de 360 graus. El disseny segueix principis de disseny minimalista. Un cinturó de colors fusiona dos hemisferis. Protegeix els altaveus i augmenta els tons baixos quan es troba en una superfície. L’altaveu inclou una bateria de liti recarregable incorporada i és compatible amb la majoria de dispositius d’àudio. La presa de 3,5 mm és un connector normal per als auriculars. L’altaveu BALLO està disponible en deu colors diferents.

El Termòstat Domèstic Individual

The Netatmo Thermostat for Smartphone

El Termòstat Domèstic Individual El termòstat per a telèfons intel·ligents presenta un disseny elegant i minimalista, que incompleix els dissenys tradicionals del termòstat. El cub translúcid va de color blanc a un instant. Tot el que heu de fer és aplicar una de les 5 pel·lícules de colors intercanviables a la part posterior del dispositiu. Suau i lleuger, el color aporta un delicat toc d’originalitat. Les interaccions físiques es mantenen al mínim. Un simple toc permet canviar la temperatura mentre que tots els altres controls es fan des del telèfon intel·ligent de l’usuari. La pantalla de tinta E escollida per la seva qualitat inigualable i el consum mínim d'energia.

Llum

Schon

Llum Les fonts de llum d’aquesta làmpada única es situen al centre de la forma general, de manera que il·lumina una font de llum suau i uniforme. Les superfícies lluminoses són separables del cos principal, de manera que la forma del cos senzilla amb parts més baixes i l'estalvi d'energia pel baix consum d'electricitat li proporciona una característica addicional. Una altra característica moderna d'aquesta llum única també és un cos touxable per encendre o apagar la llum. L’expressió condueix a diferències d’il·luminació i s’ha dissenyat la il·luminació de llum. La majoria de llum de les làmpades perquè l’espectador no s’aprofiti de la llum s’enfosquirà. Preciós de viure.

La Guardiola

DEEPE

La Guardiola L’objecte és una alcancía. L’aspecte únic en forma de personatge combina una costosa i prestigiosa joieria que ofereix un encantador i amable i la presència constant de membres de la família, la recaptació de fons és propietats molt funcionals. Però la característica més destacada que DeePee, que a més de les funcions estàndard compleix perfectament, és que la nova joia, única i complementària contextualitzada "nova joia", completament contextualitzada.