Revista de disseny
Revista de disseny
L’Aplicació Mòbil

DeafUP

L’Aplicació Mòbil DeafUP desencadena la importància de l’educació i l’experiència professional per a la comunitat de sords a l’Europa de l’Est. Creen un entorn on professionals de l’audició i estudiants sords poden conèixer i col·laborar. Treballar junts serà una manera natural d’apoderar i motivar a les persones sordes a esdevenir més actives, a augmentar el seu talent, a aprendre noves habilitats, a marcar la diferència.

Les Bosses De Mà

Qwerty Elemental

Les Bosses De Mà De la mateixa manera que l'evolució del disseny de les màquines d'escriure mostra la transformació d'una forma visual molt complexa a una forma geomètrica simple i folrada, Qwerty-elemental és l'encarnació de la força, la simetria i la simplicitat. Les peces d’acer constructives fetes per diversos artesans són un tret visual distintiu del producte, cosa que proporciona a la bossa un aspecte arquitectònic. La peculiaritat essencial de la bossa són dues claus de màquina d’escriure, que són fabricades i muntades per la mateixa dissenyadora.

La Col·lecció De Roba De Dona

Macaroni Club

La Col·lecció De Roba De Dona La col·lecció, Macaroni Club, està inspirada en The macaroni & # 039; s de mitjan segle XVIII enllaçant-los amb els addictes al logotip actual. El macarró era el terme per als homes que superaven els límits ordinaris de la moda a Londres. Eren el logotip de la mania del segle XVIII. Aquesta col·lecció pretén mostrar el poder del logotip del passat fins avui i crea Macaroni Club com a marca per si mateixa. Els detalls del disseny estan inspirats en els vestits de Macarrons el 1770 i en la tendència actual de la moda amb volums i longituds extremes.

El Lloc Web

Tailor Made Fragrance

El Lloc Web Tailor Made Fragrance va néixer de l'experiència d'una empresa italiana especialitzada en el desenvolupament i producció d'envasos primaris per a sectors de fragàncies, cura de la pell, cosmètics de colors i fragàncies per a la llar. El paper de Webgriffe va ser donar suport a l’Estratègia empresarial del client dissenyant una solució que afavoria la consciència de marca i el llançament de la nova unitat de negoci centrada en que els usuaris creessin el seu perfum únic i totalment personalitzat, s’iniciés en un ampli procés de creixement industrial i segmentació de l’oferta B2B.

El Control De Qualitat De L’Aire

Midea Sensia AQC

El Control De Qualitat De L’Aire Midea Sensia AQC és un híbrid intel·ligent que integra l’interior de la llar tant d’elegància com d’estil. Aporta tecnologia i innovació humanitzades mitjançant característiques, controlant la purificació de la temperatura i la qualitat de l’aire amb il·luminació i gerro a la decoració de l’habitació. El benestar arriba mitjançant una tecnologia de sensors capaç de llegir el medi ambient i mantenir estable la temperatura i la humitat locals, segons la configuració prèvia, realitzada per MideaApp.

Un Robot Mòbil Autònom

Pharmy

Un Robot Mòbil Autònom Robot de navegació autònom per logística hospitalària. És un sistema de servei de productes per a realitzar lliuraments eficaços i segurs, disminuint les possibilitats que el professional sanitari estigui exposat a emmalaltir, frenant malalties pandèmiques entre el personal de l’hospital i els pacients (COVID-19 o H1N1). El disseny ajuda a gestionar els enviaments hospitalaris amb fàcil accés i seguretat, utilitzant una interacció sense usuaris complicada mitjançant la tecnologia simpàtica. Les unitats robòtiques tenen la capacitat de moure's autònomament en un entorn interior i tenen un flux sincronitzat amb unitats similars, podent robotitzar el treball col·laboratiu en equip.