Revista de disseny
Revista de disseny
La Perruqueria

Taipei Eros

La Perruqueria Els perruquers es basen en la geometria dels colors negre, blanc i gris. Els gestos de tall de cabells es tradueixen en la massificació de les entitats escultòriques. El motiu triangular conforma els cubs i els plans funcionals des del sostre fins als sòls mitjançant les accions de apilar, tallar i cosir. Les barres de llum incrustades a les línies divisòries contribueixen a nombrosos cinturons d’il·luminació, que serveixen d’il·luminació suplementària mentre resolen l’estat del sostre abaixat. S’estenen i s’amaguen amb el reflex del gran mirall, desplaçant-se lliurement entre els plànols i la tridimensionalitat.

Jardí Privat

Ryad

Jardí Privat El repte va consistir en la modernització d’una antiga casa de camp i la converteix en un àmbit de pau i tranquil·litat, treballant de forma integral tant en les àrees arquitectòniques com paisatgístiques. La façana es va renovar, es van realitzar obres civils als paviments i es va construir la piscina i els murs de contenció de bany, creant noves ferreries de forja per als arcs, murs i tanques. La jardineria, el reg i l’embassament, a més dels llamps, els mobles i els accessoris també es van dedicar de manera exhaustiva.

Cafeteria I Restaurant

Roble

Cafeteria I Restaurant La idea del seu disseny es va treure del filet i les cases de fum dels Estats Units i, com a resultat de l’equip de recerca de la primera fase, l’equip de recerca va decidir utilitzar fusta i cuir amb colors foscos com el negre i el verd, juntament amb l’or i la rosa. l'or es va prendre amb una llum càlida i de luxe. Les característiques del disseny són 6 grans canelobres en suspensió que consten de 1200 acer anoditzat a mà. A més del taulell de 9 metres, que està cobert per un paraigües de 275 centímetres, format per belles i diferents ampolles, sense cap suport es pot cobrir el taulell de barra.

Altaveu

Sperso

Altaveu Sperso prové de dues paraules de esperma i so. La forma particular de la bombolla vidrosa i dels altaveus a la boca del cap es refereix a la sensació de virilitat i penetració profunda del so al voltant del medi, igual que el foc d’un espermatozoide masculí a l’òvul femení durant l’aparellament. L’objectiu és produir un so d’alta potència i de gran qualitat al voltant del medi ambient. És un sistema sense fils que permet a l'usuari connectar el seu telèfon mòbil, ordinador portàtil, tauletes i altres dispositius a l'altaveu a través de Bluetooth. Aquest altaveu de sostre es pot utilitzar especialment en la sala d'estar, els dormitoris i la sala de TV.

La Investigació I El Desenvolupament Arquitectònic

Technology Center

La Investigació I El Desenvolupament Arquitectònic El projecte arquitectònic del Centre Tecnològic té com a pauta la integració del conjunt arquitectònic al paisatge circumdant, un espai tranquil i agradable. Aquesta idea definidora converteix el conjunt en una fita humanitzada, destinada a la necessària immersió intel·lectual dels investigadors que hi actuaran, expressada en la seva intenció plàstica i constructiva. El cridaner i integrat disseny dels sostres en forma còncava i convexa gairebé toquen les línies horitzontals accentuades que defineixen així, les principals característiques del complex arquitectònic.

La Femta

Ane

La Femta El la femta Ane presenta unes planxes sòlides de fusta que semblen surar armoniosament, però independentment de les potes de fusta, per sobre del marc d’acer. El dissenyador afirma que el seient, fet a mà en fusta certificada ecològica certificada, es forma mitjançant l’ús únic de múltiples peces d’una fusta amb una forma posicionades i tallades de manera dinàmica. Quan s'asseu sobre la femta, s'acaba la lleugera pujada de l'angle a la part posterior i els angles de desplegament dels costats de manera que proporciona una posició de seient natural i còmoda. La femta Ane té el grau de complexitat adequat per crear un acabat elegant.