Revista de disseny
Revista de disseny
Etiquetes De Vi

KannuNaUm

Etiquetes De Vi El disseny de les etiquetes de vi KannuNaUm es caracteritza per un estil refinat i mínim, obtingut cercant símbols que puguin representar la seva història. El territori, la cultura i la passió dels viticultors de la Terra de la Longevitat es condensen en aquestes dues etiquetes coordinades. Tot es veu millorat pel disseny de vinya centenària que s’ha fet amb la tècnica d’or abocada en 3D. Un disseny iconogràfic que representa la història d’aquests vins i amb ells la història de la terra de la qual neix, Ogliastra la Terra dels Centenaris a Sardenya.

Llibreria

Guiyang Zhongshuge

Llibreria Amb la passarel·la muntanyenca i les prestatgeries amb aparença de gruta amb estalactita, la llibreria introdueix els lectors en un món de la cova càrstica. D’aquesta manera, l’equip de disseny aporta una experiència visual fantàstica i, alhora, difon les característiques i la cultura locals a una multitud més gran. Guiyang Zhongshuge ha estat un element cultural i fita urbana a la ciutat de Guiyang. A més, també posa de relleu el buit de l’ambient cultural de Guiyang.

El Disseny D’Etiquetes De Vi

I Classici Cherchi

El Disseny D’Etiquetes De Vi Per a un celler històric a Sardenya, des de 1970, s’ha dissenyat el restyling d’etiquetes per a la línia de vins The Classics. L’estudi de les noves etiquetes volia preservar el vincle amb la tradició que l’empresa persegueix. A diferència d’etiquetes anteriors, va funcionar per donar un toc d’elegància que va bé amb l’alta qualitat dels vins. Per a les etiquetes s'ha treballat amb la tècnica Braille que aporta elegància i estil sense pesar. El patró floral es basa en l'elaboració gràfica d'un patró de l'església propera de Santa Croce a Usini, que també és el logotip de l'empresa.

Llibreria

Chongqing Zhongshuge

Llibreria Incorporant l’esplèndid paisatge de Chongqing a la llibreria, el dissenyador ha creat un espai on els visitants podran sentir-se com en el encantador Chongqing mentre llegeixen. Hi ha cinc tipus d’àrea de lectura en total, cadascun dels quals és com un país de les meravelles amb trets distintius. La llibreria Chongqing Zhongshuge ha proporcionat als consumidors una experiència més fantàstica que no poden aconseguir amb les compres en línia.

La Botiga Insígnia

Zhuyeqing Green Tea

La Botiga Insígnia Beure te requereix tant un ambient favorable com un bon humor. El dissenyador presenta el motiu del núvol i de la muntanya en la forma de pintar a tinta a mà lliure i ruixa un parell de belles pintures paisatgístiques xineses en un espai reduït tancat. Mitjançant operadors de funcions personalitzats, el dissenyador ha creat una experiència sensorial per als consumidors, que aporta un enorme impacte sensual.

Hotel

Park Zoo

Hotel Sens dubte, un hotel basat en la temàtica animal. No obstant això, els dissenyadors no han creat simplement una sèrie d'instal·lacions adorables i gracioses amb forma d'animals per tal de cridar l'atenció en un mercat intensament competitiu. Infusionant l’espai amb el profund amor pels animals, els dissenyadors van transformar hotel en una exposició d’art, on els clients són capaços d’observar i sentir la situació real que s’enfronten els animals en perill d’extinció en el moment actual.