Revista de disseny
Revista de disseny
Botiga Insígnia

WADA Sports

Botiga Insígnia Per celebrar el seu 30è aniversari, WADA Sports es trasllada a una seu de nova construcció i botiga insígnia. L’interior de la botiga té una gegantina estructura metàl·lica el·líptica que recolza l’edifici. Sota l'estructura el·líptica, els productes de la raqueta s'alineen en un dispositiu especialment dissenyat. Les raquetes es disposen en sèrie i es faciliten la presa d’un a un. A la part de dalt, s'utilitza la forma el·líptica com a mostra de diverses raquetes valuoses i modernes que es recopilen de tot el país i que transformen l'interior de la botiga en un museu de les raquetes.

Oficina

The Duplicated Edge

Oficina The Duplicated Edge és un disseny per a Toshin Satellite Preparatory School de Kawanishi, Japó. L’Escola volia una nova recepció, consulta i espais de conferències en una estreta sala de 110 m2 amb sostre baix. Aquest disseny proposa un espai obert marcat per una forta recepció triangular i un comptador d’informació que divideix l’espai en entitats funcionals. El taulell es cobreix en una xapa metàl·lica de color blanc gradualment ascendent. Aquesta combinació es duplica amb miralls a la paret del pati del pati i uns panells reflectants d’alumini al sostre allargant l’espai a dimensions més amples.

La Sala D’Espectacles

Origami Ark

La Sala D’Espectacles El pavelló Origami Ark o Sun Show Leather Pavilion és un showroom per a la fabricació de cuir Sansho a Himeji, Japó. El repte consistia en crear un espai capaç de mostrar més de 3000 productes en una zona molt restringida i fer entendre al client l’enorme varietat de productes a l’hora de visitar la sala d’exposicions. L’Arquami Origami utilitza 83 petites unitats de 1.5x1.5x2 m3 combinades de forma irregular per crear un gran laberint tridimensional i proporciona al visitant i experiència similar a explorar un gimnàs de la selva.

L’Edifici D’Oficines

The PolyCuboid

L’Edifici D’Oficines PolyCuboid és el nou edifici de la seu central per a TIA, una empresa que ofereix serveis d'assegurances. El primer pis estava conformat pels límits del jaciment i la canonada d’aigua de 700mm de diàmetre que travessa el terreny del soterrat limitant l’espai de fonamentació. L’estructura metàl·lica es dissol en els diversos blocs de la composició. Els pilars i les bigues desapareixen de la sintaxi espacial, projectant la impressió d’un objecte, alhora que eliminen la d’un edifici. El disseny volumètric s’inspira en el logotip de TIA que converteix l’edifici en una icona que representa l’empresa.

Escola

Kawaii : Cute

Escola Envoltada per les escoles secundàries de noies veïnes, aquesta escola preparatòria per satèl·lit de Toshin està aprofitant la seva ubicació estratègica en un carrer comercial molt transitat per mostrar un disseny educatiu únic. A la mesura de la comoditat per a estudis durs i un ambient relaxat per a la diversió, el disseny promou la naturalesa femenina dels seus usuaris i ofereix una materialització alternativa per al concepte abstracte de “Kawaii” molt utilitzat per Schoolgirls. Les sales per a grups i classes d'aquesta escola prenen la forma de la casa del terrat octogonal, com es mostra a la llibreta de nens.

La Clínica D’Urologia

The Panelarium

La Clínica D’Urologia El Panelarium és el nou espai clínic per al doctor Matsubara, un dels pocs cirurgians certificats per operar els sistemes de cirurgies robòtiques da Vinci. El disseny es va inspirar en el món digital. Els components 0 i 1 del sistema binari van ser interpolats a l'espai blanc i representats per panells que sortien de les parets i del sostre. El sòl segueix també el mateix aspecte de disseny. Els panells, tot i que el seu aspecte aleatori són funcionals, es converteixen en rètols, bancs, taulells, prestatgeries i fins i tot mànecs de la porta i, el més important, els perseguidors que asseguren una privadesa mínima per als pacients.