Revista de disseny
Revista de disseny
La Maleta De Sostenibilitat

Rhita

La Maleta De Sostenibilitat Muntatge i desmuntatge dissenyats per a motius de sostenibilitat. Amb un sistema innovador d’estructura de la frontissa dissenyat, es va reduir el 70% de les peces, sense enganxar ni reblar per a la seva fixació, ni cosir el folre interior, que facilita la seva reparació i es va reduir el 33% del volum de mercaderies, eventualment, estendre la maleta. cicle de vida. Totes les peces es poden comprar de forma individualitzada, per personalitzar la maleta pròpia o la substitució de peces, sense que es faci la maleta de devolució al centre de reparació necessari, s’estalvia temps i es redueix la petjada de carboni d’enviament.

La Cadira Metàl·lica Exterior

Tomeo

La Cadira Metàl·lica Exterior Durant els anys 60, els dissenyadors visionaris van desenvolupar els primers mobles de plàstic. El talent dels dissenyadors unit a la versatilitat de la substància va donar lloc a la seva indispensabilitat. Tant els dissenyadors com els consumidors es van convertir en addictes a això. Avui coneixem els perills ambientals. Tot i així, les terrasses del restaurant continuen plenes de cadires de plàstic. Això es deu al fet que el mercat ofereix poca alternativa. El món del disseny continua essent poc poblat amb fabricants de mobles d'acer, fins i tot de vegades publicant dissenys de finals del segle XIX ... Aquí neix Tomeo: una cadira d'acer moderna, lleugera i apilable.

L’Espai D’Art

Surely

L’Espai D’Art Es tracta d’un art, casual i venda al detall, que es combinen en un mateix espai. Ja que l'arquitectura que és una fàbrica de col·locació de ganxo de peces de vestir que funciona amb el país. Tot l’edifici conserva una textura emmotllada de la paret, com a textura de capa de l’espai, crea un contrast diferent amb l’exterior, també crea una experiència espacial. Abandoneu la decoració massa dura, s'utilitza una decoració suau per a la visualització que crea una sensació relaxant. El contrast entre la creació i l’etapa inicial és més flexible per al desenvolupament sostenible de l’espai en el futur.

La Identitat De Marca

Pride

La Identitat De Marca Per crear el disseny de la marca Pride, l'equip va utilitzar l'estudi del públic objectiu de diverses maneres. Quan l'equip va dissenyar el logotip i la identitat corporativa, va tenir en compte les regles de la psico-geometria: la influència de les formes geomètriques en determinats tipus de psico-tipus i la seva elecció. A més, el disseny hauria d’haver provocat certes emocions entre el públic. Per aconseguir el resultat desitjat, l'equip va utilitzar les regles de l'efecte del color sobre una persona. en general, el resultat ha influït en el disseny de tots els productes de l'empresa.

El Centre De Vendes

Shuimolanting

El Centre De Vendes L’estil xinès d’aquest cas adopta la pedra de terra vermella de cafè fosc al mercat i el blanc de la il·luminació natural de la finestra del pis, formant un contrast entre la llum i l’ombra, allò virtual i allò real. Les reixes virtuals i de fusta d'alumini, les peces de fulla de lotus de coure en el punt escènic de l'aigua i l'art d'instal·lació de l'estructura de caràcters xinesos a la zona de descans és el punt de la "orquídea de tinta". Caixa. En particular, l’ús de nous materials de verola, en el més normal ressalten extraordinàriament, però també redueixen enginyosament el cost de la superfície.

El Saló De Banys

Agape

El Saló De Banys Per diferenciar-nos de l’espai d’exposició ordinari, definim aquest espai com un rerefons que pot accentuar la bellesa de la mercaderia. Amb aquesta definició, volem crear una etapa temporal que la mercaderia pugui brillar-se espontàniament. També creem un eix temporal per mostrar cada producte que es mostrava en aquest espai es realitzava des de temps diferents.