Revista de disseny
Revista de disseny
Els Envasos Alimentaris

Chips BCBG

Els Envasos Alimentaris El repte per a la realització d'embalatges de xip de la marca BCBG va consistir a dur a terme una sèrie d'embalatges adequats a l'univers de la marca. Els embalatges havien de ser minimalistes i moderns, alhora que tenien aquest toc artesanal de cruixents i aquell costat agradable i simpàtic que aporta els personatges dibuixats amb la ploma. L’aperitiu és un moment de convivència que s’ha de sentir al packaging.

Escala

U Step

Escala L'escala U Step es forma enllaçant dues peces de perfil quadrat de forma quadrada amb formes diferents en diferents dimensions. D’aquesta manera, escala es fa autoportant sempre que les dimensions no superin el llindar. La preparació anticipada d’aquestes peces proporciona comoditat al muntatge. També es simplifica molt l’embalatge i el transport d’aquestes peces rectes.

Escala

UVine

Escala L’escala de caragol UVine està formada entrellaçant els perfils de caixa en forma d’U i V de manera alternativa. D’aquesta manera, l’escala esdevé autoportant ja que no necessita un pal central ni suport perimetral. Gràcies a la seva estructura modular i versàtil, el disseny aporta facilitat en tota la fabricació, envasat, transport i instal·lació.

Vestidors

Sopron Basket

Vestidors Sopron Basket és un equip professional de bàsquet femení amb seu a Sopron, Hongria. Com que són un dels equips hongaresos amb més èxit amb 12 copes de campionat nacional i aconseguint el segon lloc a l’Eurolliga, la direcció del club va decidir invertir en un nou complex de vestidors per tenir una instal·lació bastant prestigiosa al nom del club, en funció de les necessitats del jugador. millor, motivar-los i promoure la seva unitat.

Bicicleta Electrònica De Fusta

wooden ebike

Bicicleta Electrònica De Fusta L’empresa berlinesa Aceteam va crear la primera bicicleta electrònica de fusta, la tasca era construir-la de manera respectuosa amb el medi ambient. La recerca d’un soci de cooperació competent va tenir èxit amb la Facultat de Ciències i Tecnologia de la Fusta de la Universitat Eberswalde per al Desenvolupament Sostenible. La idea de Matthias Broda es va fer realitat, combinant la tecnologia CNC i el coneixement del material de fusta, va néixer la fusta E-Bike de fusta.

Instal·lació D’Escriptori

Wood Storm

Instal·lació D’Escriptori The Wood Storm és una instal·lació d’escriptori per gaudir de visual. La turbulència del flux d'aire es realitza mitjançant una cortina de fusta, realçada per les llums emeses des de baix per a un món sense gravetat. La instal·lació es comporta com un bucle dinàmic interminable. Guia la línia de visió al seu voltant per buscar el punt d’inici o final, ja que els públics ballen amb la tempesta.