Revista de disseny
Revista de disseny
El Pòster

CELLS

El Pòster El 19 de juliol de 2017, PIY va construir un petit edifici a Melbourne, Austràlia. Es tracta d'un petit castell reunit amb 761 components, que el van anomenar "Cèl·lules". Els nodes estan dissenyats com a tenó de fil girat a mà i tendó recte, que es resumeix en "Tenó de l'East & amp; Mortífera occidental & quot ;. Hi trobareu els seus productes, inclosos prestatges variables, estands i sabates, etc., tots ells desglossats i rearmats en un organisme. I llavors, sentiràs el seu desig de créixer lliurement.

L’Interiorisme De L’Hotel

Stories Container

L’Interiorisme De L’Hotel El contenidor transporta càrregues fins a llocs. L'hotel ofereix llocs per descansar per als viatgers. Un lloc de descans transitori és el que tenen en comú. Per això, utilitzeu "el contenidor" com a concepte d'hotel. L'hotel no només és un lloc de descans, sinó també un espai amb personalitat. Cada habitació té la seva pròpia expressió i personalitat. Per tant, crea vuit suites diferents com a seguiment: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasia, Viatge i Ballerina. La casa estable no només és un lloc de descans, sinó també una estació de subministrament per al vostre esperit.

L’Interiorisme D’Oficines

Yuli Design Studio

L’Interiorisme D’Oficines Sempre hi ha massa taulers de desordres en sentit vertical, horitzontal i lateral als carrers que bloquegen el rostre arquitectònic real. Això incita a plantejar-se com redefinir els taulers de signes per millorar i actualitzar els efectes que comporten aquests articles decoratius a l'aire lliure. El punt d’interiorisme és descomposar la disposició anterior. S'introdueix la il·luminació natural. Un altell està construït per un espai elevat. On es van alterar les escales. Alterar allà on es trobaven les escales, es redueix el temps dels moviments verticals. Això crea una nova possibilitat fora dels límits antics.

La Perruqueria

Taipei Eros

La Perruqueria Els perruquers es basen en la geometria dels colors negre, blanc i gris. Els gestos de tall de cabells es tradueixen en la massificació de les entitats escultòriques. El motiu triangular conforma els cubs i els plans funcionals des del sostre fins als sòls mitjançant les accions de apilar, tallar i cosir. Les barres de llum incrustades a les línies divisòries contribueixen a nombrosos cinturons d’il·luminació, que serveixen d’il·luminació suplementària mentre resolen l’estat del sostre abaixat. S’estenen i s’amaguen amb el reflex del gran mirall, desplaçant-se lliurement entre els plànols i la tridimensionalitat.

Jardí Privat

Ryad

Jardí Privat El repte va consistir en la modernització d’una antiga casa de camp i la converteix en un àmbit de pau i tranquil·litat, treballant de forma integral tant en les àrees arquitectòniques com paisatgístiques. La façana es va renovar, es van realitzar obres civils als paviments i es va construir la piscina i els murs de contenció de bany, creant noves ferreries de forja per als arcs, murs i tanques. La jardineria, el reg i l’embassament, a més dels llamps, els mobles i els accessoris també es van dedicar de manera exhaustiva.

Cafeteria I Restaurant

Roble

Cafeteria I Restaurant La idea del seu disseny es va treure del filet i les cases de fum dels Estats Units i, com a resultat de l’equip de recerca de la primera fase, l’equip de recerca va decidir utilitzar fusta i cuir amb colors foscos com el negre i el verd, juntament amb l’or i la rosa. l'or es va prendre amb una llum càlida i de luxe. Les característiques del disseny són 6 grans canelobres en suspensió que consten de 1200 acer anoditzat a mà. A més del taulell de 9 metres, que està cobert per un paraigües de 275 centímetres, format per belles i diferents ampolles, sense cap suport es pot cobrir el taulell de barra.