Revista de disseny
Revista de disseny
El Llum De Taula Ajustable

Poise

El Llum De Taula Ajustable L’aparença acrobàtica de Poise, una làmpada de taula dissenyada per Robert Dabi d’Unform.Studio es desplaça entre estàtica i dinàmica i una postura gran o petita. Depenent de la proporció entre el seu anell il·luminat i el braç que el sosté, es produeix una línia tangent o transversal al cercle. Quan es col·loca en un prestatge superior, l’anell podria sobrecostar la prestatgeria; o inclinant l'anell, podria tocar una paret circumdant. La intenció d’aquesta capacitat d’ajust és que el propietari s’impliqui de manera creativa i jugui amb la font de llum proporcionalment a la resta d’objectes que l’envolten.

El Cartell De L’Exposició

Optics and Chromatics

El Cartell De L’Exposició El títol icsptica i cromàtica fa referència al debat entre Goethe i Newton sobre la naturalesa dels colors. Aquest debat està representat pel xoc de les dues composicions en forma de lletra: una és calculada, geomètrica, amb contorns aguts, l’altra es basa en el joc impressionista d’ombres de colors. El 2014 aquest disseny va servir com a portada de les pantalles d'artistes de la sèrie Pantone Plus.

Anell

Gabo

Anell L’anell Gabo va ser dissenyat per animar la gent a tornar a visitar el vessant lúdic de la vida que normalment es perd quan arriba l’edat adulta. El dissenyador es va inspirar en els records d’observar el seu fill jugant amb el seu colorit cub màgic. L'usuari pot jugar amb anell girant els dos mòduls independents. Fent això, els conjunts de colors de les pedres precioses o la posició dels mòduls es poden igualar o equiparar. A més de l'aspecte lúdic, l'usuari té l'opció de dur un anell diferent cada dia.

L’Entreteniment

Free Estonian

L’Entreteniment En aquesta obra d'art única, Olga Raag va utilitzar diaris estonians de l'any en què es va produir originalment el cotxe el 1973. Els diaris grocs de la Biblioteca Nacional es van fotografiar, netejar, ajustar i editar per utilitzar-los al projecte. El resultat final es va imprimir en material especial utilitzat en automòbils, que dura 12 anys i que va trigar 24 hores a aplicar-se. Free Estonian és un cotxe que crida l’atenció, envolta persones amb energia positiva i emocions nostàlgiques, infantils. Tothom convida a la curiositat i al compromís.

El Complex Eqüestre

Emerald

El Complex Eqüestre La imatge de projectes arquitectònics i espacials holístics uneix els sis edificis que revelen la identitat funcional de cadascun. Ampliades façanes d'arenes i estables dirigides a nucli compost administratiu. Edifici de sis cares com a reixeta de vidre que descansa en un marc de fusta com en un collaret. Triangles de parets decorats amb dispersió de vidre com a detalls maragda. La construcció blanca corba destaca l’entrada principal. La quadrícula de façanes també forma part de l’espai interior, on l’entorn es percep a través d’una xarxa transparent. Els interiors continuen el tema de les estructures de fusta, fent servir una escala d’elements a una escala humana més proporcionada.

L'orquestra D'altaveus

Sestetto

L'orquestra D'altaveus Un conjunt orquestral de ponents que toquen junts com autèntics músics. Sestetto és un sistema d’àudio multicanal per reproduir pistes d’instruments individuals en altaveus separats de diferents tecnologies i materials dedicats a la caixa de so específica, entre formigó pur, taules de ressonància de fusta ressonants i trompes de ceràmica. La barreja de temes i parts torna a estar físicament en el lloc de l’escolta, com en un concert real. Sestetto és l’orquestra de cambra de la música gravada. Sestetto és auto-produït directament pels seus dissenyadors Stefano Ivan Scarascia i Francesco Shyam Zonca.