Revista de disseny
Revista de disseny
L’Activació Energètica De Passarel·les

Solar Skywalks

L’Activació Energètica De Passarel·les Les metròpolis mundials, com Beijing, tenen una gran quantitat de passarel·les que travessen artèries de trànsit ocupades. Sovint són poc atractius i rebaixen la impressió urbana general. La idea dels dissenyadors de revestir les passarel·les amb mòduls estètics de generació d'energia i transformar-los en llocs atractius de la ciutat no només és sostenible, sinó que crea una diversitat escultòrica que es converteix en un atractiu del paisatge de la ciutat. Les estacions de recàrrega de cotxes electrònics o bicicletes electròniques de les passarel·les utilitzen l'energia solar directament al lloc.

Llibre

ZhuZi Art

Llibre El Museu d’Art de Nanjing Zhuzi publica una sèrie d’edicions de llibres per a les obres col·leccionades de cal·ligrafia i pintura tradicional xinesa. Amb la seva llarga història i elegant tècnica, les pintures tradicionals xineses i la cal·ligrafia tenen molt de gust pel seu atractiu artístic i pràctic. A l’hora de dissenyar la col·lecció, es van utilitzar formes abstractes, colors i línies per crear una sensualitat consistent i posar en relleu l’espai en blanc de l’esbós. L’esforç coincideix amb artistes d’estil tradicionals de pintura i cal·ligrafia.

Femta Plegable

Tatamu

Femta Plegable Al 2050, dos terços de la població terrestre viuran a les ciutats. L’objectiu principal de Tatamu és proporcionar mobiliari flexible a persones amb un espai limitat, incloses aquelles que es desplacen amb freqüència. L’objectiu és crear un mobiliari intuïtiu que combini la robustesa amb una forma ultra fina. Només es necessita un moviment de gir per desplegar la femta. Tot i que totes les frontisses de teixit durador mantenen un pes lleuger, els costats de fusta proporcionen estabilitat. Una vegada que se li aplica pressió, la femta només es fa més forta a mesura que les seves peces es col·loquen entre sí, gràcies al seu mecanisme i geometria exclusius.

Fotografia

The Japanese Forest

Fotografia El bosc japonès està pres des d’una perspectiva religiosa japonesa. Una de les religions antigues japoneses és l'animisme. L’animisme és la creença que les criatures no humanes, la natura morta (minerals, artefactes, etc.) i les coses invisibles també tenen intenció. La fotografia és similar a això. Masaru Eguchi està disparant alguna cosa que fa sentir en el tema. Els arbres, l’herba i els minerals senten la voluntat de la vida. I fins i tot artefactes com les preses que van deixar a la natura durant molt de temps senten la voluntat. De la mateixa manera que veureu la naturalesa intacta, el futur contemplarà els paisatges actuals.

La Col·lecció De Cosmètics

Woman Flower

La Col·lecció De Cosmètics Aquesta col·lecció s’inspira en els exagerats estils de roba de les dames europees medievals i en les formes de vista de l’ocell. El dissenyador va extreure les formes dels dos i les va utilitzar com a prototips creatius i es va combinar amb el disseny del producte per formar una forma i un sentit de moda únics, mostrant una forma rica i dinàmica.

El Disseny De Llibres

Josef Koudelka Gypsies

El Disseny De Llibres Josef Kudelka, fotògraf de renom mundial, ha realitzat exposicions fotogràfiques a molts països del món. Després d'una llarga espera, finalment es va celebrar a Corea una exposició de temes gitanos Kudelka i es va fer el seu llibre fotogràfic. Com que va ser la primera exposició a Corea, hi va haver una sol·licitud de l’autor que volia fer un llibre perquè pogués sentir Corea. Hangeul i Hanok són lletres i arquitectura coreanes que representen Corea. El text fa referència a la ment i a l'arquitectura significa la forma. Inspirat en aquests dos elements, va voler dissenyar una manera d’expressar les característiques de Corea.