Revista de disseny
Revista de disseny
Instrument Musical

DrumString

Instrument Musical Combinant dos instruments junts significa donar a llum un nou so, una nova funció en l’ús d’instruments, una nova manera de tocar un instrument, un nou aspecte. Les escales de notes per a tambors són com D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 i les escales de notes de corda estan dissenyades en el sistema EADGBE. El DrumString és lleuger i té una corretja que es fixa a les espatlles i a la cintura, per tant, el fet d’utilitzar i subjectar l’instrument serà fàcil i us permetrà utilitzar dues mans.

L’Envasament De Pastissos D’Ofers

Miyabi Monaka

L’Envasament De Pastissos D’Ofers Aquest és un disseny d’embalatge per a pastissos d’hòsties farcits amb melmelada de mongetes. Els paquets estan dissenyats amb motius tatami per evocar una habitació japonesa. També van oferir un disseny de paquets d'estil de màniga a més dels paquets. Això va permetre (1) mostrar una xemeneia tradicional, una característica única d’una sala de te i (2) crear sales de te en 2-mat, 3-tap, 4,5-mate, 18-mat i diverses altres mides. La part posterior dels paquets està decorada amb dissenys diferents del motiu del tatami per tal que es puguin vendre per separat.

Hotel

Shang Ju

Hotel Amb la bellesa de la natura i la bellesa de la humanitat, la definició de City Resort Hotel, està clar que és diferent dels hotels locals. Combinat amb la cultura i els hàbits de vida locals, aporta elegància i rima a les habitacions i proporciona experiències de vida diferents. La feina relaxada i rigorosa de vacances, plena d’elegància, vida neta i suau. Relleu l’estat d’ànim que oculta la ment i deixa que els convidats caminin en la tranquil·litat de la ciutat.

El Disseny D’Interiors D’Hostes

The MeetNi

El Disseny D’Interiors D’Hostes Quant a elements de disseny, no es pretén que sigui ni complicat ni minimalista. Pren el color xinès simple com a base, però utilitza pintura amb textura per deixar l’espai en blanc, la qual cosa conforma la concepció artística oriental en línia amb l’estètica moderna. Els mobles per a la llar humanistes i les decoracions tradicionals amb històries històriques semblen diàlegs antics i moderns que flueixen a l’espai, amb un encant antic i tranquil.

L’Interiorisme De L’Hotel

New Beacon

L’Interiorisme De L’Hotel L’espai és un contenidor. El dissenyador hi infon elements d’emoció i espai. Combinant les característiques de l’espai Noumenon, el dissenyador completa la deducció de l’emoció a la seqüència mitjançant l’ordenació de la ruta espacial, i després forma una història completa. Les emocions humanes es precipiten i sublimen de manera natural a través de l’experiència. Utilitza tècniques modernes per metaforar la cultura de l’antiga ciutat i mostra la saviesa estètica durant milers d’anys. El disseny, com a espectador, narra lentament com una ciutat nodreix la vida humana contemporània amb el seu context.

La Clínica

Chibanewtown Ladies

La Clínica Un element important d’aquest disseny era que la gent que vingués a l’hospital estigués relaxada. Com a característica de l’espai, a més de la sala d’infermeria, hi ha instal·lat un taulell com una cuina illenca perquè puguin fer llet per a bebès a la sala d’espera. L’àrea per a nens, que es troba al centre de l’espai, és un símbol de l’espai i poden veure els nens des de qualsevol lloc. El sofà situat a la paret té una alçada que facilita la posada a l’embaràs de l’angle posterior. s’ajusta i s’ajusta la duresa del coixí per no ser massa suau.