Revista de disseny
Revista de disseny
El Motlle De Gel

Icy Galaxy

El Motlle De Gel La natura ha estat sempre una de les fonts d’inspiració més importants per als dissenyadors. La idea va venir a la ment dels dissenyadors estudiant l’espai i la imatge de Milk Way Galaxy. L’aspecte més important d’aquest disseny era crear una forma única. Molts dissenys que es troben al mercat se centren a fer el gel més clar, però en aquest disseny presentat, els dissenyadors es van centrar intencionadament en les formes fetes pels minerals mentre que l’aigua es converteix en gel, per ser més clar que els dissenyadors van transformar un defecte natural. en un bell efecte Aquest disseny crea una forma esfèrica en espiral.

El Filtre De Cigarretes

X alarm

El Filtre De Cigarretes X alarma, és una alarma per als fumadors per fer-los adonar del que fan a si mateixos mentre ho fan. Aquest disseny és una nova generació de filtres de cigarretes. Aquest disseny pot ser un bon reemplaçament de les publicitats cares contra el tabaquisme i té més influència en la ment dels fumadors que qualsevol altra publicitat negativa. Té una estructura molt simple, els filtres estan segellats amb una tinta invisible que cobreix la zona negativa del croquis i amb cada puff l’esbós apareixerà més clar, així que amb cada puff veuràs que el teu cor s’enfosqueix i saps el que et passa.

L’Aparcament De Bicicletes Transformacional

Smartstreets-Cyclepark™

L’Aparcament De Bicicletes Transformacional L’Smartstreets-Cyclepark és una instal·lació d’aparcament de bicicletes versàtil i racionalitzada per a dues bicicletes, que en uns minuts permet una millora ràpida de les instal·lacions d’aparcament de bicicletes a les zones urbanes sense afegir embussos al carrer. L’equipament ajuda a reduir el robatori de bicicletes i es pot instal·lar als carrers més estrets, alliberant un nou valor de la infraestructura existent. Els acer inoxidable, els equips es poden combinar amb colors RAL i es poden confeccionar per a autoritats locals o patrocinadors. També es pot utilitzar per ajudar a identificar rutes ciclistes. Es pot configurar per adaptar-se a qualsevol mida o estil de columna.

Els Envasos De Magnesi

Kailani

Els Envasos De Magnesi Els treballs de l’Agència Agome sobre la identitat gràfica i la línia artística per als envasos Kailani es basen en un disseny mínim i net. Aquest minimalisme està en línia amb el producte que només té un ingredient, el magnesi. La tipografia escollida és contundent i mecanografiada. Es caracteritza tant per la força del mineral de magnesi com per la força del producte, que restitueix la vitalitat i l'energia als consumidors.

L’Ampolla De Vi

Gabriel Meffre

L’Ampolla De Vi Aroma crea la identitat gràfica per al bol del col·leccionista Gabriel Meffre, que celebra 80 anys. Es va treballar en un disseny característic dels anys 30 de l’època, simbolitzat gràficament per una dona amb una copa de vi. Les plaques de colors que s’utilitzen s’accentuen mitjançant estampat i estampació de paper calent per accentuar el costat del col·leccionista.

Els Envasos Alimentaris

Chips BCBG

Els Envasos Alimentaris El repte per a la realització d'embalatges de xip de la marca BCBG va consistir a dur a terme una sèrie d'embalatges adequats a l'univers de la marca. Els embalatges havien de ser minimalistes i moderns, alhora que tenien aquest toc artesanal de cruixents i aquell costat agradable i simpàtic que aporta els personatges dibuixats amb la ploma. L’aperitiu és un moment de convivència que s’ha de sentir al packaging.