Revista de disseny
Revista de disseny
L'escultura De Llum De Cristall

Grain and Fire Portal

L'escultura De Llum De Cristall Composta per fusta i cristall de quars, aquesta escultura lleugera orgànica utilitza fusta de procedència sostenible a partir d'un estoc de fusta de teca envellida. El sol, el vent i la pluja van resistir durant dècades la fusta en forma de mà, polida, cremada i acabada en un recipient per a la il·luminació LED i utilitzar cristalls de quars com a difusor natural. S'utilitzen cristalls de quars 100% naturals sense modificar en cada escultura i tenen aproximadament 280 milions d'anys. S'utilitzen una gran varietat de tècniques d'acabat de la fusta, incloent el mètode Shou Sugi Ban d'utilitzar foc per a la conservació i el contrast del color.

La Il·luminació

Capsule

La Il·luminació La forma de la làmpada La càpsula repeteix la forma de les càpsules tan esteses al món modern: medicaments, estructures arquitectòniques, naus espacials, termos, tubs, càpsules de temps que transmeten missatges als descendents durant moltes dècades. Pot ser de dos tipus: estàndard i allargat. Les làmpades estan disponibles en diversos colors amb diferents graus de transparència. Lligar amb cordes de niló afegeix un efecte artesanal a la làmpada. La seva forma universal era determinar la simplicitat de fabricació i producció massiva. El principal avantatge és estalviar en el procés de producció de la làmpada.

Pavelló

ResoNet Sinan Mansions

Pavelló El pavelló ResoNet té l’encàrrec de Sinan Mansions a Xangai per a la celebració de l’Any Nou Xinès 2017. Consta d’un pavelló temporal més una llum interactiva “resonet” lligada a la superfície interior. Utilitza tècniques de Low-Fi per visualitzar les freqüències de ressonància inherents al medi natural, mitjançant la interacció del públic i els elements circumdants detectats per una xarxa LED. El pavelló il·lumina el regne públic en resposta a estímuls de vibració. A més que els visitants puguin venir a fer desitjos al festival de primavera, també es pot utilitzar com a escenari d’actuació.

L’Oficina De Serveis

Miyajima Insurance

L’Oficina De Serveis El concepte del projecte és "connectar l'oficina amb la ciutat" aprofitant l'entorn. El lloc està situat al lloc on es visualitza la ciutat. Per assolir-lo s’adopten l’espai en forma de túnel, que passa des de la porta d’entrada fins al final de l’espai d’oficines. La línia del sostre de la fusta i el buit negre on s’instal·len llums i accessoris d’aire condicionat emfatitzen la direcció cap a la ciutat.

Butaca

Lollipop

Butaca La butaca Lollipop és una combinació de formes inusuals i colors de moda. Les seves siluetes i elements de color havien de semblar a distància com a caramels, però al mateix temps la butaca hauria d’encaixar en interiors d’estils diferents. La forma de chupa-chups va constituir la base dels reposabraços i el respatller i el seient estan fets en forma de dolços clàssics. La butaca Lollipop està creada per a persones que els agradi les decisions i la moda agosarades, però no volen renunciar a la funcionalitat i al confort.

Els Panells Acústics Entapissats

University of Melbourne - Arts West

Els Panells Acústics Entapissats El nostre escrit consistia en subministrar i instal·lar multitud de panells acústics embolcallats amb teles amb diverses mides, angles i formes. Els primers prototips van veure canvis tant en el disseny com en els mitjans físics d’instal·lar i suspendre aquests panells de les parets, els sostres i la part inferior de les escales. En aquest moment ens vam adonar que els sistemes de penjament propietaris actuals dels panells de sostre no eren adequats a les nostres necessitats i en dissenyem els nostres.