Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Divertida Per A Nens

Fun house

Casa Divertida Per A Nens Aquest disseny d’edifici és que els nens aprenguin i juguin, que és una casa totalment divertida d’un super pare. Dissenyador va combinar materials saludables i formes de seguretat per convertir un espai meravellós i interessant. Van intentar fer una casa de jocs infantils còmoda i càlida i van intentar intensificar la relació pare-fill. El client va dir al dissenyador que assolís 3 objectius, que eren: (1) materials naturals i de seguretat, (2) fer feliços als fills i pares i (3) suficient espai d’emmagatzematge. El dissenyador va trobar un mètode senzill i clar per assolir l’objectiu, que és la llar, l’inici mateix de l’espai infantil.

La Casa Interior

Spirit concentration

La Casa Interior Què és un espai per a una casa? El dissenyador creu que el disseny prové dels requisits del propietari, assolint l’ànima a l’espai. Per tant, el dissenyador va navegar per la seva encantadora parella. Ambdós propietaris encanten els materials i la solució de disseny relativa a la cultura japonesa. Per representar els records entre les seves ments, van decidir utilitzar diverses textures de fusta per crear una casa amb ànima. En conseqüència, van aconseguir tres objectius consensuats per a aquesta casa ideal, que eren (1) atmosfera tranquil·la, (2) espais públics flexibles i amb encant i (3) espais privats còmodes i invisibles.

Casa Per A Records

Memory Transmitting

Casa Per A Records Aquesta casa transmet les imatges de la llar mitjançant bigues de fusta i la pila esglaonada de maons blancs. La llum surt dels espais de maons blancs al voltant de la casa, creant un ambient especial per al client. El dissenyador utilitza diversos mètodes per resoldre les limitacions d’aquest edifici per als condicionadors d’aire i els espais d’emmagatzematge. A més, barregeu els materials amb la memòria del client i presenteu una estètica càlida i elegant a través de l’estructura, connectant l’estil únic d’aquesta casa.

La Casa Interior

Seamless Blank

La Casa Interior Es tracta d’una casa per presentar l’estil de vida únic de l’amfitriona, que és la casa d’un dissenyador gràfic i l’emprenedor. El dissenyador presenta materials naturals per il·lustrar les preferències de l’amfitriona i preservar les zones en blanc per omplir el material de la família. La cuina és el centre de la casa, amb un disseny especial que ofereix una vista envoltant per a l'amfitriona i assegureu-vos que els pares puguin veure qualsevol lloc. La casa està equipada amb terres de granit blanc, pintura mineral italiana, vidre transparent i revestiment de pols blanc per revelar els detalls elegants dels materials.

La Casa Interior

Warm loft

La Casa Interior Una casa d'estil industrial amb materials càlids. Aquesta casa prepara diverses funcions perquè els clients fomentin les qualitats de vida. El dissenyador va intentar connectar les canonades a cada espai i va combinar les canonades de fusta, acer i ENT per il·lustrar la història de la vida dels clients. No és el mateix que amb l’estil industrial habitual, aquesta casa aporta només pocs colors i prepara molts espais d’emmagatzematge.

La Femta

Ydin

La Femta Les femtes de Ydin es poden muntar per vosaltres mateixos, sense fer servir eines especials, gràcies a un senzill sistema d’enclavament. Els 4 peus idèntics no es posen en cap ordre particular i el seient de formigó, actuant com a pedra clau, ho manté tot al seu lloc. Els peus estan fets amb fusta de ferralla procedent d’un fabricant d’escales, que es poden mecanitzar fàcilment mitjançant tècniques tradicionals de treball de la fusta i finalment engrasats. El seient només es motiva en un formigó UHP reforçat amb fibra. Un altre argument de sostenibilitat és el de només 5 peces que no es poden dissipar per estar embalades planes i llestes per ser enviades als clients finals.