Revista de disseny
Revista de disseny
Tws Earbuds

PaMu Quiet ANC

Tws Earbuds PaMu Quiet ANC és un conjunt d'auriculars sense fil reals que cancel·len el soroll actius que podrien resoldre eficaçment els problemes de soroll existents. Impulsat pel bluetooth insígnia de Qualcomm dual i un xip de cancel·lació activa de soroll digital independent, l'atenuació total de PaMu Quiet ANC pot arribar als 40 dB, cosa que podria reduir eficaçment els danys causats pels sorolls. Els usuaris poden canviar entre la funció de transmissió i la cancel·lació activa del soroll segons diferents escenaris, ja sigui en la vida diària o en ocasions de negoci.

La Unitat D'il·luminació

Khepri

La Unitat D'il·luminació Khepri és un llum de peu i també un penjoll dissenyat a partir dels antics egipcis Khepri, el déu escarabat de la sortida del sol del matí i el renaixement. Només cal que toqueu Khepri i la llum s'encendrà. De la foscor a la llum, com sempre creien els antics egipcis. Desenvolupat a partir de l'evolució de la forma d'escarabat egipci, Khepri està equipat amb un LED regulable que es regula mitjançant un interruptor de sensor tàctil que proporciona tres ajustos de brillantor ajustables amb un toc.

Identitat, La Marca

Merlon Pub

Identitat, La Marca El projecte de Merlon Pub representa tot un disseny de marca i identitat d'una nova instal·lació de càtering dins de Tvrda a Osijek, l'antic centre de la ciutat barroc, construït al segle XVIII com a part d'un gran sistema de ciutats fortificades estratègicament. En l'arquitectura de defensa, el nom Merlon significa tanques sòlides i verticals dissenyades per protegir els observadors i els militars a la part superior del fort.

Envàs

Oink

Envàs Per garantir la visibilitat del mercat del client, es va seleccionar un aspecte lúdic. Aquest enfocament simbolitza totes les qualitats de la marca, originals, delicioses, tradicionals i de proximitat. L'objectiu principal d'utilitzar nous envasos de productes era presentar als clients la història darrere de la cria de porcs negres i la producció de delícies tradicionals de carn de la màxima qualitat. Es van crear un conjunt d'il·lustracions en tècnica de linogravat que mostren l'artesania. Les elles mateixes il·lustracions presenten autenticitat i insten el client a pensar en els productes Oink, el seu sabor i textura.

Transportador De Mascotes

Pawspal

Transportador De Mascotes El transportador de mascotes Pawspal estalviarà energia i ajudarà al propietari de la mascota a lliurar-lo ràpidament. Per al concepte de disseny de transport de mascotes Pawspal inspirat en el transbordador espacial, poden portar les seves encantadores mascotes a qualsevol lloc que vulguin. I si tenen una mascota més, poden col·locar-ne una altra a la part superior i adjuntar rodes a la part inferior per tirar els transportistes. A més, Pawspal ha dissenyat amb ventilador de ventilació interna que és còmode per a mascotes i fàcil de carregar amb USB C.

L'oficina De Prevenda

Ice Cave

L'oficina De Prevenda Ice Cave és un showroom per a un client que necessitava un espai amb una qualitat única. Mentrestant, capaç de mostrar diverses propietats del Teheran Eye Project. Segons la funció del projecte, un ambient atractiu però neutre per mostrar objectes i esdeveniments segons sigui necessari. La idea de disseny va ser utilitzar una lògica superficial mínima. Una superfície de malla integrada s'estén per tot l'espai. L'espai necessari per als diferents usos es forma a partir de forces estranyes en sentit amunt i avall exercides sobre la superfície. Per a la fabricació, aquesta superfície s'ha dividit en 329 panells.