Revista de disseny
Revista de disseny
Manuelles

Dbgripper

Manuelles Aquesta és una eina de fitness segura i bona per a totes les edats. Recobriment suau de tacte a la superfície, proporcionant una sensació sedosa. Fabricat amb silicona 100% reciclable amb una fórmula de material especial que produeix 6 nivells diferents de duresa, amb diferents mides i pes, proporcionen un entrenament opcional de la força d'adherència. La pinça de mà també pot encaixar a l'osca arrodonida a banda i banda de la barra de peses afegint-hi pes per a l'entrenament dels músculs del braç fins a 60 tipus de combinacions de força diferents. Els colors cridaners de clar a fosc, indiquen la força i el pes de clar a pesat.

Gerro

Canyon

Gerro El gerro de flors artesanal va ser produït per 400 peces de xapa de tall làser de precisió amb diferents gruixos, apilament capa per capa i soldat peça per peça, demostrant una escultura artística de gerro, presentada en un patró detallat del canó. Les capes de metall apilat mostren la textura de la secció del canó, augmentant també els escenaris amb diferents ambients, creant efectes de textura natural que canvien de manera irregular.

Cadira

Stool Glavy Roda

Cadira El tamboret Glavy Roda encarna les qualitats inherents al Cap de Família: integritat, organització i autodisciplina. Els angles rectes, els cercles i les formes rectangulars en combinació amb elements ornamentals donen suport a la connexió del passat i del present, fent de la cadira un objecte atemporal. La cadira està feta de fusta amb l'ús de recobriments ecològics i es pot pintar en qualsevol color desitjat. El tamboret Glavy Roda s'adaptarà naturalment a qualsevol interior d'una oficina, hotel o casa privada.

Premi

Nagrada

Premi Aquest disseny es realitza per contribuir a la normalització de la vida durant l'autoaïllament i per crear un premi especial per als guanyadors dels tornejos en línia. El disseny dpremi representa la transformació d'un peó en una reina, com un reconeixement al progrés del jugador als escacs. El premi consisteix en dues figures planes, la Reina i el Peó, que s'insereixen l'una a l'altra a causa de les ranures estretes que formen una única copa. El disseny dpremi és durador gràcies a l'acer inoxidable i és convenient per transportar-lo al guanyador per correu.

La Fàbrica

Shamim Polymer

La Fàbrica La planta necessita mantenir tres programes que inclouen instal·lacions de producció i laboratori i oficina. La manca de programes funcionals definits en aquest tipus de projectes és el motiu de la seva qualitat espacial desagradable. Aquest projecte pretén resoldre aquest problema utilitzant elements de circulació per dividir programes no relacionats. El disseny de l'edifici gira al voltant de dos espais buits. Aquests espais buits creen l'oportunitat de separar espais funcionalment no relacionats. Al mateix temps actua com un pati central on totes les parts de l'edifici estan connectades entre si.

El Disseny D'interiors

Corner Paradise

El Disseny D'interiors Com que el solar està situat en un terreny cantoner a la ciutat amb molt de trànsit, com pot trobar tranquil·litat al barri sorollós mantenint els avantatges del sòl, la practicitat espacial i l'estètica arquitectònica? Aquesta pregunta ha fet que el disseny fos bastant desafiant al principi. Per augmentar en gran mesura la privadesa de l'habitació mantenint bones condicions d'il·luminació, ventilació i profunditat de camp, el dissenyador va fer una proposta atrevida, construir un paisatge interior. És a dir, construir un edifici cúbic de tres plantes i traslladar els patis davanter i posterior a l'atri. , per crear un paisatge verd i aquàtic.