Revista de disseny
Revista de disseny
Cafetera Automàtica

F11

Cafetera Automàtica Les línies simples i elegants, netes i els acabats de materials de gran qualitat fan que el disseny F11 s’adapti a entorns domèstics i professionals. La pantalla tàctil a tot color de 7 "és molt fàcil d'utilitzar i intuïtiva. F11 és una màquina" one touch "on podeu personalitzar les vostres begudes preferides per a la seva selecció ràpida. demanda La unitat de cervesa patentada pot oferir espresso pressuritzat o cafè regular no pressuritzat i l’aroma està garantit per les fulles planes de ceràmica.

El Dispositiu De Seguretat

G2 Face Recognition

El Dispositiu De Seguretat L’alta qualitat dels materials i la simplicitat del disseny fan que aquest dispositiu de reconeixement de la seguretat sigui elegant, elegant i robust. Una tecnologia avançada per convertir-la en una de les més ràpides del món i molt precisa, ningú pot enganyar el seu algorisme. Producte resistent a l’aigua amb llum ambientada a la part posterior per crear un clima ambiental fins i tot a l’oficina més freda. La mida compacta fa que s’ajusti gairebé a tot arreu i la forma permet situar-la horitzontalment o verticalment.

Mobiliari En Evolució

dotdotdot.frame

Mobiliari En Evolució Les cases són cada cop més petites, per la qual cosa necessiten mobles lleugers versàtils. El Dotdotdot.Frame és el primer sistema de mobles personalitzable que hi ha al mercat. Efectiva i compacta, el marc es pot fixar a la paret o recolzar-lo contra ella per a una fàcil col·locació al voltant de la llar. I la seva personalització prové dels 96 forats i d'una àmplia gamma d'accessoris per fixar-los. Utilitzeu un o uniu diversos sistemes junts segons sigui necessari; hi ha una combinació infinita disponible.

El Sistema D’Ordenació De Residus Reciclables

Spider Bin

El Sistema D’Ordenació De Residus Reciclables Spider bin és una solució universal i econòmica per ordenar materials reciclables. Es creen un grup de contenidors emergents per a casa, oficina o a l'aire lliure. Un element té dues parts bàsiques: un marc i una bossa. Es trasllada fàcilment d’un lloc a l’altre, convenient transportar-lo i emmagatzemar-lo, perquè pot ser pla quan no s’utilitza. Els compradors ordenen en línia aranya on poden triar la mida, el nombre de papereres i el tipus de bossa segons les seves necessitats.

El Rotllo De Canyella Amb Mel

Heaven Drop

El Rotllo De Canyella Amb Mel Heaven Drop és un rotllo de canyella farcit de mel pura que s’utilitza amb el te. La idea era combinar dos aliments que s’utilitzen per separat i fer un producte completament nou. Els dissenyadors es van inspirar en l’estructura del rotlle de canyella, van utilitzar la seva forma de corró com a contenidor per a la mel i per embalar els rotllos de canyella van utilitzar cera de abella per aïllar i embalar rotllos de canyella. Té figures egípcies representades a la seva superfície i això és perquè els egipcis són els primers que es van adonar de la importància de la canyella i van utilitzar la mel com a tresor. Aquest producte podria ser un símbol del cel a les tasses de te.

El Menjar

Drink Beauty

El Menjar Beure La bellesa és com una bonica joia que es pot beure! Vam fer una combinació de dos objectes que s’utilitzaven per separat amb el te: caramels de roca i rodanxes de llimona. Aquest disseny és completament consumible. En afegir rodanxes de llimona a l’estructura de dolços de roca, el seu gust es torna increïblement millor i el seu valor alimentari augmenta a causa de les vitamines de la llimona. Els dissenyadors simplement van substituir els pals que subjectaven els cristalls de llaminadures per una llesca de llimona seca. Drink Beauty és un exemple complet de món modern que aporta bellesa i eficiència.