Revista de disseny
Revista de disseny
Envasos Regals Per A Coques

Marais

Envasos Regals Per A Coques Embalatge de regals per a coques (financer). A la imatge es mostra la caixa de 15 pastissos (dues octaves). Normalment, les caixes de regals simplement alineen tots els pastissos de manera ordenada. Tot i això, les seves caixes de pastissos embolicats individualment són diferents. van reduir els costos en centrar-se en un únic disseny i, aprofitant les sis superfícies, van poder recrear tot tipus de teclat. Mitjançant aquest disseny, poden crear qualsevol mida del teclat, des de petits teclats, fins a pianos grans de 88 tecles, fins i tot més grans. Per exemple, per a una octava de 13 claus, utilitzen 8 pastissos. I un gran piano de 88 tecles seria una caixa de regal de 52 pastissos.

La Identitat De Marca

SioZEN

La Identitat De Marca Siozen presenta un nou sistema d’higiene revolucionari d’alt nivell que transforma de manera exclusiva les superfícies, les mans i l’aire espacials en un potent sistema de defensa de la contaminació microbiana / tòxica. Els mètodes de construcció actuals són excel·lents per proporcionar-nos una millor eficiència energètica i confort, però amb un preu. Els edificis més estrets i lliures d’esborranys contribueixen a la acumulació d’innombrables contaminants. Encara que el sistema de ventilació de l’edifici estigui correctament dissenyat i mantingut, la contaminació interior continua sent un problema seriós. Calen nous enfocaments.

El Packaging

The Fruits Toilet Paper

El Packaging Moltes empreses i botigues de tot el Japó donen als clients un rotlle de paper higiènic com a novetat per mostrar el seu agraïment. El Paper de vàter de fruita ha estat dissenyat per donar a conèixer als clients amb el seu bonic estil, perfecte per a aquestes ocasions. Hi ha 4 dissenys per triar Kiwi, maduixa, síndria i taronja. Des de l'anunci del disseny i llançament del producte, s'ha introduït en més de 50 mitjans de comunicació, incloses estacions de televisió, revistes i llocs web, a 23 ciutats de 19 països.

La Torre D'escalada

Wisdom Path

La Torre D'escalada La direcció del Taller ha decidit reconstruir la torre d'aigua que no funciona amb la finalitat de convertir-se en rocòdrom. Al ser el punt més alt al seu voltant, és ben visible fora del Taller. Té una vista panoràmica sobre el llac Senezh, el territori del taller i la pineda. Un cop finalitzats els estudis, els estudiants participen en un punt d’observació en una pujada cerimonial fins a la part superior de la torre. El moviment en espiral al voltant de la torre és un símbol del procés d’obtenció d’experiència. I el punt més alt és un símbol de l’experiència de la vida que finalment es transforma en la pedra de la saviesa.

Els Envasos De Pastís D’Escacs

K & Q

Els Envasos De Pastís D’Escacs Aquest és un disseny d’embalatge per a la cuina de forn (pastissos de pal, financers). Amb una relació de llargada a amplada de 8: 1, els costats d’aquestes mànigues són extremadament llargs i estan coberts en un patró de taulers de taules. El patró continua a la part davantera, que també ofereix una finestra situada centralment a través de la qual es pot veure el contingut de la funda. Quan totes les vuit mànigues que conté aquest joc de regals s’alineen, es revela el bon patró a quadres d’un tauler d’escacs. K & amp; Q fa que la vostra ocasió especial sigui tan elegant com l’hora del te d’un rei i una reina.

L’Interiorisme De La Biblioteca

Veranda on a Roof

L’Interiorisme De La Biblioteca Kalpak Shah of Studio Course ha revisat el nivell superior d’un apartament àtic a Pune, a l’oest de l’Índia, creant mixtes d’habitacions interiors i exteriors que envolten un jardí al terrat. L'estudi local, que també es troba a Pune, tenia com a objectiu transformar el pis superior de la casa que no està utilitzat en una zona similar a la terrassa d'una casa tradicional índia.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.