Revista de disseny
Revista de disseny
La Col·lecció De Roba De Dona

Utopia

La Col·lecció De Roba De Dona En aquesta col·lecció, Yina Hwang es va inspirar principalment en formes simètriques i asimètriques amb un toc de cultura de la música underground. Va comissariar aquesta col·lecció basant-se en el seu moment fonamental d’autocomplecció per crear una col·lecció de peces i accessoris funcionals però abstractes per encarnar la història de la seva experiència. Tots els estampats i teles del projecte són originals i utilitzava principalment cuir PU, setinat, Power Mash i Spandex per a la base dels teixits.

La Col·lecció De Mobles

Phan

La Col·lecció De Mobles La col·lecció Phan s’inspira en el contenidor Phan que és una cultura de contenidors tailandesa. El dissenyador utilitza l’estructura dels contenidors Phan per fer l’estructura dels mobles que la facin més forta. Dissenyar la forma i el detall que la facin moderna i senzilla. El dissenyador va utilitzar una tecnologia de tall làser i una combinació de màquines de xapa plegable amb fusta CNC per fabricar un detall complex i únic que és diferent als altres. La superfície s’ha acabat amb un sistema revestit en pols per fer que l’estructura es mantingui llarga, forta però lleugera.

Cadira De Rodes

Ancer Dynamic

Cadira De Rodes Ancer, la cadira de rodes que evita la llit, no només es centra en la fluïdesa dels seus moviments, sinó també en la comoditat del pacient, especialment en aquells que l'utilitzen durant un llarg període de temps. L'innovador disseny, juntament amb un airbag dinàmic integrat al coixí del seient i el mànec giratori, el diferencien de la cadira de rodes regular. Amb un gran esforç invertit, el disseny de la cadira de rodes es va completar i es va demostrar que ajuda a prevenir els dormitoris. Els principis de solució i disseny es basen en resultats obtinguts d’usuaris de cadires de rodes, la qual cosa condueix a una experiència autèntica de l’usuari.

L’Animació 3D

Alignment to Air

L’Animació 3D Pel que fa a l’animació creativa de lletres, Jin va començar amb l’alfabet A. I, quan es va fer el pas conceptual, va intentar veure estats d’ànim més vigorosos reflexionant sobre la seva filosofia força activa però que s’organitza alhora. Al llarg del camí, va trobar les paraules conflictives que es van dedicar a la seva idea d'alguna manera, com ara l'alineació a l'aire, que és el títol d'aquest projecte. Tenint això en compte, l’animació presenta moments més precisos i delicats en la primera paraula. D’altra banda, això acaba amb un ambient força flexible i fluix per manifestar l’última lletra.

Disseny Web I Ux

Si Me Quiero

Disseny Web I Ux El lloc web Sí, Me Quiero és un espai que ajuda a ser un mateix. Per tirar endavant el projecte, s’havien de realitzar entrevistes i s’havia d’explorar el context social i cultural en relació amb les dones; la seva projecció en la societat i amb ella mateixa. Es va concloure que la web seria un acompanyament i es realitzaria amb un enfocament per ajudar a estimar-se. En el disseny es reflecteix la simplicitat amb tons neutres mitjançant contrastos de vermell per cridar l’atenció sobre determinades accions, colors de la marca del llibre publicada pel client. La inspiració va venir de l'art del constructivisme.

El Disseny De L'etiqueta De Vi

314 pi

El Disseny De L'etiqueta De Vi Experimentar amb la degustació de vins és un procés inacabable que condueix a nous camins i aromes divergents. La infinita seqüència de pi, el nombre irracional amb les dècimes interminables sense conèixer l'últim d'ells va ser la inspiració per al nom d'aquests vins sense sulfit. El disseny pretén posar els focus de 3.14 sèries de vins en el punt de mira en lloc d’amagar-les entre imatges o gràfics. Seguint un enfocament minimalista i senzill, l’etiqueta només mostra les característiques reals d’aquests vins naturals tal com es poden observar al quadern de l’enòleg.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.