Revista de disseny
Revista de disseny
L'espai De Treball

Dava

L'espai De Treball Dava està desenvolupat per a oficines d’espai obert, escoles i universitats on són importants les fases de treball tranquil i concentrat. Els mòduls redueixen les alteracions acústiques i visuals. Per la seva forma triangular, el mobiliari és eficient en l'espai i permet diverses opcions d'ordenació. Els materials de Dava són de WPC i feltre de llana, tots dos biodegradables. Un sistema de connectors fixa les dues parets a la taula i subratlla la simplicitat en la producció i la manipulació.

Casa Residencial

Brooklyn Luxury

Casa Residencial Inspirat en la passió del client per les residències històriques riques, aquest projecte representa una adaptació del funcionalisme i la tradició a les intencions del present. Així, es va triar, adaptar i estilitzar l'estil clàssic als cànons del disseny contemporani i les tecnologies modernes, els nous materials de bona qualitat han contribuït a la creació d'aquest projecte: una veritable joia de l'arquitectura de Nova York. Les despeses previstes superaran els 5 milions de dòlars americans, oferiran la premissa de crear un interior elegant i opulent, però també funcional i còmode.

El Mobiliari Intel·ligent

Fluid Cube and Snake

El Mobiliari Intel·ligent Hello Wood va crear una línia de mobles d'exterior amb funcions intel·ligents per a espais comunitaris. Reimaginant el gènere del mobiliari públic, van dissenyar instal·lacions funcionals i atractives visuals, amb un sistema d’il·luminació i sortides USB, que van requerir la integració de panells solars i bateries. La serp és una estructura modular; els seus elements són variables per adaptar-se al lloc donat. El Fluid Cube és una unitat fixa amb una tapa de vidre que inclou cèl·lules solars. L’estudi creu que l’objectiu del disseny és convertir els articles d’ús quotidià en objectes amables.

Taula De Menjador

Augusta

Taula De Menjador L'Augusta reinterpreta la taula de menjador clàssica. Representant les generacions anteriors, el disseny sembla créixer a partir d’una arrel invisible. Les potes de la taula s’orienten cap a aquest nucli comú i s’uneixen fins a sostenir el taulell encaixat amb llibres. La fusta sòlida de noguera europea es va seleccionar pel seu significat de saviesa i creixement. La fusta que solen descartar els fabricants de mobles s’utilitza per als seus reptes per treballar. Els nus, les esquerdes, el vent que trontola i els remolins únics expliquen la història de la vida de l’arbre. La singularitat de la fusta permet que aquesta història es visqui en un moble familiar.

Envasos Cosmètics

Clive

Envasos Cosmètics El concepte d'envasos cosmètics Clive va néixer per ser diferent. Jonathan no volia simplement crear una altra marca de cosmètics amb productes comuns. Decidit a explorar més sensibilitat i una mica més del que creu en termes de cura personal, aborda un objectiu principal. L’equilibri entre cos i ment. Amb un disseny d’inspiració hawaiana, la combinació de fulles tropicals, la tonalitat del mar i l’experiència tàctil dels paquets proporcionen la sensació de relaxació i pau. Aquesta combinació fa possible aportar l’experiència d’aquest lloc al disseny.

Oficina

Studio Atelier11

Oficina L'edifici es basava en un "triangle" amb la imatge visual més forta de la forma geomètrica original. Si mireu cap avall des d'un lloc alt, podeu veure un total de cinc triangles diferents. La combinació de triangles de diferents mides significa que "humans" i "natura" tenen un paper com a lloc on es troben.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.