Revista de disseny
Revista de disseny
La Instal·lació

The Reflection Room

La Instal·lació Inspirada en el color vermell, que simbolitza la bona fortuna de la cultura xinesa, The Reflection Room és una experiència espacial que s’ha creat completament amb miralls vermells per crear un espai infinit. A dins, la tipografia té un paper que connecta l'audiència a cadascun dels valors principals de l'Any Nou xinès i incita la gent a reflexionar sobre l'any que ha estat i l'any que ve.

L’Activació D’Esdeveniments

Home

L’Activació D’Esdeveniments La llar abasta la nostàlgia de la pròpia llar personal i és una combinació de l’antic i el nou. Les pintures vintage de 1960 cobreixen la paret de la part posterior, petits monuments personals es troben dispersos per la mostra. Totes aquestes coses s’entrellacen en una massa de cordes formant-se com una història, on pendent on es troba l’espectador revela un missatge.

La Instal·lació Artística

The Future Sees You

La Instal·lació Artística The Future Sees Presenta la bellesa de l’optimisme que abasta el jove adult creatiu: els futurs pensadors, innovadors, dissenyadors i artistes del teu món. Una història visual dinàmica, projectada a través de 30 finestres en cinc nivells, els ulls es veuen enfilats a través d’un vibrant espectre de colors, i de vegades semblen seguir la multitud mentre miren amb seguretat la nit. Amb aquests ulls veuen el futur, el pensador, innovador, dissenyador i artista: els creatius de demà que canviaran el món.

L’Interiorisme Comercial

KitKat

L’Interiorisme Comercial Representar el concepte i la marca global de forma innovadora mitjançant el disseny de la botiga, específicament per al mercat canadenc i la clientela de Yorkdale. Utilitzant l’experiència d’un pop-up anterior i ubicacions internacionals per innovar i repensar tota l’experiència. Creeu una botiga ultra-funcional, que funcioni bé per a un trànsit molt elevat i un espai complex.

El Disseny D’Interiors

Arthurs

El Disseny D’Interiors Una parrilla nord-americana contemporània, un saló de còctels i una terrassa al terrat situat a Midtown Toronto, que celebra un refinat menú clàssic i begudes d'autor. El Arthur's Restaurant disposa de tres espais diferenciats per gaudir (zona de menjador, bar i pati al terrat) que es senten alhora íntims i espaiosos. El sostre és únic pel seu disseny de panells de fusta facetats amb xapa de fusta, construïts per millorar la forma octogonal de la sala, i imiten l’aspecte de cristall tallat penjat a sobre.

Casa Divertida Per A Nens

Fun house

Casa Divertida Per A Nens Aquest disseny d’edifici és que els nens aprenguin i juguin, que és una casa totalment divertida d’un super pare. Dissenyador va combinar materials saludables i formes de seguretat per convertir un espai meravellós i interessant. Van intentar fer una casa de jocs infantils còmoda i càlida i van intentar intensificar la relació pare-fill. El client va dir al dissenyador que assolís 3 objectius, que eren: (1) materials naturals i de seguretat, (2) fer feliços als fills i pares i (3) suficient espai d’emmagatzematge. El dissenyador va trobar un mètode senzill i clar per assolir l’objectiu, que és la llar, l’inici mateix de l’espai infantil.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.