Revista de disseny
Revista de disseny
Social I D’Oci

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Social I D’Oci Les línies horitzontals i verticals s’entrecreuen entre elles per formar una quadrícula. Cada graella és una plataforma de comunicació, que també és la font del concepte de disseny de barres de whisky. En termes d’estalvi d’energia i protecció ambiental, el dissenyador va utilitzar llums d’estalvi d’energia LED a tota la barra. Per tal de mantenir la qualitat de l’aire a la barra, el disseny adopta finestres de nord a sud, cosa que pot assegurar el pas de l’aire natural.

La Sala D’Exposicions

City Heart

La Sala D’Exposicions Des de l'arquitectura de la ciutat fins a l'índex per entendre i ponderar l'equilibri del disseny, l'expressió de la ciutat es va condensar en tres espais de cantonada, passant per la construcció i el desenvolupament urbà per promoure les empreses, la perspectiva de la ciutat i de la gent sobre el canvi de la ciutat i les característiques urbanes i urbanes. plegable del clima a canvi d’expressar la comprensió del dissenyador d’una ciutat, veure més el passat de la ciutat per veure el seu futur.

El Llum De Taula

Oplamp

El Llum De Taula Oplamp comprèn un cos de ceràmica i una base de fusta massissa sobre la qual es col·loca una font de llum led. Gràcies a la seva forma, obtinguda mitjançant la fusió de tres cons, el cos d'Oplamp es pot girar a tres posicions distintives que creen diferents tipus de llum: llum alta de taula amb llum ambiental, llum baixa de taula amb llum ambiental o dues llums ambientals. Cada configuració dels cons de la làmpada permet que com a mínim un dels raigs de llum interactuïn de manera natural amb els entorns arquitectònics circumdants. Oplamp està dissenyat i fabricat totalment a mà a Itàlia.

El Llum De Taula Ajustable

Poise

El Llum De Taula Ajustable L’aparença acrobàtica de Poise, una làmpada de taula dissenyada per Robert Dabi d’Unform.Studio es desplaça entre estàtica i dinàmica i una postura gran o petita. Depenent de la proporció entre el seu anell il·luminat i el braç que el sosté, es produeix una línia tangent o transversal al cercle. Quan es col·loca en un prestatge superior, l’anell podria sobrecostar la prestatgeria; o inclinant l'anell, podria tocar una paret circumdant. La intenció d’aquesta capacitat d’ajust és que el propietari s’impliqui de manera creativa i jugui amb la font de llum proporcionalment a la resta d’objectes que l’envolten.

El Cartell De L’Exposició

Optics and Chromatics

El Cartell De L’Exposició El títol icsptica i cromàtica fa referència al debat entre Goethe i Newton sobre la naturalesa dels colors. Aquest debat està representat pel xoc de les dues composicions en forma de lletra: una és calculada, geomètrica, amb contorns aguts, l’altra es basa en el joc impressionista d’ombres de colors. El 2014 aquest disseny va servir com a portada de les pantalles d'artistes de la sèrie Pantone Plus.

Anell

Gabo

Anell L’anell Gabo va ser dissenyat per animar la gent a tornar a visitar el vessant lúdic de la vida que normalment es perd quan arriba l’edat adulta. El dissenyador es va inspirar en els records d’observar el seu fill jugant amb el seu colorit cub màgic. L'usuari pot jugar amb anell girant els dos mòduls independents. Fent això, els conjunts de colors de les pedres precioses o la posició dels mòduls es poden igualar o equiparar. A més de l'aspecte lúdic, l'usuari té l'opció de dur un anell diferent cada dia.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.