Revista de disseny
Revista de disseny
El Concepte D’Embalatge

Faberlic Supplements

El Concepte D’Embalatge Al món modern, la gent està constantment exposada als efectes agressius dels factors negatius externs. La mala ecologia, el ritme de vida ocupat en megalopolis o tensions condueix a un augment de càrregues al cos. Per normalitzar i millorar l’estat funcional del cos, s’utilitzen suplements. La metàfora principal d’aquest projecte s’ha convertit en el diagrama de la millora del benestar d’una persona amb l’ús de suplements. A més, l'element gràfic principal repeteix la forma de la lletra F: la primera lletra del nom de la marca.

Casa

Dezanove

Casa La inspiració de l’arquitecte va venir de la recuperada fusta d’eucaliptus de les “bateas”. Es tracta de les plataformes de producció de musclos de l'estuari i que constitueixen la important indústria local de "Ria da Arousa", Espanya. La fusta d’eucaliptus s’utilitza en aquestes plataformes i hi ha extensions d’aquest arbre a la regió. L’edat de la fusta no s’amaga i s’utilitzen les diferents cares exteriors i interiors de la fusta per crear sensacions diferents. La casa intenta agafar en préstec la tradició dels voltants i revelar-los a través de la història explicada en el disseny i el detall.

Restaurant

Xin Ming Yuen

Restaurant L’entrada és una desfilada de materials, estructures i colors contrastats. La zona de recepció és un espai de confort tranquil. Els patrons propiciosos es troben amb decoracions lúdiques. Darrere hi ha una àrea de barres dinàmica dins d’un context de repòs. Les llums led de caràcters Hui tradicionals xinesos afegeixen una sensació de futurisme. Passar per un claustre cobert amb una decoració delicada és la zona de menjador. Decorat amb imatges florals, de peix carb, amb vitralls en relleu i amb els antics armaris de Bai Zi herbolari, és un viatge visual a través del temps i de les relíquies culturals de la moda.

L’Espai Al Detall

Portugal Vineyards

L’Espai Al Detall La botiga de conceptes Portugal Vineyards és la primera botiga física de l’empresa especialitzada en vins en línia. Situada al costat de la seu de l'empresa, orientada al carrer i que ocupa 90m2, la botiga consta d'un pla obert sense particions. L’interior és un espai ceguerament blanc i mínim amb circulació circular: un llenç blanc perquè el vi portuguès brilli i es mostri. Les prestatgeries estan tallades a les parets en referència a les terrasses de vi amb una experiència al detall immersiva de 360 graus sense taulell.

L’Art

Metamorphosis

L’Art El lloc es troba a la regió industrial de Keihin a la perifèria de Tòquio. El fum que es retorna de forma constant a les xemeneies de les fàbriques industrials pesades pot representar una imatge negativa com la contaminació i el materialisme. Tot i això, les fotografies s’han centrat en els diferents aspectes de les fàbriques que representen la seva bellesa funcional. Durant el dia, les canonades i les estructures creen patrons geomètrics amb línies i textures i l'escala en instal·lacions resistents crea un aire de dignitat. A la nit, les instal·lacions canvien a una misteriosa fortalesa còsmica la de les pel·lícules de ciència-ficció als anys 80.

Social I D’Oci

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Social I D’Oci Les línies horitzontals i verticals s’entrecreuen entre elles per formar una quadrícula. Cada graella és una plataforma de comunicació, que també és la font del concepte de disseny de barres de whisky. En termes d’estalvi d’energia i protecció ambiental, el dissenyador va utilitzar llums d’estalvi d’energia LED a tota la barra. Per tal de mantenir la qualitat de l’aire a la barra, el disseny adopta finestres de nord a sud, cosa que pot assegurar el pas de l’aire natural.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.