Revista de disseny
Revista de disseny
Penjoll

Taq Kasra

Penjoll Taq Kasra, que significa arc kasra, és el record del Regne Sasani que ara es troba a l'Iraq. Aquest penjoll inspirat en la geometria de Taq kasra i la grandesa d’antigues sobiranies que es trobava en la seva estructura i subjectivisme, s’ha utilitzat en aquest mètode arquitectònic per confeccionar aquest ethos. L’atribut més important és el seu disseny modern que l’ha convertit en una peça amb una vista diferent de manera que la vista lateral sembla un túnel i aporta subjectivisme i forma la visió frontal que ha convertit en un espai arquejat.

La Taula De Cafè

Planck

La Taula De Cafè La taula està formada per diferents peces de contraplacat que s'uneixen a pressió. Les superfícies estan emparedades i filades amb un vernís mat i molt fort. Hi ha 2 nivells, ja que l’interior de la taula és buit, cosa que és molt pràctica per situar revistes o escriptures. Sota la taula hi ha voltes de bala. Per tant, la bretxa entre terra i taula és molt petita, però alhora és fàcil de moure. La manera d’utilitzar el contraplacat (vertical) el fa molt fort.

El Saló De Negocis

Rublev

El Saló De Negocis El disseny del saló s’inspira en el constructivisme rus, la torre Tatlin i la cultura russa. Les torres en forma d’unió s’utilitzen com a captadors d’ulls al saló, per crear diferents espais a la zona del saló com a un cert tipus de zonificació. A causa de les cúpules de forma rodona, el saló és una zona confortable amb diferents zones per a una capacitat total de 460 places. La zona és especialment vista amb diferents tipus de seients, per menjar; treball; comoditat i relaxació. Les cúpules de llum rodona situades al sostre format amb ondulacions tenen una il·luminació dinàmica que canvia durant el dia.

Casa Residencial

SV Villa

Casa Residencial La premissa SV Villa consisteix a viure en una ciutat amb els privilegis del camp a més del disseny contemporani. El lloc, amb unes vistes incomparables sobre la ciutat de Barcelona, la muntanya de Montjuïc i el mar Mediterrani al fons, crea unes condicions d'il·luminació inusuals. La casa es centra en materials locals i mètodes de producció tradicionals, mantenint un nivell d’estètica molt elevat. És una casa que té sensibilitat i respecte pel seu lloc

Còctels Envasats

Boho Ras

Còctels Envasats Boho Ras ven còctels envasats elaborats amb els millors esperits locals de l'Índia. El producte porta un ambient bohemi, que capta l'estil de vida artístic poc convencional i les visuals del producte són la representació abstracta del brunzit que el consumidor arriba després de beure el còctel. Ha aconseguit perfectament assolir el punt mitjà on es reuneixen Global i Local, on es fusionen per formar una vibració Glocal per al producte. Boho Ras ven licors puros en ampolles de 200 ml i còctels envasats en ampolles de 200 ml i 750 ml.

Un Robot De Cura Per A Mascotes

Puro

Un Robot De Cura Per A Mascotes L’objectiu del dissenyador era resoldre problemes en la criança de gossos d’habitatges d’una persona. Els trastorns d'ansietat i els problemes fisiològics dels animals canins tenen l'origen per un període prolongat d'absència de cuidadors. A causa dels seus petits espais habitables, els cuidadors compartien entorn de vida amb animals de companyia, provocant problemes sanitaris. Inspirat en els punts de dolor, el dissenyador va trobar un robot de cura que: 1. juga i interacciona amb els animals de companyia llançant llaminadures, 2. neteja les pols i les molles després de les activitats interiors i 3. agafa olors i cabells quan els animals de companyia prenen. descans.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.