Revista de disseny
Revista de disseny
El Pneumàtic Transformador

T Razr

El Pneumàtic Transformador En un futur proper, l’auge del desenvolupament del transport elèctric està a la porta. Com a fabricant de peces d'automòbil, Maxxis continua pensant com pot dissenyar un sistema intel·ligent factible que pugui participar en aquesta tendència i fins i tot ajudar a accelerar-lo. T Razr és un pneumàtic intel·ligent desenvolupat per a les necessitats. Els seus sensors integrats detecten activament diferents condicions de conducció i proporcionen senyals actius per transformar el pneumàtic. Els trets magnificats s’estenen i canvien l’àrea de contacte en resposta al senyal, per tant milloren el rendiment de tracció.

La Tetera

Grundig Serenity

La Tetera Serenity és un fabricant de te contemporani que se centra en una alegre experiència dels usuaris. El projecte es centra principalment en elements estètics i en l’experiència dels usuaris, ja que l’objectiu principal suggereix que el producte sigui diferent dels productes existents. El moll de la màquina de preparar te és més petit que el cos, cosa que permet que el producte mire per terra que aporti identitat única. El cos lleugerament corbat i combinat amb superfícies tallades també és compatible amb la identitat única del producte.

El Candelabre

Lory Duck

El Candelabre El Lory Duck està dissenyat com un sistema de suspensió muntat a partir de mòduls de llautó i vidre epoxi, cadascun semblant a un ànec que llisca sense esforç per aigües fredes. Els mòduls també ofereixen configuració; amb un toc, cadascuna es pot ajustar per afrontar qualsevol direcció i penjar a qualsevol alçada. La forma bàsica de la làmpada va néixer relativament ràpidament. Tot i això, van necessitar mesos d’investigació i desenvolupament amb infinitat de prototips per crear el seu equilibri perfecte i la millor mirada des de tots els angles possibles.

La Col·lecció De Roba De Dona

Hybrid Beauty

La Col·lecció De Roba De Dona El disseny de la col·lecció Hybrid Beauty consisteix en utilitzar la prudència com a mecanisme de supervivència. Les funcions boniques fundades són cintes, volants i flors, i es remodelen mitjançant les tècniques tradicionals de la fàbrica i la costura. Això recrea antigues tècniques de couture a l’híbrid modern, que és romàntic, fosc, però també etern. Tot el procés de disseny de Hybrid Beauty promou la sostenibilitat per crear dissenys atemporals.

Porta Lleugera Futura Ciutat Ferroviària

Light Portal

Porta Lleugera Futura Ciutat Ferroviària Light Portal és el pla principal de Yibin Highspeed Rail City. Una reforma de l'estil de vida recomana a totes les edats durant tot l'any. Al costat de l'estació de ferrocarril d'alta velocitat de Yibin, que funciona des del juny del 2019, el Yibin Groenlàndia Centre està format per 160 torres bessones d'ús mixt, que integren arquitectura i natura amb el bulevard de 1 km de llarg. Yibin té una història des de fa més de 4.000 anys, acumulant saviesa i cultura igual que el sediment al riu va marcar el desenvolupament de Yibin. Les torres bessones serveixen de portal lleuger per guiar els visitants, així com un punt de referència per als veïns.

La Clínica Dental

Clinique ii

La Clínica Dental Clinique ii és una clínica d’ortodòncia privada per a un líder d’opinió i lluminós que aplica i investiga tècniques i materials més avançats de la seva disciplina. Els arquitectes van plantejar un concepte d’implant basat en l’ús ortodònc típic d’aparells mèdics d’alta precisió com a principi de disseny a tot l’espai. Les superfícies i els mobles interiors es combinen perfectament en una closca blanca amb un rajolí de corian groc on s’implanta la tecnologia mèdica d’avantguarda.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.