Revista de disseny
Revista de disseny
Escala

U Step

Escala L'escala U Step es forma enllaçant dues peces de perfil quadrat de forma quadrada amb formes diferents en diferents dimensions. D’aquesta manera, escala es fa autoportant sempre que les dimensions no superin el llindar. La preparació anticipada d’aquestes peces proporciona comoditat al muntatge. També es simplifica molt l’embalatge i el transport d’aquestes peces rectes.

Nom del projecte : U Step, Nom del dissenyador : Bora Yıldırım, Nom del client : Bora Yıldırım.

U Step Escala

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.