Revista de disseny
Revista de disseny
Il·luminació

Thorn

Il·luminació Creient que és possible créixer i diferenciar les formes orgàniques a la natura sense pertorbar la seva estructura i expressió per coincidències, i que els éssers humans tenen una afinitat instintiva per les formes naturals, Yılmaz Dogan va dir que, tot dissenyant Thorn, volia reflectir el creixement amb formes que emula la natura sense cap limitació de dimensió en il·luminació. L'espina, que és una font d'inspiració per a una branca natural de Thorn; creix en una estructura aleatòria i es forma natural, compleix diferents necessitats i no té límit de mida com a bon disseny d'il·luminació.

Taula

Patchwork

Taula Yılmaz Dogan, que va començar amb la idea que es podrien utilitzar diferents materials industrials junts en una safata de taula, va dir que va dissenyar una flexibilitat al vostre escriptori, que podeu fer canvis per adaptar-vos a les diferents tendències en qualsevol moment. Amb el seu disseny completament trencable, Patchwork és un disseny dinàmic que es pot adaptar fàcilment a diferents espais com a taules de menjador i reunions.

La Instal·lació De Purificació D’Aigua

Waterfall Towers

La Instal·lació De Purificació D’Aigua L’edifici transcendeix de la ubicació ja que reformula un lloc artificial que passa a formar part d’un entorn natural unificat. El límit entre la ciutat i la natura es defineix i s’intensifica per la presència de la presa. Cada forma en relaciona una altra, que reflecteix els sistemes d’ordenació simbiòtics de la natura. Més particularment en el concepte específic, la fusió del paisatge i l’arquitectura es produeix amb l’ús del flux d’aigua com a element funcional i, posteriorment, organitzatiu.

La Taula De Cafè

Ripple

La Taula De Cafè Les taules mitjanes que s’utilitzen solen tenir lloc al centre dels espais i causen problemes amb els problemes d’aproximació. Per aquesta raó, les taules de servei s'utilitzen per obrir aquest buit. Per solucionar aquest problema, Yılmaz Dogan ha combinat dues funcions en el disseny de Ripple i ha desenvolupat un disseny de producte dinàmic que pot ser tant un suport mitjà com una taula de serveis, que viatja amb un braç asimètric i es mou a la distància. Aquest moviment dinàmic va coincidir amb les línies de disseny fluides de Ripple que reflecteixen la naturalesa amb la variabilitat d’una gota i les ones formades per aquesta gota.

El Iot

Portofino Fly 35

El Iot El Portofino Fly 35, ple de llum natural des de grans finestrals situats a la sala, també a les cabines. Les seves dimensions ofereixen una sensació d’espai sense precedents per a un vaixell d’aquesta mida. A tot l’interior, la paleta de colors és càlida i natural, amb l’elecció de composicions d’equilibri de colors i materials, convertint els ambients en zones modernes i còmodes, seguint les tendències internacionals de l’interiorisme.

L’Aigüera

Thalia

L’Aigüera Lavabo semblant un brot a punt per florir i omplir-se: és tan floreix que es va fer a partir d’una unió hàbil de massís i teca de fusta massissa, una essència a la part superior i l’altra a la part inferior. Una combinació ferma i segura, que proporciona un toc d’elegància i vivacitat del color amb una alegre entrellaç de grans amb tonalitats sempre diferents que produeixen lavabos únics. La bellesa d’aquest objecte es caracteritza per la seva asimetria i harmonia per la trobada de diferents formes i essència llenyosa.