Revista de disseny
Revista de disseny
Calendari

NTT COMWARE “Season Display”

Calendari Es tracta d’un calendari d’escriptori realitzat amb un disseny retallat que presenta motius de temporada en un relleu exquisit. L’element més destacat del disseny és quan es mostren, els motius estacionals s’estableixen en un angle de 30 graus per a una millor visualització. Aquesta nova forma expressa la novetat del NTT COMWARE per generar noves idees. Es reflexiona sobre la funcionalitat dcalendari amb un ampli espai d'escriptura i línies reglades. És bo per a la visualització ràpida i fàcil d’utilitzar, carregat d’originalitat que la diferencia d’altres calendaris.

Les Joies

odyssey

Les Joies La idea bàsica de l’odissea per monòmer consisteix a cobrir formes geomètriques voluminoses amb una pell modelada. A partir d’aquí evoluciona una interacció de claredat i distorsió, transparència i ocultació. Totes les formes i patrons geomètrics es poden combinar a voluntat, variar-los i complementar-los amb addicions. Aquesta fascinant i senzilla idea permet crear una gamma gairebé inesgotable de dissenys, perfectament en consonància amb les oportunitats que ofereix el prototipat ràpid (impressió 3D), ja que cada client pot tenir un producte totalment individual i únic (visiteu: www.monomer. eu-shop).

Polvorí I Escombra

Ropo

Polvorí I Escombra Ropo és un concepte d’esquena i escombra que s’equilibra, que no cau mai a terra. Gràcies al petit pes del dipòsit d’aigua situat al compartiment inferior de la polsera, Ropo es manté equilibrat de forma natural. Després d’escombrar fàcilment la pols amb l’ajut del llavi recte de la paperera, els usuaris poden combinar l’escombra i la paperera junts i posar-la com una sola unitat sense que hi hagi cap caiguda. La forma orgànica moderna té com a objectiu apropar la simplicitat als espais interiors i la funció de balanceig que podem fer entendre als usuaris mentre neteja el terra.

Butaca

Baralho

Butaca La butaca Baralho té un impactant disseny contemporani compost de formes pures i línies rectes. Fabricada amb plecs i soldadures a la planxa d’alumini raspallat, aquesta butaca destaca per l’ajust agosarat que desafia la resistència del material. És capaç d’ajuntar, en un element, bellesa, lleugeresa i precisió de línies i angles.

La Botiga Insígnia

Lenovo

La Botiga Insígnia Lenovo Flagship Store té com a objectiu millorar la imatge de la marca proporcionant al públic una plataforma per connectar-se i interactuar mitjançant l’estil de vida, el servei i l’experiència creats a la botiga. El concepte de disseny està pensat en la missió d’efectuar una transició del fabricant de dispositius informàtics a una marca líder entre els proveïdors d’electrònica de consum.

L’Etiqueta De Vi

5 Elemente

L’Etiqueta De Vi El disseny de “5 Elemente” és el resultat d’un projecte, on el client confiava l’agència de disseny amb plena llibertat d’expressió. El més destacat d'aquest disseny és el personatge romà "V", que representa la idea principal del producte: cinc tipus de vi entrellaçats en una barreja única. El paper especial utilitzat per a l’etiqueta, així com la col·locació estratègica de tots els elements gràfics, provoquen que el consumidor potencial pugui agafar l’ampolla i girar-la a les mans, tocar-la, cosa que sens dubte fa una impressió més profunda i fa que el disseny sigui més memorable.