Revista de disseny
Revista de disseny
Serveis Hotelers

Marn

Serveis Hotelers Inspirant-se en els aperitius festius de la cultura tradicional de Tainan (una antiga ciutat de Taiwan plena de patrimoni cultural), transformant-los en un conjunt de serveis hotelers, aquesta sèrie de refrigeris festius sempre coneguts pels locals com "Marn", significa compliment. en la cultura xinesa; pastís d’arròs en forma de tortuga com a sabó de mà i plat de sabó, pastís de mongetes com a articles de tocador, boca de dolços de dolents de Yuan com a crema de mà i pa de vapor i amp; Pastís de Tainan de sucre marró com a plat de te. El patrimoni cultural de Tainà podria estar estès pel món, ja que l'hotel és una bona plataforma per promoure la cultura local.

La Femta Laminada De Bambú

Kala

La Femta Laminada De Bambú Kala, femta fabricada en bambú laminat amb un mecanisme retràctil a l’eix central. Prenent com a inspiració l'estructura del paraigües de paper oli, la ratlla de bambú laminada es va cuinar a la calor i es va fixar en un motlle de fusta que es va doblar en forma, mostrant la seva simplicitat i encantador oriental. Curiosament l’elasticitat de l’estructura de bambú laminada dissenyada i el mecanisme retràctil a l’eix central, es trobarà la interacció quan s’asseu a la femta de Kala, baixarà lleugerament i amb suavitat, i quan un s’aixequi del excrements de Kala, ascendirà de nou a la seva posició. .

El Joc D’Entrenament De L’Alè

P Y Lung

El Joc D’Entrenament De L’Alè És un disseny de dispositiu semblant a joguines per a totes les edats, de manera que tothom es podrà beneficiar d'un entrenament regular per respirar per millorar la capacitat pulmonar fent que la pilota passi a través de pistes amb diferents punts de control per controlar la inhalació i l'exhalació d'aire. Les pistes consten de diversos mòduls, flexibles i intercanviables. Una estructura de mecanisme magnètic dissenyada en el creador d’alè que permet ajustar-se a les condicions respiratòries.

Els Mobles

ChuangHua Tracery

Els Mobles La traceria ChuangHua és adequada per a la decoració de la llar, l’espai comercial, l’hotel o l’estudi on la seva essència s’inspira en ChuangHua, el patró de les reixes de les finestres xineses. Utilitzant la tecnologia de flexió de xapa i el revestiment de pintura en pols d'un color vermellós i viu amb un color blanc pur que il·luminava la seva aparença festiva, alliberant-los de la imatge metàl·lica de dur, fred i pesat. Estèticament senzilla i neta per la seva forma estructural dissenyada, quan la llum passa pel patró de tracería de tall làser, l’ombra es projecta sobre la paret i el sòl que l’envolta que mostra una bellesa.

La Joguina D’Aprenentatge Educatiu

GrowForest

La Joguina D’Aprenentatge Educatiu Ajudar els nens a comprendre els objectius de desenvolupament sostenible de la vida a la terra, la protecció, la conservació i la restauració de la silvicultura. Els arbres són idèntics a les espècies de fusta domèstica d’acàcia de Taiwan, cedre d’encens, Tochigi, avet Taiwan, arbre de càmfora i avet asiàtic. Toca càlida textura de fusta, l’aroma única de cada espècie d’arbre i el terreny d’altitud per a diferents espècies arbòries. Un llibre d’històries il·lustrades ajuda a arrelar els nens amb el concepte de conservació forestal, aprenent diferències entre espècies arbòries de Taiwan, aportant el concepte de boscos de conservació amb el llibre d’imatges.

La Maleta De Sostenibilitat

Rhita

La Maleta De Sostenibilitat Muntatge i desmuntatge dissenyats per a motius de sostenibilitat. Amb un sistema innovador d’estructura de la frontissa dissenyat, es va reduir el 70% de les peces, sense enganxar ni reblar per a la seva fixació, ni cosir el folre interior, que facilita la seva reparació i es va reduir el 33% del volum de mercaderies, eventualment, estendre la maleta. cicle de vida. Totes les peces es poden comprar de forma individualitzada, per personalitzar la maleta pròpia o la substitució de peces, sense que es faci la maleta de devolució al centre de reparació necessari, s’estalvia temps i es redueix la petjada de carboni d’enviament.