Revista de disseny
Revista de disseny
El Detector Portàtil D'errors

Prisma

El Detector Portàtil D'errors Prisma està dissenyat per a proves de materials no invasius en entorns més extrems. És el primer detector que inclou imatges avançades en temps real i exploració en 3D, cosa que facilita la interpretació dels defectes, reduint el temps dels tècnics al lloc. Amb un tancament pràcticament indestructible i amb diferents modes d’inspecció múltiples, Prisma pot abastar totes les aplicacions de prova, des de canonades de petroli fins a components aeroespacials. És el primer detector amb registre integral de dades i generació automàtica d’informes PDF. La connectivitat sense fil i Ethernet permet actualitzar o diagnosticar fàcilment la unitat.

El Sistema De Depuració D’Aigües De Laboratori

Purelab Chorus

El Sistema De Depuració D’Aigües De Laboratori Purelab Chorus és el primer sistema de purificació modular d'aigua dissenyat per satisfer les necessitats i l'espai de laboratori. Ofereix totes les qualitats d'aigua depurada, proporcionant una solució adaptable, flexible i personalitzada. Els elements modulars es poden distribuir a tot el laboratori o connectar-se entre ells en un format de torre únic, minimitzant la petjada del sistema. Els controls hàptics ofereixen uns cabals de disensió altament controlables, mentre que un llum de llum indica l'estat del cor. La nova tecnologia fa de Chorus el sistema més avançat disponible, reduint els impactes ambientals i els costos operatius.

El Candelabre

Bridal Veil

El Candelabre Aquest art: objecte d’art amb llums enceses. Habitació espaiosa amb sostre de perfil complex, com núvols cúmuls. Lustre encaixa en un espai, fluït de la paret frontal fins al sostre. Les fulles d’esmalt de cristall i blanc conjuntament amb la flexió elàstica de tubs prims creen la imatge d’un vel volador al món. L’abundància d’ocells voladors lleugers i brillants daurats creen sensació d’amplitud i alegria.

El Programa De Fidelització De La Targeta De Crèdit

Education Currency

El Programa De Fidelització De La Targeta De Crèdit Es tracta d’un programa de fidelització de targeta bancària co marca patrocinat entre el banc emissor i la institució d’educació sòcia que proporciona recompenses en forma de drets d’horari d’aprenentatge que s’acumulen a les unitats més grans que són drets d’hores de crèdit donats al titular de la targeta amb la seva despesa amb targeta, acumulant drets d’hores de crèdit. ser bescanviat quan cursa un curs d’educació en aquesta institució d’educació associada. A canvi d’uns drets d’horari de crèdit, el banc farà un acord d’intercanvi de taxes d’intercanvi amb aquesta institució. L'objectiu del projecte és donar suport econòmic a les persones per assolir objectius educatius i sector educatiu.

L’Espai Introductori Per A La Fira De Rellotges

Salon de TE

L’Espai Introductori Per A La Fira De Rellotges Calia dissenyar un espai introductori de 1900m2 abans que els visitants exploressin les 145 marques de rellotges internacionals del Salon de TE. Per captar la imaginació del visitant de l'estil de vida i el romanç de luxe, es va desenvolupar com a concepte principal un "tren de tren de luxe". Per crear dramatitzacions, la sala de recepció es va convertir en un tema de l'estació diürna juxtaposada amb l'escena de la plataforma de trens de nit de la sala interior amb finestres de carro de tren de mida vital que emeten visuals de narració. Finalment, s’obre un escenari multifuncional amb un escenari als diferents aparadors de la marca.

L’Atracció Turística

In love with the wind

L’Atracció Turística El castell enamorat del vent és una residència del segle XX situada en un paisatge de 10 hectàrees a prop del poble de Ravadinovo, una zona al cor de la muntanya Strandza. Visita i gaudeix de col·leccions de renom mundial, arquitectura impressionant i històries familiars inspiradores. Relaxeu-vos enmig d’uns jardins idíl·lics, gaudiu de passejades per boscos i al costat del llac i sentiu l’esperit dels contes de fades.