Revista de disseny
Revista de disseny
La Màquina Automàtica Per A Exprimir

Toromac

La Màquina Automàtica Per A Exprimir El Toromac està especialment dissenyat amb el seu potent aspecte per aportar una nova manera de consumir suc de taronja acabat d’espremer. Creat per a la màxima extracció de sucs, és per a restaurants, cafeteries i supermercats i el seu disseny premium permet una experiència agradable que proporciona sabor, salut i higiene. Té un sistema innovador que talla la fruita verticalment i pressiona les meitats mitjançant la pressió rotativa. Això significa que s’aconsegueix el màxim rendiment sense apretar ni tocar la closca.

Nom del projecte : Toromac, Nom del dissenyador : ARBO design, Nom del client : ARBO design.

Toromac La Màquina Automàtica Per A Exprimir

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.