Revista de disseny
Revista de disseny
Sistema De Vaixella Obert

Osoro

Sistema De Vaixella Obert El caràcter innovador d’OSORO és combinar la qualitat de la porcellana vitrificada d’alt grau i la seva típica pell brillant color ivori amb la funció adequada per conservar els aliments a la nevera o el congelador i per cuinar amb forn de vapor o microones. La forma senzilla i modular amb els seus diversos elements es pot apilar per estalviar espai, combinar-se de forma flexible i tancar-se amb un O-Sealer O-Connector de silicona multicolor de manera que els aliments es quedin ben segellats. OSORO es pot utilitzar universalment eliminant la necessitat de la nostra vida diària.

Nom del projecte : Osoro, Nom del dissenyador : Narumi Corporation, Nom del client : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Sistema De Vaixella Obert

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.