Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D'interiors

Corner Paradise

El Disseny D'interiors Com que el solar està situat en un terreny cantoner a la ciutat amb molt de trànsit, com pot trobar tranquil·litat al barri sorollós mantenint els avantatges del sòl, la practicitat espacial i l'estètica arquitectònica? Aquesta pregunta ha fet que el disseny fos bastant desafiant al principi. Per augmentar en gran mesura la privadesa de l'habitació mantenint bones condicions d'il·luminació, ventilació i profunditat de camp, el dissenyador va fer una proposta atrevida, construir un paisatge interior. És a dir, construir un edifici cúbic de tres plantes i traslladar els patis davanter i posterior a l'atri. , per crear un paisatge verd i aquàtic.

Nom del projecte : Corner Paradise , Nom del dissenyador : Fabio Su, Nom del client : ZENDO interior design.

Corner Paradise  El Disseny D'interiors

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.