Revista de disseny
Revista de disseny
Escola Internacional

Gearing

Escola Internacional La forma de cercle conceptual de l'Escola Internacional de Debrecen simbolitza la protecció, la unitat i la comunitat. Les diferents funcions apareixen com a engranatges connectats, pavellons en una corda disposats sobre un arc. La fragmentació de l’espai crea diverses àrees de comunitat entre les aules. La nova experiència espacial i la presència constant de la natura ajuden els estudiants a pensar en la creació i a manifestar les seves idees. Els camins que condueixen als jardins educatius de fora del lloc i al bosc completen el concepte de cercle creant una transició apassionant entre l’entorn natural i el construït.

Residència Privada

House L019

Residència Privada A tota la casa s’utilitzava un concepte de color i material senzill però sofisticat. Murs blancs, terres de roure de fusta i calcàries locals per a banys i xemeneies. El detall elaborat amb precisió crea un ambient de luxe sensible. Les vistes exactament compostes determinen l'espai habitable lliure en forma de L.

Oficina

Studio Atelier11

Oficina L'edifici es basava en un "triangle" amb la imatge visual més forta de la forma geomètrica original. Si mireu cap avall des d'un lloc alt, podeu veure un total de cinc triangles diferents. La combinació de triangles de diferents mides significa que "humans" i "natura" tenen un paper com a lloc on es troben.

Casa Residencial

Tei

Casa Residencial Es va apreciar el fet que una vida còmoda després de la jubilació que aprofiti al màxim els locals de la muntanya es realitzi per un disseny constant de forma habitual. Per aportar un entorn ric. Però aquesta vegada no és arquitectura de xalet sinó habitatge personal. Aleshores en primer lloc vam començar a fer una estructura basada en que és capaç de passar la vida habitual còmodament sense tenir raó en tot el pla.

Les Zones Comunes Interiors

Highpark Suites

Les Zones Comunes Interiors Les àrees comunes de Highpark Suites exploren la integració perfecta dels estils de vida urbans de Gen-Y amb la vida verda, els negocis, l'oci i la comunitat. Des de vestíbuls amb factor wow fins a pistes del cel escultòric, salons de funcions i sales de reunions funky, aquestes àrees de cuina estan dissenyades perquè els residents puguin utilitzar-les com a extensió de les seves cases. Inspirat en una vida a l’aire lliure sense problemes, flexibilitat, moments interactius i una paleta de colors i textures urbanes, MIL Design va impulsar els límits per crear una comunitat única, sostenible i holística on cada espai tingui en compte els residents i l’entorn tropical.

Llibreria, Centre Comercial

Jiuwu Culture City , Shenyang

Llibreria, Centre Comercial Jato Design tenia l’encàrrec de transformar una llibreria tradicional en un espai dinàmic i d’usos múltiples, per ser no només un centre comercial sinó també un centre cultural per a esdeveniments inspirats en llibres i molt més. L'espai central és l'espai "heroi" on els visitants es desplacen a un entorn de fusta més acurat i reforçat amb dissenys dramàtics. Els capolls semblants a les llanternes pengen del sostre mentre que les escales serveixen d’espais comunitaris que animen els visitants a quedar-se i llegir mentre s’asseuen als esglaons.