Revista de disseny
Revista de disseny
Llit De Gat

Catzz

Llit De Gat Quan es va dissenyar el llit de gat Catzz, la inspiració es va inspirar tant en les necessitats dels gats com dels propietaris, i la necessitat d’unir la funció, la simplicitat i la bellesa. Mentre observaven els gats, les seves característiques geomètriques úniques van inspirar la forma neta i reconeixible. Alguns patrons de comportament característics (per exemple, el moviment de les orelles) es van incorporar a l'experiència de l'usuari del gat. A més, tenint en compte els propietaris, l’objectiu era crear un moble que pogués personalitzar i mostrar amb orgull. A més, era important garantir un fàcil manteniment. Tot això permet un disseny elegant i geomètric i una estructura modular.

Mobles De Luxe

Pet Home Collection

Mobles De Luxe Pet Home Collection és un moble per a mascotes, desenvolupat després d'una observació atenta del comportament dels amics de quatre potes dins l'entorn domèstic. El concepte de disseny és l'ergonomia i la bellesa, on el benestar significa l'equilibri que l'animal troba en el seu propi espai dins de l'entorn de la llar, i el disseny està pensat com una cultura de viure en companyia de mascotes. Una acurada selecció de materials emfatitzen les formes i les característiques de cada moble. Aquests objectes, que posseeixen autonomia de bellesa i funció, satisfan els instints de les mascotes i les necessitats estètiques de l'entorn domèstic.

Transportador De Mascotes

Pawspal

Transportador De Mascotes El transportador de mascotes Pawspal estalviarà energia i ajudarà al propietari de la mascota a lliurar-lo ràpidament. Per al concepte de disseny de transport de mascotes Pawspal inspirat en el transbordador espacial, poden portar les seves encantadores mascotes a qualsevol lloc que vulguin. I si tenen una mascota més, poden col·locar-ne una altra a la part superior i adjuntar rodes a la part inferior per tirar els transportistes. A més, Pawspal ha dissenyat amb ventilador de ventilació interna que és còmode per a mascotes i fàcil de carregar amb USB C.

El Dispositiu D’Ampliació Instantània De Llavis Natural

Xtreme Lip-Shaper® System

El Dispositiu D’Ampliació Instantània De Llavis Natural El sistema Xtreme Lip-Shaper® és el primer dispositiu d’ampliació de llavis estètics segurament clínic del món. Utilitza un mètode "cupping" xinès de 3.500 anys d'edat, és a dir, aspiració, unit a la tecnologia avançada de modelador de llavis per a contornar i ampliar els llavis a l'instant. El disseny crea un impressionant llavi inferior amb dos lòbuls i dos lobulats igual que Angelina Jolie. Els usuaris poden millorar el llavi superior o inferior per separat. El disseny també està construït per alçar els arcs de l’arc del Cupido, omplir forats de llavis per aixecar els racons de la boca envellida. Apte per a tots dos sexes.

Sugarcubes

Two spoons of sugar

Sugarcubes Tenir te o beure cafè no és només per apagar una vegada la set. És una cerimònia d’indulgir i compartir. Afegir sucre al teu cafè o te podria ser tan fàcil com recordis els números romans. Tant si necessiteu una sola cullera de sucre com un dos o tres, només heu de triar un dels tres números elaborats amb sucre i introduir-lo a la beguda freda / calenta. Una única acció i el vostre propòsit es resol. Sense cullera, sense mesurament, és tan senzill.

El Vàter Per A Gossos

PoLoo

El Vàter Per A Gossos El PoLoo és un vàter automàtic per ajudar els gossos a la pau en pau, fins i tot quan el clima és pèssim fora. L’estiu del 2008, durant unes vacances a vela amb els 3 gossos de la família, Eliana Reggiori, un mariner qualificat, va idear el PoLoo. Amb la seva amiga Adnan Al Maleh va dissenyar una cosa que ajudarà no només la qualitat de vida dels gossos, sinó també la millora dels propietaris majors d’edat o discapacitats i incapaços de sortir de casa durant l’hivern. És automàtic, evita l’olfacte i és fàcil d’utilitzar, de transportar, de netejar i ideal per a aquells que viuen en pisos, per a propietaris d’autocaravanes i embarcacions, hotels i resorts.