Revista de disseny
Revista de disseny
La Promoció D’Esdeveniments

Typographic Posters

La Promoció D’Esdeveniments Els pòsters tipogràfics són un recull de pòsters realitzats durant el 2013 i el 2015. Aquest projecte consisteix en l’ús experimental de la tipografia mitjançant l’ús de línies, patrons i perspectiva isomètrica que generen una experiència perceptiva única. Cadascun d’aquests pòsters representa un repte per comunicar-se amb l’únic ús del tipus. 1. Pòster per celebrar el 40 aniversari de Felix Beltran. 2. Pòster per celebrar el 25è aniversari de l'Institut Gestalt. 3. Cartell per protestar per 43 estudiants desapareguts a Mèxic. 4. Pòster per a conferència de disseny Passion & Design V. 5. El tretze son de Julian Carillo.

L’Art De Luxe Portable

Animal Instinct

L’Art De Luxe Portable L’escultor i joier d’art de la NYC La col·lecció d’art de luxe Christopher Ross de luxe Animal Instinct és una sèrie de peces d’edició limitada inspirades en animals intricament dissenyades pel propi artista a partir de plata antiga, or de 24 quilates i vidre bohèmia. Desdibuixant hàbilment els límits entre art, joieria, alta costura i disseny de luxe, els cinturons escultòrics ofereixen peces d’afirmació úniques i provocatives que aporten el concepte d’art animal al cos. Potents, cridaners i originals, les declaracions atemporals són una exploració de l’instint d’animals femenins en forma escultòrica.

Transformació Digital

Tigi

Transformació Digital Una de les entitats més icòniques de la moda del cabell està a punt de fer un valent pas en la rellevància digital. La reurbanització de les games Professional dot com i Tigi Color Copyright es va combinar combinant contingut personalitzat, creat pels artistes, la implicació de fotògrafs contemporanis i, alhora, expressions de disseny no vistes en digital. Contrastacions fines però nítides entre tècniques i manualitats. Finalment, guieu Tigi mitjançant una sana i senzilla aproximació en una transformació digital real de 0 a 100.

La Campanya De Sensibilització I Publicitat

O3JECT

La Campanya De Sensibilització I Publicitat Com que l'espai privat es convertirà en un recurs valuós en el futur, la creixent necessitat de definir i dissenyar aquesta habitació és una qüestió important en l'època actual. O3JECT es compromet a fabricar i anunciar l’espai a prova de tap com a recordatori estèticament atractiu d’un futur desconegut. Un cub fet a mà, tancat i conductor, construït pel principi de la Faraday Cage, encarna la materialització icònica d’una sala aparentment utòpica anunciada a través d’un disseny de campanya complet.

El Projecte De Tipografia

Reflexio

El Projecte De Tipografia Projecte tipogràfic experimental que combina la reflexió sobre un mirall amb lletres de paper retallades per un dels seus eixos. Dóna lloc a composicions modulars que un cop fotografiats suggereixen imatges en 3D. El projecte utilitza una contradicció màgica i visual per transitar del llenguatge digital al món analògic. La construcció de lletres sobre un mirall crea noves realitats amb reflexió, que no són ni veritat ni falsedat.

La Identitat Corporativa

Yanolja

La Identitat Corporativa Yanolja és la plataforma d’informació de viatges número 1 de Seül, que significa “Hola, Juguem” en idioma coreà. El logotip està dissenyat amb tipus de lletra san-serif per expressar una impressió pràctica i senzilla. Amb l'ús de les minúscules, pot proporcionar una imatge lúdica i rítmica en comparació amb l'aplicació de minúscules. L’espai entre cada lletra es revisa de manera exquisida per evitar la il·lusió òptica i augmenta la llegibilitat fins i tot en petites dimensions del logotip. Hem escollit acuradament colors vius i brillants de neó i hem utilitzat combinacions complementàries per oferir imatges extremadament divertides i divertides.