Revista de disseny
Revista de disseny
El Mobiliari Intel·ligent

Fluid Cube and Snake

El Mobiliari Intel·ligent Hello Wood va crear una línia de mobles d'exterior amb funcions intel·ligents per a espais comunitaris. Reimaginant el gènere del mobiliari públic, van dissenyar instal·lacions funcionals i atractives visuals, amb un sistema d’il·luminació i sortides USB, que van requerir la integració de panells solars i bateries. La serp és una estructura modular; els seus elements són variables per adaptar-se al lloc donat. El Fluid Cube és una unitat fixa amb una tapa de vidre que inclou cèl·lules solars. L’estudi creu que l’objectiu del disseny és convertir els articles d’ús quotidià en objectes amables.

Nom del projecte : Fluid Cube and Snake, Nom del dissenyador : Hello Wood, Nom del client : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake El Mobiliari Intel·ligent

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.