Revista de disseny
Revista de disseny
L'escultura

Atgbeyond

L'escultura Xi'an es troba al lloc inicial de la Gran Ruta de la Seda. En el procés de recerca creativa d'art, combinen la naturalesa moderna de la marca hotelera Xi'an W, la història i la cultura especials de Xi'an i les meravelloses històries d'art de la dinastia Tang. El pop combinat amb l'art grafiti es converteix en l'expressió artística de W hotel que va tenir un profund impacte.

Nom del projecte : Atgbeyond , Nom del dissenyador : Lin Lin, Nom del client : Marriott Group W hotel Xi'an.

Atgbeyond  L'escultura

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.