Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Interiors

Arthurs

El Disseny D’Interiors Una parrilla nord-americana contemporània, un saló de còctels i una terrassa al terrat situat a Midtown Toronto, que celebra un refinat menú clàssic i begudes d'autor. El Arthur's Restaurant disposa de tres espais diferenciats per gaudir (zona de menjador, bar i pati al terrat) que es senten alhora íntims i espaiosos. El sostre és únic pel seu disseny de panells de fusta facetats amb xapa de fusta, construïts per millorar la forma octogonal de la sala, i imiten l’aspecte de cristall tallat penjat a sobre.

Nom del projecte : Arthurs, Nom del dissenyador : Unique Store Fixtures, Nom del client : Unique Store Fixtures.

Arthurs El Disseny D’Interiors

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.