Revista de disseny
Revista de disseny
Gelat

Sister's

Gelat Aquest envàs està dissenyat per a la Companyia de Gelats Sisters. L’equip de disseny ha intentat fer servir tres dames, que recorden els fabricants d’aquest producte, en forma de colors alegres que provenen del gust de cada gelat. En cada sabor del disseny, s'utilitza la forma pf dgelat com a cabell del personatge, que presenta una interessant i nova imatge de l'envasat de gelats. Aquest disseny, en la seva nova forma, ha cridat molt l'atenció entre els seus competidors i ha tingut vendes elevades. El disseny tracta de crear envasos originals i creatius.

Nom del projecte : Sister's , Nom del dissenyador : Azadeh Gholizadeh, Nom del client : Azadeh Gholizadeh.

Sister's  Gelat

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.