Revista de disseny
Revista de disseny
Els Mobles I El Ventilador

Brise Table

Els Mobles I El Ventilador Brise Table està dissenyat amb la sensació de responsabilitat pel canvi climàtic i el desig d’utilitzar els ventiladors en lloc dels aparells d’aire condicionat. En lloc de bufar vents forts, es concentra a sentir-se fresc fent circular l’aire fins i tot després d’apagar l’aire condicionat. Amb Brise Table, els usuaris poden obtenir una mica de brisa i utilitzar-los com a taula lateral alhora. A més, impregna bé l’entorn i fa l’espai més bonic.

Nom del projecte : Brise Table, Nom del dissenyador : WONHO LEE, Nom del client : Wonho Lee.

Brise Table Els Mobles I El Ventilador

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.