Revista de disseny
Revista de disseny
L'art Públic

Flow With The Sprit Of Water

L'art Públic Sovint, els ambients comunitaris estan contaminats per les dissonàncies inter i personals dels seus habitants, la qual cosa produeix un caos visible i invisible a l’entorn. L’efecte inconscient d’aquest trastorn és que els habitants es retrocedeixen en la inquietud. Aquesta agitació habitual i cíclica influeix en el cos, la ment i l’esperit. Les escultures guien, preparen, purifiquen i reforcen el "txi" positiu d'un espai, centrat en resultats agradables i pacífics. Amb un canvi subtil en el seu entorn, el públic es guia cap a un equilibri entre la seva realitat interna i externa.

Nom del projecte : Flow With The Sprit Of Water, Nom del dissenyador : Iutian Tsai, Nom del client : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water L'art Públic

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.