Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Residencial

Brooklyn Luxury

Casa Residencial Inspirat en la passió del client per les residències històriques riques, aquest projecte representa una adaptació del funcionalisme i la tradició a les intencions del present. Així, es va triar, adaptar i estilitzar l'estil clàssic als cànons del disseny contemporani i les tecnologies modernes, els nous materials de bona qualitat han contribuït a la creació d'aquest projecte: una veritable joia de l'arquitectura de Nova York. Les despeses previstes superaran els 5 milions de dòlars americans, oferiran la premissa de crear un interior elegant i opulent, però també funcional i còmode.

Nom del projecte : Brooklyn Luxury, Nom del dissenyador : Marian Visterniceanu, Nom del client : Design Solutions S.R.L..

Brooklyn Luxury Casa Residencial

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.