Revista de disseny
Revista de disseny
La Maleta De Sostenibilitat

Rhita

La Maleta De Sostenibilitat Muntatge i desmuntatge dissenyats per a motius de sostenibilitat. Amb un sistema innovador d’estructura de la frontissa dissenyat, es va reduir el 70% de les peces, sense enganxar ni reblar per a la seva fixació, ni cosir el folre interior, que facilita la seva reparació i es va reduir el 33% del volum de mercaderies, eventualment, estendre la maleta. cicle de vida. Totes les peces es poden comprar de forma individualitzada, per personalitzar la maleta pròpia o la substitució de peces, sense que es faci la maleta de devolució al centre de reparació necessari, s’estalvia temps i es redueix la petjada de carboni d’enviament.

Nom del projecte : Rhita, Nom del dissenyador : ChungSheng Chen, Nom del client : Tainan University of Technology/Product Design Deparment.

Rhita La Maleta De Sostenibilitat

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.