Revista de disseny
Revista de disseny
La Televisió Led De 40 "

GlassOn

La Televisió Led De 40 " És una col·lecció de disseny sense marques amb diferents solucions de disseny en mides variables amb element de vidre. L'elegància creada amb la transparència del vidre continua gràcies a la gràcia dels acabats metàl·lics que envolten la pantalla en grans mides. Sense la tapa frontal i el bisell de plàstic acostumat, el disseny es relaciona a través del món virtual i del públic amb un gruix reduït dràsticament en productes de 40 ", 46" i 55 ". Tot el marc metàl·lic que sosté la part davantera del vidre millora la qualitat del disseny amb detalls de connexió precisos de diferents materials.

Nom del projecte : GlassOn, Nom del dissenyador : Vestel ID Team, Nom del client : .

GlassOn La Televisió Led De 40 "

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.